Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
rémisztő hasonlóság mint a fogadásos csajnál csak épp én nem voltam beleesve...de azért nem esett jól... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bakker...ennyire lefáraszott volna az iskola??...mer marhára nem értem amit leírtál és ugy néz ki hogy csak én vok ezzel így ... majd később még párszor elolvasom hátha leesik. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 5:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Dee hogy megértsd olvas egy kicsit visszább utána már minden világos lesz előtted is .  _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 7:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a killer féle szerelmi ügy az világos mint a nap csak a részletek számomara sötétek  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 7:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
killer te magadról egyesszám harmadik személyben beszélsz? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 8:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja néha
én kívülről is látom magam.átélem utólag a helyzetet!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 8:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm ez egy jó tulajdonság, de vigyázz vele hogy mikor teszed ezt, mert a végén még hülyének fognak nézni az utcán. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na ma buszon hazafelé a csaj akit szeretek előttem ült a pasijával és beláttam hogy semmi esélyem....
de jó zenéket halgatott néhányat pl én is szeretek
na én is terros elgondoltam hogy lehet csak fogadás volt az egész.
vagy nem.mert abban az évben amikor "jártunk" akkor a falunapon nagyon jól alakult minden és úgy láttam hogy lehet szeret..........
na de ma vérző szívvel ülök a gép előtt annak tudatában hogy lehet fel tudtok vidítani vagy vmi korombeli csaj érdeklődni kezd irántam.és lehetőleg még közel is lakik.......
na de ez lehetetlen........... _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 8:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Unatkozom és nem akarok kockulni buliba meg nem engednek anyámék mert bébiként kezelnek....
Még a 17 éves tesómat se!!!!!!Na szóval,az új osztályomban nincs 1etlen nekem tetsző nőnemű egyed.
A suliban van de azok már felsőbbévesek.
Meg hát egy kis kilencedikessel nem fog randizni 12.-es........
MIÉRT VOK ILYLEN FIATAL ÉS MÁR EL VAN CSESZŐDVE AZ ÉLETEM????  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Picit túlreagálod.Épp ezaz hogy fiatal vagy még és rengeteg időd van arra hogy találj vkit akit szeretsz.Ha 50 éves lennél és ugyanez lenne a helyzet, NA AKKOR lenne gáz, mert már az életed fele elmúlt és még mindig egyedül vagy.DE nem így van, még előtted az élet, úgyhogy fel a fejjel hidd el megértelek, de sztem jobb várni mint egyből beleugrani egy 2hetes kapcsolatba.
AC optimista életfelfogásából láthattak részletet.. ez ritka, mer nem vok optimista
Ja és az internetes társkeresés hülyeség, ha csak nem vagy hatalmas máker bár ez attól is függ hol laksz. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ac tudom hogy a korombeliek ilyen 1-2 hetes kapcsolatokat zavarnak le.meg nekem azért kéne csaj hogy cmikor boldog legyek mert az életemben ami jó volt az nem tartott több ideig 2 percnél vagy 1 hónapnál.ti rendes banda vagytok!!!!respect az aksinak!!!!el tudok gondolkodni hogy mit tettem le eddig az asztalra.voltak ugyan jó fellépéseim a zenekarral jól sikerült szólóim,de amúgy semmi.
a lelkem mélyén van 1 lyuk már lassan 3 éve.......
amit be akarok gyógyítani de csak tágul és tágul....
de ezt senki nem érti mindenki a van még időd szöveggel jön....
boldog akarok lenni mert körülöttem minden xarul sikerül....
 _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hidd el mc tudom mit érzel, én is pont így éreztem, nemtom emlékeztek-e arra a hszemre amikor ki akartam lépni a JKzásból... ugyanezt éreztem... Aztán termkut, aztán tudjátok, hidd el mc együttérzek veled, de én se tudok mást mondani... Ez teljes egészében szerencse kérdése... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az állapotomat súlyosságának az a mutatója hogy még a mai zenekari próbán se vidultam fel.néha elröhögtem magam a zenetanárom és az unokaöccse baromkodásán de az rögtön el is múlt.....  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 10:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jut eszembe próba, holnap együttespróba
kéne gyakorolnom
hullavagyok és szerelmes és nincs mellettem a szeretett nő... hmmmmmmmmsemmi kkedvem ehehz, nah jó éjt én egy hónapig mindenki elől menekültem senkiel se akartam beszélni...(nem akarok versenyt csinálni ebből...) _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|