Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

A Következő év

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:15 am    Hozzászólás témája: A Következő év Hozzászólás, az előzmény idézésével

IDE ÍRJÁTOK SZERINTETEK MILYEN LESZ AZ ÚJ AKSI. ÁLMODOZZUNK

Az Akadémia mint egy suli...és szerintem jót tett ez a kis nyaralás, És ha jól tudm akkor Az akadémia hivatalosan is megélt egy Suli idényt Razz és szerintem hosszú életű lesz. És tudom hogy IDÉN még tuti újra indul...ha ti nem is majd ÉN teszek róla Razz Very Happy És cask 1 a bibi hogy amikor nézem a tanárok névsorát és a LEENDŐ tanárok névsorát egy dual kardosat se látok...Cere az de ő ritkán van mert mindenkit oktat mindenhol. Ezért szerintem JR OBivan KITŰNŐ oktató lenne mivel nála és cerén kívül persze jobbat nem ismerek.

Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:33 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

UGYE JÓL VAN MINDENKI A VIHAR UTÁN???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 9:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De rég láttalak öreg barátom! Very Happy
Olyan jó lesz hogy minden nap felmegyek, minimum 1x Razz Razz
WiCK, a fórumban nem célszerű megkérdezni mert még sokan nem olvassák a szünet miatt.És ha nem válaszolnak akkor talán arra következtetsz hogy valaki megsérült vagy (ami marhára nem lenne jó) még komolyabb.És ezzel csak idegesíted magad.

És rengeteg duel után ami nem vitte semmilyen irányba a tudásomat, arra jutottam hogy vagy új technikát kell kifejlesztenem vagy a mostanit tuningolni mert elég gyenge a teljesítményem a jk-ban.
Ha az aksi beindul elkezdem.Csak előbb el kéne döntenem hogy mit is akarok pontosan.Lehet beállok padának Very Happy Lehet a legjobb ha az alapoktól kezdek mindent.Új skin, új kard, új stílus.Így passzolna, asszem. Smile
És most megyek és kiszedem azt az idióta ordítást a skinemből Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hogy milyen lesz az aksi? foggalmam sincs. Nem is akarok álmodozni, én csak egyet akarok hogy legyen aksi. A többit már valahogy megoldjuk.
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szasztok! sztem 1 hónap alatt kiderül, hogy még1x életre lehet-e hívni az akdémiát. lesznek surlódások az biztos, de ha jól jön ki a lépés, akkor nem elkopnak, hanem összecsiszolódnak az elemek. viszont ha csak faragás lesz (talán nem túlzás: megint), akkor nem szabad hagyni, hogy erőlködés, és csömör önste el a tagokat. szóval 1 hónap vízválasztó, (majd 3 hónap múlva ismét Cool ). viszont a remény hal meg utoljára!!! akarattal, ötletekkel, kitartással sikerülni fog-hajrá!
apropó: ötletek, valahol olvastam a tffa-t: nagyon jó lenne egy folyamatos warképzés, hiszen ez is a jk szerves része. a lényeg, hogy ne sorvadjanak el az ehhez hasonló részek.

bandaror
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt asszem én írtam hogy minden este FFA vagy TFFA Very Happy Azért is lenne jó mert sajnos nem elég ha vki duelben jó..mármint csak akkor elég ha vki egyáltalán nem szándékozik warozni.Meg jó móka az FFA Smile ezalatt azt az FFA-t értem amiben minden fél benne van, nem szidják egymást, és nem azt amelyiket lámulásnak hívunk.

Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én benne lennék mind a kettőben, de én még a ctf-t is betenném egyszer egyszer, nekem az nagyon tetszik.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja azt én is szeretem, de akkor a legjobb amikor sokan vagyunk.

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Asszem "társasági est"et fogok alapítani vmeik nap mondjuk péntek vagy szombat aki akar összegyűl oszt beszélgetünk ismerkedünk dumcsizunk játszunk meg mittomén, szépen fogalmazgatunk mindenki készül vmienszöveggel az első napra aztán eldől ki akarja folytatni ki nem.
Szerintem ez nekem tökéletes poszt lenne morális támaszként jol éreztetni magukat az emberekkel, persze a tanárokkal erről még beszélek majd. Szerintem ez azért jo mert nem kell h az Aksis élet csak a játékról szóljon, pláne az Aksi nagy hangsulyt kell szerintem fektetni a társaságra is, oszt majd viccelődünk meg mittomén
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 15, 2006 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na skacok szerintem raisen 1. üzije ebben a topicban most a legfontosabb mit kéne még az új aksiba amit mi akarunk.mamba nem azt akarom ezzel mondani hogy lázad a nép és akadémiai szenátus lesz Very Happy Very Happy Very Happy .
Nem lesz ókori róma módszerrel mert akkor utána 1 csárárnak is kéne lenni.és nem akarok már a star wars világától messzire elkalandozni,ugyanez volt a galaktikus Köztársaságban aminek először szenátusa azután meg császára lett...
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 11:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem toom én szerettem a régi aksit. nem toom milyen "államforma" volt. Very Happy Very Happy Very Happy
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem mindenki szerette a régi aksit, ezért folytatódik Very Happy

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 12:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na mi hír van az aksiról????
az jó hogy mükszik de én még információra éhes vok Very Happy Very Happy Very Happy
szóval ha nem akartok 3 nap múlva a temetésemen lenni akkor pls közöljetek vmi apró infót Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban