Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Skin csinálás!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
pelmar
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 21, 2006 7:58 pm    Hozzászólás témája: skin Hozzászólás, az előzmény idézésével

Keresek embert aki tud nekem skint csinálni. Sorry hogy igy pofátlanulde a jelentkezést várom msn:t.i.rewan@hotmail.com e-mail :petrikovics92@hotmail.com thx
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kombot majd szeptembertől vállalok skint sose
Zsolt
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 25, 2006 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szasztok!Tudna nekem segíteni vki.Egy linkre lenne szükségem amelynek a segítségével letudnám szedni a modview-et.Előre is köszi.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 26, 2006 10:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olvass vissza vagy írd be a google-be hogy skinning tools, vagy modview.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 26, 2006 5:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A félreértések elkerülése végett szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a ModView NEM skinkészítő program!!!

Csak azért írtam ide, mert már többen kerestek meg ezzel, hogy hogyan tudnának skint csinálni a ModView-vel?... Sehogy...

A ModView arra jó, hogy MEGNÉZD azt, amit módosítottál egy már létező skinen.

És ami lényeges még:ha jól gondolom, mi itt elsősorban reskinelésről beszélgetünk, tehát egy létező skin átszinezéséről, átfestéséről, .skinfájl módosításokról, stb. Ez nem mindegy! Ehhez elsősorban képszerkesztők, fotószerkesztők kellenek. (AdobePhotoshop,Corel Paint Shop Pro, Corel Photo Paint...én ezeket használom, de mindenki a kedvencével próbálkozzon) Elsősorban ezekenek a kezelését kell megismerni, megtanulni, hogy már csak az ötlet megvalósítására kelljen koncentrálni és ne arra, hogy "hogy is kell vonalat húzni ? Shocked "

Még nem tudok teljesen új skint kreálni, bármennyire is szeretnék... Crying or Very sad,de ami késik nem múlik... Laughing
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 26, 2006 8:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

haladok a kombokészitésben
Pár dologra rájöttem pl hogy hol és merre találhatoak a már játékban benn lévő kombok... Szerintem ha oda beteszem az általam készített kombot minden okés lesz de ezt persze nem tudhatom...
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 9:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen sokan azt hiszik hogy a modview segítségével új modelt is készíthetnek.Természetesen ez nem így van.És különbség is van a skinnelés meg modellezés között.Ha új skint csinálsz akkor a karakter formája ugyanolyan lesz csak rajta a "ruha" lesz más.Vagy bőrt is írhattam volna mert ugye a skin azt jelenti.Tehát próbáljátok a legmegfelelőbb modellt kiválasztani az ötleteitekhez, vagy tanuljatok meg modellezni Very Happy Ami most elmondom hogy nem egyszerű!!!!!Nem olyan hogy húzol két vonalat és tádá.De ha valaki mégis modellezni akar akkor leírok pár program nevet:
3d Studio Max,Blender,Milkshape.Ezek talán a legelterjettebbek, a blender ingyenes, a másik kettő nem.

Na csak ennyit fűznék hozzá, mert már sokan kérdezték.

Vissza az elejére
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 5:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Néhány napja elkészült a "custom" menüben is kiválasztható skinpack-om.
Van benne néhány variáció a fejekre, testekre és a lábakra is.
Mivel ez volt az első ilyen kisérletem, ezúton (is) szeretnék köszönetet mondani Beninek a tanácsokért és a tesztekért.

Ha valakit érdekel MSN-en átküldöm szivesen... Cool

Itt említeném meg, hogy most először egy kardot is reskinneltem Laughing
Aki ismer (vagy látja az avataromat Very Happy ), az tudja, hogy szamurájskinben fordulok elő itt-ott a szervereken, amihez remekül illik a szamuráj kard (milyen meglepő! Wink) Nemrégiben találtam egy olyan pengét, ami a multiplayerben is működik, még pedig oly módon, hogy az egyik alap markolat helyett ezt lehet választani.
Ezt alakítottam át markolatilag, mert nem tetszett a szürke fogantyú. Átírtam a nevét is...
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 27, 2006 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Blenderrel egyszer csináltam egy kinai kigyó-sárkányt az jonak számít?
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 28, 2006 10:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nemtom....de vajon embert tudsz e csinálni? Wink

Úgylátom Silkie te nagyon szeretsz skinnelni Smile Nekem nincs semilyen megvalósítható ötletem Very Happy :S

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 28, 2006 10:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem lenne csak nemtom megvalositani... de majd tovvábbitom silkienek.
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 28, 2006 3:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt éppen nem mondhatnám, hogy annyira szeretek skinnelni, de foglalkoztat a téma erősen. Laughing
Egyrészt remek vizsgaanyag a fotószerkesztő programom megismeréséhez, másrészt pedig tényleg a SAJÁT skinemben léphetek a küzdőterekre.

A modellezéshez azonban továbbra sem értek Sad
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nemnagyon tudom e hogy elmondták e neki, hogy kell, mert nem volt kedvem végigolvasni mind az 5 oldalt Very Happy de most elmond6om. Ugye ha letöltesz egy skint, pk3 formátumban van. Azt megnyitot WinRar-al, bemész oda, hogy models/skin neve és ottt vannak jpg file-ok, amik a testrészei. Összekeverhetsz többskinből is testrészeket, de figyelj hogy az eredeti ől head.jpg-letörlöd, és helyette ugyanazon a néven bemásolod. De ha kicsomagolod az egyik testrész, átszerkesztheted photoshoppal, stb, majd újra belehúzod az archívumba.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 2:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az zsír
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Zsír ám, csak azt nem tom, hogy lehet alap skineket átalakítani, mert azokat nem látom a gamedata/base könyvtárban
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
5 / 9 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban