Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 07, 2006 10:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A 27.-ei megbeszélés elmaradt úgyanis Mamba és Kopp nem voltak jelen, úgyanis valami rockfesztiválon voltak és így nem tartottuk meg.
Szóval halasztodik. A köv dátum a Csevegő/aksi további topicban találod.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 4:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na, akkor fel vagyok véve? /Istaryu/
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tudatni fogják veled ha fel leszel véve, de ha kicsit olvasgatnál rájöhetnél egy-két dologra.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 7:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És jól is éreznéd magad... A többiek élvezhető írásokat irogatnak én kevésbé de engem is el lehet olvasni a sok hülyeség amit összehordok néha mulatságos
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 15, 2006 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na akkor várok még 1 kicsit Rolling Eyes /Istaryu/
amugy időközben <Istaryu> lett a nevem, mivel az AK klán megszűnt
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 15, 2006 11:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hallom, az akadémia tovább üzemel Very Happy , de csak a szük létszámukkal. Confused
Hát azok még beférnek a létszámba akiket a nyári szünet elött lettek bevéve ??? Confused Vagy csk szimplán ostobaságokat kérdezgetek ??? Very Happy Smile Laughing Cool
Bubi voltam.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 15, 2006 11:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és Ac szmájliai ragadósak Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile Smile Cool Cool Cool Laughing Laughing
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 1:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én bőviteném a létszámot Smile /Istaryu/
Vissza az elejére
Vergil

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 4:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.
Vergil vagyok, rendszeresen járok a JRL-re , a GMC-re és az Akadémia szerverére.
Jelentkezni szeretnék a klánba.
madaraszroland@citromail.hu az emailom és az msnem.
Üdv: Vergil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 5:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Válaszatok most komolyan hiányzok nagyon az akademiárol vagy mégsem?
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 7:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vergil írta:
Sziasztok.
Vergil vagyok, rendszeresen járok a JRL-re , a GMC-re és az Akadémia szerverére.
Jelentkezni szeretnék a klánba.
madaraszroland@citromail.hu az emailom és az msnem.
Üdv: Vergil

az aksi az nem klán!
Vissza az elejére
Vergil

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 8:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

igen, bocsi félre irtam, az akadémiába szeretnék jelentkezni Smile
Vissza az elejére
RiM

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 11:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:

az aksi az nem klán!

na ez én voltam csak nem léptem be sry
RiM

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 11:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vergil írta:
igen, bocsi félre irtam, az akadémiába szeretnék jelentkezni Smile

én si szeretnék bejutni Very Happy . csak most ugye újra lesz szervezve és még 1 ideig nagy lesz a kavarodás...még várnunk kell
Vergil

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát ha várnunk kell akkor várunk, nincs nagyon más választás ha beakarunk jutni Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Következő
10 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban