|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem értem nekem működik a link.Próbáld más böngészőben.Vagy ugy hogy jobb katt mentés más néven. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valószínűleg nálad van a gond, a barátomat megkértem hogy nézze meg és neki is működik. próbálj más böngészőt vagy jobb kattot. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 1:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LOL ahoz képest hogy még senki sem nézte meg egész jól elbeszélgetek itt egyedül de miért van olyan érzésem hogy ez a topic nem túl népszerű? talán érdemes lenne megpróbálnom a rossz cd-vel felrakni a jk-t és felkukkantani néhány szerverre. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bubi[HJC]
Csatlakozott: 2006.05.09., Kedd, 23:19 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te AC, hol lehet letölteni ezt a kis filmecskét mert (lehet velem van a baj, sőt biztos is ) én nem találom sehol se, pedig már elvileg fent kéne lennie... _________________ Jól van, drágáim, mire vártok? Hogy ágyba hozzák a reggelit? Még egy dicsőséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A kilencedik oldalon van a link.Mivel Koppányt nem tudom elérni az Aksi oldalán ne keresse még senki Abban a hozzászólásban találjátok amékben olyan sokat írtam többihez képest... _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
4C/DC írta: | KHM!!.....Páppárááááá párárárápppáráráráráááááá...tütütütűűűűűűű páppárááá tütütütűűűűűűű páppárááá tűűtűűtűűtűűűűű párárápárápááááá...
ez a twentieh century foxos zene lenne, gondolom már gondoljátok hogy miröl van szó Elkészült a film és nállam 5 óra lesz amikor lenyomom az "elküld" gombot.Tehát a film premierjének a pontos dátuma: 2006. 08. 18. 17:00
Fúúúhh.... remélem tetszeni fog mindnekinek, 7 perces és most egy közepes minőségű verziót töltöttem fel mert ígyis 36 mega és mire feltöltöttem...pfffff.... hozzáteszem még hogy ha vkinek nem tetszik az nyugodtan írja le... na persze azért nem kell lehordani hogy erre pocsékoltad az idődet a forgatáson hogy én meg jól elcsesszem de remélem hogy nem ilyen súlyos a helyzet.Nos van még pár hozzáfűzni valóm ezért késni fog és most látom már pontban 5kor nem küldöm el a postot
Szóval: Előszöris idéznék Koppánytól: "Nem akarok kájlokat látni a filmben!" bocsi Kopp de egy kettő belecsúszott remélem azért ez nem okoz lelki sérülést vagy hasonlót tényleg bocsi
A második dolog: eredetileg szélesvásznúra terveztem de meggondoltam magam ígyhát a jobb felső sarokban láthatjátok majd Cono képét a film elején
A harmadik: ha nagyon nagy igény lesz rá talán feltöltök egy jobb minőségű videot, de nem biztos majd eldől hogy lesz e időm.Ugyanígy az extra video is.Elkészítem ha lesz kedvem, időm, ha nem lesz kedvem csak akkor ha lesz rá igény de az tele lenne marhasággal, meg kimaradt részekkel lehet az mégjobban nem tetszene, na no comment.
Nem is húzom az időt (ilyenkor persze tudok fecsegni)
itt a link: http://multijk.atw.hu/Akademia_film_lowres.avi |
Tessék beidéztem hogy ne kelljen keresgélni. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ac te milyen böngészőt használsz? _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
darktouch
Csatlakozott: 2006.08.19., Szombat, 17:32 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: MÓVÁR
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nahh Letöltöttem a filmet. Grat hozzá, tényleg jó, látszik dolgoztál vele.
Kár az erős tömörítésért, és a 352-es felbontásért ( ha rám halgatsz, akkor nem a TV-szabványait használod, úgyis mindenki monitoron nézi meg) - 400*300 vagy felette. A szélesvászon jól jőtt volna
De tényleg jó, így tovább DEE !! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kösz ... a méret miatt nem akartam túl nagy felbontást, mert mint már említettem marhára lassan töltök fel Azt hiszem te vagy az első aki látta A vége egy kicsit érdekesre sikeredett, de muszály volt cifrázni rajta mert ha csak egyben benyomom a lovagi tornát meg a meghajlásokat külön külön az úgy elég uncsi lett volna...vagy nemtom.Nekem így jött le amikor készítettem. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem én is láttam!!!!!mozilla megmentett!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 8:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
naon tuti zsír sirály lett!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 9:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kösz Meg a többiek nevében is.Úgy néz ki hogy megérte az a sok sz*rakodás  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Dee nem találok szavakat naon pazar lett és ami fontos, hogy tükrözi az aksi életét.
Eme filmet nézve elgondolkodtató hogy itt lenne a vége ?
Grat AC nagyon ügyes vagy GF.
Most menek sírni...
Köszi Srácok Köszi Dee _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 12:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka mindenkinek!
Nah Dee megjött Mamba tanár néni is teljesen meghatódva az előbb látottaktól. Hát természetesen gratulálni jöttem nagyon jó a film.Nagyon.Teljesen elérzékenyültem Nehéz ilyenkor mást mondani mint azt,hogy köszönöm.Köszönöm,hogy eszembe juttattad,azt amit már szerintem sokan elfeledtünk.Azt,hogy mi is az Akadémia.Az érzést,hogy mikor bemegyek tudom barátok vesznek körül.Az érzést,hogy összetartó,segítőkész,humoros emberek közé megyek amikor belépek és azt,hogy sokunknak már nem csak *játék*.
Az érzést,mikor látom akinek segíteni próbálok igyekszik követni tanácsaimat.
Azt az érzést,hogy egy két jelenet láttán eszembe jut,hogy készült.pl.: KZS:D  Ejj de mókás volt
Egyszóval: Köszönöm. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Aug. 20, 2006 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Örülök Látom már ,hogy érdemes volt eddig halogatnom, mert eredetileg hamarabbra terveztem, de az ötlet csak nemrég jutott eszembe, amikor olyan r*hadt meleg volt hogy nem tudtam aludni Kiváncsi vagyok a többi szereplő, esetleg kívülálló véleményére.
Annak is örülök hogy eszetekbe juttatta a film hogy milyen is az az eredeti aksis érzés.Remélem ez jobb útra fordítja az akadémia sorsát.Azt is remélem hogy az ellenségeskedést is kiöli az aksisokból.Csak fel kéne eleveníteni azokat a perceket amikor mindenki tök vidám volt, és olyan gyorsan telt az idő hogy csak arra figyeltünk fel hogy menni kéne már szunyálni mer holnap meló/suli Vagy amikor egymást követték a duelek, a konzolban meg a végeredmények ugrálgattak fel-fel egy sort.Vagy amikor annyian beszélgettünk hogy követni se lehetett a szöveget, olyan gyorsan eltünt
Emlékszem amikor az M feloszlása után megint elkezdtem JK-zni, és a megszokott szerver neve Akadémia volt.Felmentem, kiváncsi voltam hogy hová jutott az amit néhányan elkezdtetek építgetni.Aztán láttam hogy rengetegen vagytok, jókedvben nincs hiány, egymás után röpködnek a poénok, szmájlik, stb.Teljesen idegennek éreztem magam.Alig pár embert ismertem.Vmi ilyesmit gondolhattam: "húúha, mire beilleszkedek.." Ennek ellenére elég hamar összerázódtam a tagokkal.És szerintem még ma sincs olyan tag akivel haragban lennék.Legalábbis részemről én bírom mindenkinek a búráját Tudtam hogy ez egy jó hely, és lehet hogy nekünk nem is egy csúcsszuper klánt kell kialakítanunk hanem egy ilyen közösséget.
Nah... ennyi elég is lesz  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|