|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ha szétosztogatod a skinedet akkor látni fogják De hozzá kell tennem még az előző HSZ-emhez hogy nem feltétlenül muszály tudni modellezni hogy vmi nagyon jót csinálj.Vegyük példának Silkiet tudtommal nem igazán tud modellezni, mégis eszméletlenül jó skineket csinál nagy szerencséje hogy jók az ötletei is meg jól tudja használni a rajzprogit.Tanulj meg használni jól egy rajzprogramot (célszerű nem a Paintet használni ...persze van amikor az is elég ) _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: | ...eszméletlenül jó skineket csinál... |
Ez azért erős túlzás, de azért köszönöm...
Tényleg gondolkoztam már azon, hogy mi itt csak beszélünk a skinkészítésről, de semmi gyakorlati útmutatót nem adunk...
Gondolkodom a "hogyan"-on is. _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem kell ezt köszönni, mellesleg sztem kiérdemelted, mert sztem nem egyik napról a másikra csináltál egy nagyon király skint.Sok munka lehet bennük.Meg azért valld be hogy nagyon messze állsz az olyan skin "készítésektől" ami annyiból ál hogy kiöntöm néhány részen egy színnel és akkor hű meg hú meg akkor már írok rá vmit és tádáá kész a skin.Régen így csináltam Luke-nak csináltam vmi extrém hajat, a ruhájára minden sz*rt festettem és nagyon örültem neki aztán amikor elgondolkodtam rájöttem hogy ez azért nem nagy cucc, mert már 3madikos koromban is ilyeneket csináltam a paintben csak nem skinekre  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
KitFüstölö
|
Elküldve: Pént. Szept. 22, 2006 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez a téma engem is érdekel és szaisztok^^ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
szai bocs hülye vagyok hajnali fél kilenckor
Na most komolyan.... ha szeretnél skinnelni akkor rengeteg grafikai tutorialt találsz az interneten.Megtanulod az alapokat és akkor photoshoppal vagy ami neked teccik azzal hozzálátsz a skinhez amit megálmodtál leírva elég egyszerűnek tűnik.De végülis ha belejösz nem fog megállítani semmi sem  _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Vas. Szept. 24, 2006 3:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A honlapomra raktam fel néhány képet az általam kreált skinekről. A lista még nem teljes, de csak enyire volt időm...nézeggessétek.  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
silkie.gportal.hu? _________________
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|