|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 7:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Volt sok szép dolog, de többet majd csak később. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most nemtom mire gondoljak.Vkitől aki ott volt, kérnék szépen egy részletes tájékoztatást, ha nem nagy gond Szeretném tudni hogy érdemes-e még elővenni a JK cd-t.Nah, estefele még felnézek a fórumra hátha vki ír már akkorra. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 2:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka Mindenkinek!
Látom,kiváncsiak vagytok.Annyit elmondhatok,hogy egy két dolgot már sikerült tisztázni.
Első és legfontosabb: Legyen-e folytatás.A válasz: Igen lesz.
2.Az akadémia mint baráti társaság milyen dolgokon változtasson.
A válasz: Minden úgy lesz ,mint Januárban volt.Tehát kevés ember,de jó, összetartó,baráti társaság.
3.Jelszó legyen? Válasz: Igen lesz.
4.Feladatokat,ötleteket mindenki javasolhat,véghezvihet.
5.Web és fórum,majd az új akadémia teljes indulásával eggyütt fog elindulni.Tehát más oldal,ez az oldal a régi aksi emléke marad meg.Majd nézegethetjük anélkül,hogy hozzányúlnánk.
Naggyából ennyit sikerült megbeszélni.Itt is bocsánatot kérek mindazoktól,akiket hirtelen odarángattam,és köszönöm,hogy eljöttek.
Tudom,a következő kérdésetek ami foglalkoztatni fog benneteket,vajon ki marad bent és ki nem.Nos ezt még nem döntöttük el.
Egyenlőre tehát ennyi,továbbiakban is értesítelek benneteket.Köszi,hogy érdeklődtök,Dee,ha lehet keress majd meg msn-en tudom nem sokat vagyok bent,de mindenképp szeretnék beszélni veled.Köszii
Minden jót nektek. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én is ugy értettem ahogy wick mert azt is simán lehet kiszivárogtatásnak számítani h mindenkinek elmondtam aki aksis h gyűlés lesz...MChasonlok _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 6:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jippijéé ..... ez a francos MSN pont ilyenkor nem jó Nah keresem a JK CD-t Mamba amint jó lesz az MSN megkereslek. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 6:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Neked is elszarodott? szörnyű nemtom micsinálnak folyton... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem minimum egész Magyarországon nem műxik, vagy nagyobb területen.Mert tegnap is ez volt és az osztálytársaimnak sem volt jó. _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 9:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nálunk sem volt jó,tegnap sem,ma is hosszabb rövidebb időszakokban.Sőt még a net sem az igazi.Szakadozik stb.::S Borzalmas játszani se jó ha az ember állandóan megszakad.Azt megfigyeltétek már,hogy ami elromlik egyből tuti az a legfontosabb egyből az kell,halaszthatatlan ügyben stb. Pl,: Naponta 2 alkalommal kapcsolom be a tv-t általában reggel,és lefekvésnél altatónak.Nemrég elment a kép,és egyből tv-t akartam nézni mert hű de fontos most néznem,és mi lesz ha nem lesz jó.:DSzóval bizzunk,hogy megjavul és ha jó énis bekapcsolom.Spyboy kérdésére válaszolva(Koppnak tette fel) az uj aksi webnek még nincs címe amint készül tudatom a címét.Addigis kitartás ifjak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 9:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Anonymous írta: | Nálunk sem volt jó,tegnap sem,ma is hosszabb rövidebb időszakokban.Sőt még a net sem az igazi.Szakadozik stb.::S Borzalmas játszani se jó ha az ember állandóan megszakad.Azt megfigyeltétek már,hogy ami elromlik egyből tuti az a legfontosabb egyből az kell,halaszthatatlan ügyben stb. Pl,: Naponta 2 alkalommal kapcsolom be a tv-t általában reggel,és lefekvésnél altatónak.Nemrég elment a kép,és egyből tv-t akartam nézni mert hű de fontos most néznem,és mi lesz ha nem lesz jó.:DSzóval bizzunk,hogy megjavul és ha jó énis bekapcsolom.Spyboy kérdésére válaszolva(Koppnak tette fel) az uj aksi webnek még nincs címe amint készül tudatom a címét.Addigis kitartás ifjak. |
Mamba voltam,de asszem egy két szóval elárultam.Szioka és AELV mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 7:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hipp Hipp Hurrá!!!!!Hipp Hipp Hurrá!!!!!Hipp Hipp Hurrá!!!!! _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
.RayRay. Vendég
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 8:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Örülök a pozitív döntésnek, és ha beférek a csapatba, ha nem további eredményekben gazdag, sikeres munkát és játékot kívánok a bentmaradó tagoknak!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 1:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah ennek örömére gityózok egy jót Aksi induló AC módra najó nem ahoz kéne egy kis ihlet, de most jelenleg nincs aksis-gitáros Sőt más hangszeres-aksis sincs, mivel más hangszeren nem is játszom Najó, nem beszélem tovább a hülyeségeimet És nem írok több szmájlit sem (ezen kívűl) _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hmmmhmmm én vok a kiszivárogtató? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
-Aksiról mi hír?
-Hát újraindul.
-Kajakraaa?
-Kajakra...
-Kajakraaa?
-Igen
-Igen?
-Nem
-Dede!
-Ezt te sem gondolod komolyan...
-Dede!
-Oksa
Egyáltalán semi köze ennek semmihez de azért oltás... _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 5:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rai nagyon el vagy
Terros te meg mostmár felejtsd el a szivárgásokat
A lényeg a lényeg  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|