|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 6:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
olyan választ fogok erre adni h csak na! olyanok az ilyen hsz-ek, hogy olyan ember írja, őket aki szeret negy hülyeségekkel viccelni, és ez is egy ilyen vicc! Hö! ( ) Te ilyen-olyan Banderas irogatom ez olyanos ilyen hszeket és tök jo kedvem van Mert ez Élet szép és jó, nem? dedededededededeDEDEDEDEDEDDEDEDEDE! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 1:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Örülök hogy ilyen szépnek és vidámnak látod az életet remélem ez a felállás még sokáig így marad nálad.
Én már nem látom ilyen szépenk az életet, sőt egyéni meglátásom szerint nem is szép az élet. De mindegy ez most nem ide tartozik mert csak lelomboznék egy két embert, ami nem áll szándékomba. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Banderas írta: |
Én már nem látom ilyen szépenk az életet, sőt egyéni meglátásom szerint nem is szép az élet. |
ismerős....  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na akkor feladom a magyar szöveget a skin csináló progikra nagyomjátok az angol progik nevét mert annyira jó skinn ötlet van a fejembe hogy mi előtt meg kell csinálnom ne hogy elfelejtsem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
MCKILLER voltam csak vmiért ki volt lépve a felhasználómból _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
olyan izé hszeket tudsz írni band....(huh ez nagyon csajos lett...) Band én is most szívtam egy elég nagyot de nem baj és még így is szépnek látom az Életet... meg mint látod már szívtam elég sokat, nem baj ezen ne vesszünk össze mert az élet szép! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem azért nem látom olyan szépnek az életet, mert teszem fel sokat szenvedtem, csak tudod rájöttem egy két dologora.
Azt aláírom hogy vannak szép pillanatok az életben, sőt szeretik és élni, de attól az élet még mindig olyan derűs.
De ahogy mondtad nem vesszünk ezen össze. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én értem mire gondolsz, és írtam is vmikor a nyáron erről a merengőben.
Tanórákon kezdek mindig rájönni hogy mennyire hiányoznak a régi szép idők Nah... kezd elfajulni ez a téma rossz helyen ugyhogy inkább ezt is át kéne vinni a hallucinogének várólistájára a jégkorszak mellé bepakolom  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
RiM

|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 3:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát bekövetkezett amire mindenki számított. Le lett jelszavazva a szerver. Ennek örülök is meg bánkódom is emiatt. Örülök mert nem lesznek lámák, névlopók meg egyéb álaltfajok a szerveren. Bánkódom mer én se leszek fent mer énse tudok bemenni . De remélem vmikro kiérdemlem a jelszót és újra felnézhetek az egyik kedvenc szerveremre a MABra/AKSIra. csáó és aelv _________________ oh mutha fucka lucka |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csatlakozom tanult kollegámhoz!!!!
Pontosan ugyasnezt akartam leírni!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
olyan offokat írunk ide a skincsinálás témához... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de vki írjon már 1 skincsináló program nevet vagy 1 linket ahol vmit ahhoz le lehet tölteni!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 3:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Olyan, hogy "skincsinálóprogi", olyan nem létezik.
Vannak 3D-s modellező programok, mint pl. a GMax, és vannak képszerkesztők, amiből annyi van, mint égen a csillag.
Mivel a 3D-s modellezéshez én nem értek, ezért csak azokról a képszerkesztőkről beszélhetek amikkel én dolgozom. Ezek nem képesek új skineket készíteni a semmiből, de egy meglévőt átfesthetsz olyanra amilyenre szeretnéd.
Izlés dolga, hogy ki, melyik képszerkesztőt haszálja, én a COREL programjaival dolgozom, pl. Paint Shop Pro, Graphic Suite X3. Nagy kedvencem még a RealDraw 3.1 is. Azért használok ennyit, mert amit az egyik nagyon jól tud, azt a másik kevésbé vagy egyáltalán nem.
Nagyon sok mindent ki lehet hozni egy-egy skinből, annyira át lehet alakitani, hogy szinte rá sem ismerni az eredetire. A formája ugyanolyan lesz, de a színe nem.
Ha egyszer nagyon ráérek, akkor teszek fel néhány képet a variációkról.  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 1:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha vmi teljesen saját új modellt akarsz csinálni, és nem értesz a modellezéshez akkor ne számíts eredményre még egy jó ideig kivéve ha nem vagy vmi virtuóz és egy hét alatt elsajátítod a modellezés csínját-bínját na most ezzel nem a kedvedet akarom elvenni.Csak figyelmeztetlek hogy ez nem olyan lazán megy mint ahogy elképzelik sokan  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
akkor a jövő vesztett talán 1 modellező tehetséget mert most gondoltam vele ha megcsinálom a tuti skinem az xart se ér mert más nem látja ügyességem  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|