Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Skin csinálás!
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 1:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát ha szétosztogatod a skinedet akkor látni fogják Very Happy De hozzá kell tennem még az előző HSZ-emhez hogy nem feltétlenül muszály tudni modellezni hogy vmi nagyon jót csinálj.Vegyük példának Silkiet Smile tudtommal nem igazán tud modellezni, mégis eszméletlenül jó skineket csinál Very Happy nagy szerencséje hogy jók az ötletei is meg jól tudja használni a rajzprogit.Tanulj meg használni jól egy rajzprogramot (célszerű nem a Paintet használni Very Happy ...persze van amikor az is elég Laughing )

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 2:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
...eszméletlenül jó skineket csinál...

Ez azért erős túlzás, de azért köszönöm... Very Happy

Tényleg gondolkoztam már azon, hogy mi itt csak beszélünk a skinkészítésről, de semmi gyakorlati útmutatót nem adunk...
Gondolkodom a "hogyan"-on is.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 22, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem kell ezt köszönni, mellesleg sztem kiérdemelted, mert sztem nem egyik napról a másikra csináltál egy nagyon király skint.Sok munka lehet bennük.Meg azért valld be hogy nagyon messze állsz az olyan skin "készítésektől" ami annyiból ál hogy kiöntöm néhány részen egy színnel és akkor hű meg hú Very Happy meg akkor már írok rá vmit és tádáá kész a skin.Régen így csináltam Laughing Laughing Luke-nak csináltam vmi extrém hajat, a ruhájára minden sz*rt festettem és nagyon örültem neki Very Happy aztán amikor elgondolkodtam rájöttem hogy ez azért nem nagy cucc, mert már 3madikos koromban is ilyeneket csináltam a paintben csak nem skinekre Very Happy

Vissza az elejére
KitFüstölö

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 22, 2006 7:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ez a téma engem is érdekel és szaisztok^^
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szai Very Happy Razz bocs hülye vagyok hajnali fél kilenckor Very Happy

Na most komolyan.... ha szeretnél skinnelni akkor rengeteg grafikai tutorialt találsz az interneten.Megtanulod az alapokat és akkor photoshoppal vagy ami neked teccik azzal hozzálátsz a skinhez amit megálmodtál Very Happy leírva elég egyszerűnek tűnik.De végülis ha belejösz nem fog megállítani semmi sem Very Happy

Vissza az elejére
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 24, 2006 3:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A honlapomra raktam fel néhány képet az általam kreált skinekről. A lista még nem teljes, de csak enyire volt időm...nézeggessétek. Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

silkie.gportal.hu?

Vissza az elejére
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja...igy egyszerübb megjegyezni.
Ha ezt írod be, akkor is a http://gportal.hu/portal/silkie/ oldalt adja be. Laughing
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9 / 9 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban