Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Skin csinálás!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 6:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

olyan választ fogok erre adni h csak na! olyanok az ilyen hsz-ek, hogy olyan ember írja, őket aki szeret negy hülyeségekkel viccelni, és ez is egy ilyen vicc! Hö! ( Smile ) Te ilyen-olyan Banderas irogatom ez olyanos ilyen hszeket és tök jo kedvem van Very Happy Mert ez Élet szép és jó, nem? dedededededededeDEDEDEDEDEDDEDEDEDE!
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 1:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Örülök hogy ilyen szépnek és vidámnak látod az életet remélem ez a felállás még sokáig így marad nálad.
Én már nem látom ilyen szépenk az életet, sőt egyéni meglátásom szerint nem is szép az élet. De mindegy ez most nem ide tartozik mert csak lelomboznék egy két embert, ami nem áll szándékomba.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Banderas írta:

Én már nem látom ilyen szépenk az életet, sőt egyéni meglátásom szerint nem is szép az élet.

ismerős.... Smile

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 6:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na akkor feladom a magyar szöveget a skin csináló progikra nagyomjátok az angol progik nevét mert annyira jó skinn ötlet van a fejembe hogy mi előtt meg kell csinálnom ne hogy elfelejtsem Very Happy
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 6:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MCKILLER voltam csak vmiért ki volt lépve a felhasználómból
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

olyan izé hszeket tudsz írni band....(huh ez nagyon csajos lett...) Band én is most szívtam egy elég nagyot de nem baj és még így is szépnek látom az Életet... meg mint látod már szívtam elég sokat, nem baj ezen ne vesszünk össze mert az élet szép!
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nem azért nem látom olyan szépnek az életet, mert teszem fel sokat szenvedtem, csak tudod rájöttem egy két dologora.
Azt aláírom hogy vannak szép pillanatok az életben, sőt szeretik és élni, de attól az élet még mindig olyan derűs.
De ahogy mondtad nem vesszünk ezen össze.Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 1:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én értem mire gondolsz, és írtam is vmikor a nyáron erről a merengőben.
Tanórákon kezdek mindig rájönni hogy mennyire hiányoznak a régi szép idők Sad Nah... kezd elfajulni ez a téma rossz helyen ugyhogy inkább ezt is át kéne vinni a hallucinogének várólistájára Very Happy a jégkorszak mellé bepakolom Smile

Vissza az elejére
RiM

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 3:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát bekövetkezett amire mindenki számított. Le lett jelszavazva a szerver. Ennek örülök Smile is meg bánkódom Sad is emiatt. Örülök mert nem lesznek lámák, névlopók meg egyéb álaltfajok a szerveren. Bánkódom mer én se leszek fent mer énse tudok bemenni Very Happy . De remélem vmikro kiérdemlem a jelszót és újra felnézhetek az egyik kedvenc szerveremre a MABra/AKSIra. csáó és aelv
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csatlakozom tanult kollegámhoz!!!!
Pontosan ugyasnezt akartam leírni!!
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

olyan offokat írunk ide a skincsinálás témához...
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na de vki írjon már 1 skincsináló program nevet vagy 1 linket ahol vmit ahhoz le lehet tölteni!!!
Vissza az elejére
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 3:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olyan, hogy "skincsinálóprogi", olyan nem létezik.

Vannak 3D-s modellező programok, mint pl. a GMax, és vannak képszerkesztők, amiből annyi van, mint égen a csillag.
Mivel a 3D-s modellezéshez én nem értek, ezért csak azokról a képszerkesztőkről beszélhetek amikkel én dolgozom. Ezek nem képesek új skineket készíteni a semmiből, de egy meglévőt átfesthetsz olyanra amilyenre szeretnéd.

Izlés dolga, hogy ki, melyik képszerkesztőt haszálja, én a COREL programjaival dolgozom, pl. Paint Shop Pro, Graphic Suite X3. Nagy kedvencem még a RealDraw 3.1 is. Azért használok ennyit, mert amit az egyik nagyon jól tud, azt a másik kevésbé vagy egyáltalán nem.

Nagyon sok mindent ki lehet hozni egy-egy skinből, annyira át lehet alakitani, hogy szinte rá sem ismerni az eredetire. A formája ugyanolyan lesz, de a színe nem.

Ha egyszer nagyon ráérek, akkor teszek fel néhány képet a variációkról. Wink
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 1:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha vmi teljesen saját új modellt akarsz csinálni, és nem értesz a modellezéshez akkor ne számíts eredményre még egy jó ideig Very Happy kivéve ha nem vagy vmi virtuóz és egy hét alatt elsajátítod a modellezés csínját-bínját Laughing na most ezzel nem a kedvedet akarom elvenni.Csak figyelmeztetlek hogy ez nem olyan lazán megy mint ahogy elképzelik sokan Smile

Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

akkor a jövő vesztett talán 1 modellező tehetséget mert most gondoltam vele ha megcsinálom a tuti skinem az xart se ér mert más nem látja ügyességem Very Happy
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
8 / 9 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban