Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 10:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bocs, de én sose beszélnék így egy olyan forumon ahova életemben másodszor írok . Ezegy tahóság, és én nem voltam ideges, csak vicceltem, de ha ilyan fafej vagy nyugodtan, engem nem zvara, de azért ne beszéj így velem pls... (Terros voltam csak suliból netezek.)
Vissza az elejére
DooLhof
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!
Jelentkezni szeretnék!(nagyon kezdő vok, de lelkes:) )
e-mail cím: doolhof@vipmail.hu
Név : DooLhof
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 10, 2006 6:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szioka nektek.

Most láttam meg micsoda hozzászólást írt sith vadász.
Tehát hozzá intézem szavaim leginkább.
Kedves Sith Vadász!
Nálunk ez a stílusú beszéd nem volt,nem lesz.Felháborító, ahogy beszélsz.Tanulj meg normális hangon beszélni másokkal,nem primitív szavakkal elmondani a nemtetszésed.Senkivel nem beszélünk így,még az álatokkal sem.Ha nem vetted volna észre,senki nem írt olyat,amiből az látszott volna ,hogy veszekednek.Mivel ismerem őket,tudom melyik az a hangnem amikor már veszekedésnek számít.Ezek nem azok.Ha pedig beleszólsz,előtte érdeklődj informálódj mégis mi van a háttérben.Az Akadémiára való bekerülésed ezzel elvágtad.
Ezzel megint előjött Mamba a szigoru.

Ugyanitt szeretnék bocsánatot kérni minnd jómagam(mert nem cselekedtem elöbb)mind Sith Vadász nevében Terrostól a fent említett hozzászólás hangvétele miatt.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 10, 2006 4:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Semmi baj és annyiban igaza volt Sithnek hogy kicsit már túlságosan hülyéskedtem és sry de szörnyű egy napom volt akkor... Köszönöm, semmi baj és megvagyok...
JSET Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ugyse lehetek az akademián me Grapulihon a papám felszolitot arra semmien akademiára nemenyek mert az uj erömmel bárkinek kárt tehetek.Nem kaptameg ugyis a teljes erömet születéskor és ezt a papám potolja.Ugyis ha bent lettem volna az elsö napon már rámjönne a fix és buum akkor felrobban minden.És ezt az eröt amit használok nem tökéletes!Látjátok igy jár az akinek a születésékor az eröt nemadják teljesen.No mind1.Ja és Mamba boc shogy ezt mondom de ne dugd az orrodat az exek ügyeibe!Mert büntetik ezt mert az EX ek alakitoták meg aze eröt elis vehetik!Ne haragisd fell az EX isteneket!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát ez hihetetlen Very Happy
-bandaror
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 12, 2006 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sith lassan ugy leszel EX-es mint ahogy é Tarrisos...
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 7:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm Ex Isteneknek fia, egyszer összefuthatnánk, hogy kinek nagyobb az ereje, neked mint Exesnek, vagy nekem, tiszta Jedinek.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 9:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Legalább annyit írhatnátok hogy érdemes-e a válaszotokra várnunk, nekünk akik jelentkezés miatt zavarkodunk.

Kösz.
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 11:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát haver érdemes várni.én is azt teszem.már fél éve néha 1 pöppet türelmetlen vok de az el is múlik egykettőre.
ja ha a neved beírnád hálásak lennénk.....
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 12:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már beírtam a múlt héten. Kicsit hátrébb van Smile
De azért legyen. Ismétlés a tudás atyja
Név: Lonkosz
Mail: lonkosz@gmail.com
MSN: lonkosz@gmail.com
Yahoo IM: diomenesz.

Április-májustól Blackknights-os voltam, de nyáron nem volt netem, és mikor visszajöttem már szétmentek. Sad virtuális "látásból" ismerem Mamba-t és Koppányt mert az alapítógyülésen ott voltak. Kétlem viszont hogy emlékeznének rám.

Fél éve???? Shocked Egyáltalán felvesznek valakit innen? Pláne hogy az a maréknyi magyar szerver ami maradt rendszerint kihalt. Akkor meg hol figyelik meg a népet?
Vissza az elejére
JSET sith vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 2:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Majd ösze futunk barátom majd ösze.Ne becsüld alá az EX eket elöre szolok
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 6:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miután így leüvöltöttél én is szívesen elszámolnék veled...
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 9:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nézzétek tisztelt Jelentkezők, egyenlőre az aksi fejlesztés alatt áll, ami annyit tesz hogy elég sok minden meg fog változni, csak még hátra vannak az egyeztetések, hogy mégis miben és mennyire változtassunk rajta.
Lonkosz

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 14, 2006 1:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na mert csak azért aggódok mert olyan pletykákat hallottam az ex-klánunk követétől hogy ti is egyre gyakrabban leledzetek az L2 szervereken. És ha ti sem foglalkoztok már ezzel a zsukával akkor tényleg hiába várunk. De remélem tényleg csak pletyka. Kár volna egy ilyen komoly környezetért.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Következő
15 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban