Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Biológusoknak!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
moltom
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem vadäszgörenyem van, na azok sem egy egyszerü esetek! Imädom mikor Jk közben harapdälja a läbujjam, meg mikor az eger zsinorjät elkezdi rängatni. 5 kutyäval felerenek az biztos:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
moltom
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

YODA/MALAR írta:
Mi az a zengő légy? Very Happy Bár ha elnézem wick skinjét akkor sejtem Very Happy Remélrm wick nem haragszol meg ez nem sértés ,de nem tudtam jkihagyni Cool

Heh, ez jo duma volt Malar:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 14, 2006 6:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jé nem is láttam Very Happy

Legegyszerűbb: www.google.co.hu ---> zengőlégy Very Happy
Ha az én képem dobja ki a keresésre meg lett bundázva, komoly per várható Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 14, 2006 10:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nézzétek meg a linket amit kiva adott ott van kép is...
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 14, 2006 8:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.fototipp.hu/pp/data/512/Ekes_zengolegy.jpg&imgrefurl=http://www.fototipp.hu/pp/showphoto.php%3Fphoto%3D154&h=542&w=800&sz=221&hl=hu&start=4&tbnid=_vjumif2acFdVM:&tbnh=97&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dzeng%25C5%2591l%25C3%25A9gy%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D

Ééééééés otttttttttttt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 14, 2006 11:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

télleg hasonlit wickre:D
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 15, 2006 12:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Főleg a szeme Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 7:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gonosz kisz akadémiász hobbitok. Kikaparjuk a szemeckéjüket Very Happy
Vissza az elejére
moltom
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 9:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

WiCK írta:
Gonosz kisz akadémiász hobbitok. Kikaparjuk a szemeckéjüket Very Happy

Neked könnyü! Neked összetett szemed van. Smile
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 18, 2006 7:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Neked meg páncél alatt, de az nem gond dwágaszág. Wick majd szegít. Very Happy
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

NA látom Wick kezd el Gyűrűk Urasodni. LÁtom már megártot neki a Jk hiány és midőn ezt ő is észrevette ím ő is visszatért közénk.
Remélhetőleg sok nyári szünetet tartot jk-s is visszatér közénk hogy immár az ő társaságukat is élvezhessük.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én tegnap visszatértem... tettem egy próbát az elvileg rossz cd-mmel amivel még a menü se jön be (az a menü amékben single player mód meg multi módot lehet választani).Közvetlenül a telepítőt índítottam és sikerült.Pedig egy pici darabka még hiányzik is a cdből Very Happy igaz, a betöltéseknél elég lassú, meg egy pillanatra megáll a dolog.Meg a vírusok is lassítanak... egyre jobban közeledik a windows ujrarakás ideje.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én ma tértem vissza de még senki se üdvözölt..Még a barátnőm se:D jo mondjuk ő Törökországban van és küldött egy SMS-t... Az a a gond h az én cd-m elvileg jo csak nem tudo h hol van ez a 2-es számu mert az első ugye folyton a gépben van de a 2-t azt nem raktam l azt most ujra akartam rakni a jk-t de nem találom a kettőt
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 11:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Terros jó sokat kihagytam, szal optimistán megkérdezem: mi a helyzet a szerelmeddel?
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 2:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bár Terros szerintem még nem tud a forum újra nyilásáról, így én válaszolok neked, már amennyit tudok erről az ügyről.
Hát az optimista előérzet egy kicsit elhamarkodott volt, ugyan is szétváltak.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban