Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Külön legyen a Hír, és a Krónika? |
Aha aha. |
|
61% |
[ 13 ] |
Inkább egyben, szeretek böngészgetni. |
|
9% |
[ 2 ] |
Nekem tökmindegy. |
|
23% |
[ 5 ] |
Nem is kell egyik sem. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Összes szavazat : 21 |
|
Szerző |
Üzenet |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jún. 25, 2006 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Silkie az interjú úgy zajlik hogy az egyik riportert kiválasztod és a többi már msnen keresztül megy.
Csak ennyi az egész.
Ja és kell hozzá min másfél óra hogy teljesenen kész legyen  _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Jún. 25, 2006 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Roppant nehez a dontes mer kokemenz ket riporter van... Amugy Wick koszonom bizalmad csak ezen a gepen (noverem macintosha) nincs rajta a riport szl valameikotok kuggye el Koppanynak a riportot pls... Mellesleg wick mar elterveztem a szemkiszuros kombot otthon megcsinalom es aztan kiszurom a szemed mer egzszer mekkerdezted h fiu vagyok-e es egz ien serelmet nem lehet nem-megtorolni. szal band vagy wick pls fajlkuldd a riportot koppanznak most huznom kell mer a mobilos internet draga es lassu Bye for all egy het mulva kb... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 7:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Okés, amint összejön minden, elküldöm. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm lehte hogy akkor elkapkodtam?, mert én már elküldtem Mambának. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 27, 2006 11:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem dehogy, jól tetted. Többet tudsz Mambával és Koppal érintkezni, mint én, szal még köszönöm is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Jún. 28, 2006 2:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ohh nagyon szívesen _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello for all!
Ujra jelen vagyok a mai napig de tovább nem... és nem látom a riportot a riportoknál... Ezen nagyot néztem...ööööö....szabad megkérdeznem történt-e vlami távollétem allatt? Na majd még irok most körbenézek JKA-n hátha van vki érdekes
Majd talizunk... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Amugy köszönöm mindkettőtök sefítségét a mai napig visszaveszem szerepemet de aztán visszakaphatjátok  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kérek pár riportalanyt vasárnap estére még párat hétfőre megint párat keddre aztán megint párat szerdára a maradék jöhet csütörtökre péntekre nem mert sulinyitó van meg randi így szépen karöltve rossz a jóval... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 10:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Vasárnapra jó vagyok én? Este 7 körül már otthon vagyok...
MSN:silkie@citromail.hu _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 6:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem igen ha nem wick akar téged interjuvolni _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Te figyi Terros, hol akadt el a riportod? Nálam? Én már nemtom mi volt akkor, eléggé szétszórt időszakom volt, szal ha nálam akadt el a publikálása, akkor bocsánat, küldd el mégegyszer légyszi... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
nem, nem mamba mondta h mald szeptemberben tesszük fel... inkább. aztán most nem tom mi lesz. amugy meg tennap azér nem készitettem el silkievel a riportot mert ugy nézett ki h nem tudjuk mi lesz az aksival és amugy ios riportalanyokat azért kértem mert asszittem lesz aksi _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 7:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bízom benne, hogy lesz aksi, csak nemtom most mivan. Semmi új információm nincs, úgyhogy ha valakinek van, az ossza meg pleez. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 7:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szeva Wick Mambáéknak nincs semmi bajúk, most már nem kell aggodnod se.
Azért nem jöttek el a gyűlésre mert Rockkoncerten voltak. Telefon meg nem volt náluk.
Öszintén sajnálja Mamba hogy ekkora szervezte a gyűlést, csak ép elfelejtette hogy ők nem leszenk, amiért öszintén bocsánatot kért.
Tegnap este elértem őket msnen. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|