|
Akadémia fórum
|
Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Külön legyen a Hír, és a Krónika? |
Aha aha. |
|
61% |
[ 13 ] |
Inkább egyben, szeretek böngészgetni. |
|
9% |
[ 2 ] |
Nekem tökmindegy. |
|
23% |
[ 5 ] |
Nem is kell egyik sem. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Összes szavazat : 21 |
|
Szerző |
Üzenet |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 7:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Silkie a Skines topikon kívűl másikba annyira ritkán írsz hogy hirtelen azt hittem hogy ez a Skin topik  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát az én hozzászólásaim alapján nehezen állapítanád meg hogy melyik topicban vagy  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát az én hozzászólásaim alapján nehezen állapítanád meg hogy melyik topicban vagy  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kivéve ha nem a barátnődről írsz  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Szept. 03, 2006 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
miért nem minden topicba írok róla? de akkor meg? csak azt tudod megállapitani h ki vagyok, amugy wick majd beszélhetnénk? üzletről lenne szó _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 7:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát tisztelt ifjúság én tényelg mondtam olyat hogy szeretem a munkám, ami így is van, de a munkás élet mégis rosszabb mint a diákoké, méghozzá azért mert ha itt nem teljesítesz úgy ahogy a főnők elvárná akkor nem egyest vagy intőt kapsz hanem a jobbik esetben végkielégítést, rosszabb esetben csak kirúgnak és akkor kereshetsz munkát ismét és ez eltarthat egy darabig míg találsz. Amíg sulit nem kell keresned mert 18 éves korodig tanköteles vagy így még ki sem rúghatnak, max átraknak egy másik suliba. Sőt az sem igaz hogy fizetést sem kapsz érte, bár nem pénzbeli de attól még kapsz fizetést, méghozzá a tudást ami felbecsülhetetlen. Ja és még azért is jobb a suli mert, ha nem vagy nagyon stréber, akkor már 2-3 körül ti már végeztek is, a munkahelyen meg minimum bentvagy 4-ig de munkahelytől függően akár 8-ig is.
Meg még azért is jobb mert a suliba ott vannak a haverjaid, barátaid, míg itt csak a főnők meg talán egy pár kollega vagy kolegina.
Szóval nem kell ehhez 10 év míg rágyere hogy a suli jobb volt. Elég hozzá egy-két hónap, bár ez munkahelyi környezettől is függ. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyet értek. Legjobb, mikor hallgatom a főnök gyerekét, hogy neki milyen szar, hogy gondolják, hogy neki holnap 8 órája lesz. Suliba járni tiszta jó, változatos dolgokat hallgathatsz a világról, minden órában (vagy duplaórában) mást és mást, barátkozhatsz, 45 percenként van egy szüneted, a legrosszabb ami történhet az, hogy megbuksz. Sosem kell túlóráznod, nem kell megérdemelt fizetésemelésért könyörögni, nem akar senki kitúrni, átvenni a helyed, vagy előtörni rajtad keresztül, vagy ellopni az ötleteid stb stb.
Nem olyan rossz az.
Terros bizniszelhetünk, csak mondd meg mikor, és hol. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valóban ritkán írok más topikokba, de ez nemcsak a munka miatt van. Egész egyszerűen oda írok, ahol tudok valami értelmeset is mondani (nem mintha az előző HSZ-om az lett volna ).
Mindig végig szoktam olvasni az összes friss hozzászólást, de nem mindig van időm válaszolgatni rá, vagy kifejteni a a személyes véleményemet, mert akkor itt ülnék napestig. És nem csak ezt az egy fórumot olvasom!
Ráadásul ki nem állhatom a hosszú, kacifántos körmondatokat használó válaszokat, mert általában a fele csak rizsa szokott lenni .
Ahogy a tapasztalt kormányszóvivők monják: Szólj keveset, nem ér baleset! _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
oké minél hamarabb MSN-en megbeszéljük onnan pedig a csillagos ég a határ na ehhez mit szolsz? szal mondd meg mikor leszel a héten MSN-en és akkor dumálunk így oké? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 04, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah amugy nem azt mondtam h a suli jobb csak azt h van hátránya is... amugy még hozzátenném az általános megvetettséget a ks társadalom hátrányait a hatalmi harcokat, és hogy nem tudsz öt percre egyedülmaradni senkivel (remélem értitek ) de nem állitom h jobb a munkahely, csak hogy vannak előnyei _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nézd Terros, én nem látok semmi előnyt a munkahely és a suli között.
MEgpróbálom a te szemszögödből megközelíteni.
AZ hogy nem tudsz kettesben maradni senkivel, teszem fel a barátnőddel, ez lehet igaz úgyanakkor gondolj bele hogy a munkahelyen meg időd nem lenne kettesben maradni vele hogyha egy helyen melóznátok, ha meg nem akkor meg nem is látnád min 8 órán keresztül, míg a suliban együtt vagytok, mindig láthatod a hét minden napján, a nap mindenrájában, legalábbis míg suliban vagytok. Ha meg kettesbe szeretnél vele maradni azt akkor tedd át suli utáni programra. Egy győnyőrű és romantikus séta, majd utána a hazakísérés máramennyiben ez lehetséges.
Szóval e téren nincs előnye a munkahelynek. Talán abba van előnye hogy mivel a munkádért pénzt kapsz és e téren majd nem kell szűleidre támaszkodni. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az első része vicc volt azt abszolúte nem gondoltam komolyan az az egyedülmaradásos rész _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|