Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Kinek van előíélete? (ugy általában népcsoporttal, gondolatokkal, foglalkozásokkal szemben, klánokkal stb.stb-vel szemben.) |
Nekem van. |
|
41% |
[ 5 ] |
Nekem nincs. |
|
25% |
[ 3 ] |
Elhanayagolhato, belémdiktált, előitélet, ami ellen küzdök. |
|
33% |
[ 4 ] |
|
Összes szavazat : 12 |
|
Szerző |
Üzenet |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 8:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
A világ folyamatosan változik, és ezzel együtt mi is változunk, hisz mindig tanulunk valami újat. De ahhoz hogy mindenki úgy álljon a faji kérdésekhez hogy nem félek tőle hisz nem is ismerem, hanem inkább megismerem, Attól még távól vagyunk, nagyon távol. Tény hogy sokkal toleránsabbak vagyunk mint teszem fel 100 éve, de ez még mindig nem elég. Magamból kiindulva. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az a gond, hogy ha jön egy igazán veszélyes nép és mondjuk meg akasrjuk ismerni erre mondjuk ők meg kiirtják a népünket. Mondjuk ha nem akarjuk megismerni lehet akkor is de akkor legalább elmondhatjuk, hogy mi megpróbáltuk. Mondjuk ez a Földön nem igazán valószínű hacsak fel nem fedezünk egy ismeretleen kontinenst a föld alatt vagy mittomén. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De én meghülyülök csütörtökig. (akkor jön haza a bnőm) Én asszem utána meek vagy mittomén, de nem igazán bírom este is ötször felkeltem. Szerintem nőügyekben szenvedtem már eleget. én asszem összeroppanok, ha vmi történik vele. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 7:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugi Terros ma már csütörtök van, jöhet a fellélegzés, és szerelem düböröghet féktelenül. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Szept. 01, 2006 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah kösz ma isteni napom volt nemrég jöttünk haza a természet tudományi múzeumból. Tök jó volt. Öh hát igen szeretem mit tegyek...? A jó az egészben az is hogy ő is engem szal ijen jó kedvem van emberek. Nemtom ki tudja mijen ez az érzés de én két szóóval tudnám tökéletesen kifejezni mámorosan isteni! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Szept. 01, 2006 9:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet kéne nyitnom egy külön topivcot a barátőmről való áradozásnak...És nem a Tények topicba firkálgatni, bár mondjuk ténynek éppenséggel tény. Csak nem előitélet. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Szept. 01, 2006 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De nem is egy dolog a sok közül, ami mélyen elszomorít... sőt épp az ellentéte. Egy dolog a kevés közü, ami nagyon felvidít! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Szept. 01, 2006 9:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem baj hogy ide iród, hisz a sok szörnyűség mellett kell valami ami felvíditja az embert, hisz a szerelem akármilyen fájdalmas is tud lenni úgyanakkor ha visszontszeretnek akkor olyan boldogságot okoz mely minden fájdalmat megér. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
ez jo. És én szerintem már szenvedtem eleget, ahhozh ezt végre kiérdemeljem  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 10:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hm merengetnénk a merengő topicban erről kicsit  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Osszam meg veltek a nőügyeim? nem is tudom talán lehet rüla szó de csak ha szépen kértek és neveket akkor se fogok mondani _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 7:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is kellenek nevek maradjon csak meg a névtelenség. De többet majd a merengő topicba. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg hát tudjuk milyen rosszul hangzana hogy Terrosné Renáta  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
khm khm Wick nevekkel nem viccelni... nem a tulajdonoisak adták maguknak azokat, jo, jo ezt speciel igen, de a nevekre nagyon hárplis vok. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Úgyan miért? Az csak egy név. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|