Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Bocsánat!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Rendfentartók
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 3:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szeptembertől meek vissza egyetemre azt új albi ahol még nincs net.. de már rajta vagyok az ügyön Smile szoval szeptemberben bizt nem fog senki se látni se msn/forum/ts/ventri/irc/icq/jk/l2/ stb stb Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 4:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szóval a neten Razz honnan vettétek h szeretek rombolni? persze mondjuk x winggel jo látni ahogy a lövedékedtől öt dbra robban szét egy nagy lépegető. meg nézni ahogy a sziklafal előtted ropog és robban. Az egy igazán felemelő érzés Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 6:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Convict írta:
Szeptembertől meek vissza egyetemre azt új albi ahol még nincs net.. de már rajta vagyok az ügyön Smile szoval szeptemberben bizt nem fog senki se látni se msn/forum/ts/ventri/irc/icq/jk/l2/ stb stb Smile

L2zöl??? hol???

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 7:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mijaza l2?
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mar 2éve miota egyáltalán van l2 Smile amugy most jelenleg legjobb free szerveren (full c4minden mükszik) abyss.. de ez jk forum és nem l2 forum Smile
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 10:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Convict írta:
Mar 2éve miota egyáltalán van l2 Smile amugy most jelenleg legjobb free szerveren (full c4minden mükszik) abyss.. de ez jk forum és nem l2 forum Smile

Jójó tudom csak kiváncsi voltam.A nightfallon van egy 21 es Elven Wizardom Very Happy

Terros: L2= Lineage2

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 01, 2006 8:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Abyss? az a hüje denevéres kék izé debil mozgással? azt ismerem!
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 12:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Abyss a szerver neve.. amugy meg egy mitologiai hely Smile
nf-et meg szerintem hagyd ott sürgösen mert j-s szerver (java alapu) keres offmodoltat mindenképp, j-s közelébe meg még véletlenül se menj Smile csak elveszi a játéktól a kedved..
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt nem vágom hogy miért hátrány Very Happy Technikailag egyáltalán nem értek a lineagehez, de az nf-et azért nem akarom ott hagyni mert már ott is összebarátkoztam pár emberrel.

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

akkor ez nem az az abyss amelyikre én gondoltam...
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 10:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Felmész egy igazi l2 offmod szerverre rögtön megérted mire gondoltam.. pl nem az összlétszám 200fő hanem néha akkora pvp harcok mennek.. átlag létszám pl nálunk 3000player.. minden skill, terület, helyszin, quest bugmentesen müködik!!! És máshol is lesznek barátaid hidd el.. Én játszottam kb fél évet nf-en is tudom mit beszélek Smile jah és ahoz képes hogy 3000+ player van teljesen lagmentes! néha van mondjunk esténként egy-két disconnect és annyi! na de most már tényleg elég legyen l2ből Smile ugy aksit akarja mindenki ujraéleszteni nem elvinni a playereket más játékra Smile
Én ma költözöm ugyhogy egy darabig nem láttok(nethiány végett), sok sikert! Szevasztok
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 12:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Lineagetől függetlenül még lehet jk-zni.Nincs olyan szabály hogy csak egy játékkal lehet játszani az aksi tagoknak Very Happy

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engem semmien játék nem tudna e az aksitól se a bnőmtől eltériteni...
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 3:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mondjak kapásból négyet?Smile

Egyébként olyan gáz egy Bocsánat nevű topicba írni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 5:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

próbálkozhatsz Wick!
Amugy eelég érdekes h eredetileg meg akart szűnni aztán meg az egyik legforgalmasabb topic let...de ezt asszem már megvitattuk Wick
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Rendfentartók Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 / 6 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban