Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Az Akadémia további sorsa
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A letöltés legyen a legkevesebb de az hogy nem szoltatok ez fájt.
Na mindegy hát ez van.
Ja igen egy kérdés: Ha átmegyünk c5-re előről kell kezdeni az egészet? azaz nem lehet átimportálni a karaktert?
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én úgy emlékeztem,hogy te is leakarod tölteni.Ha nem így van bocsánatot kérek . Sad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 7:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na jó a többit a lineage 2-be
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 6:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

skacok ez csak 1 online játék amit 1 weboldalon keresztül lehet elérni?
vagy ha 1 teljes játékról amit le lehet tölteni vagy meg lehet vásárolni?
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 6:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lásd a Lineage2 topicot!
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 20, 2006 12:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na most akkor mi is van?! Confused
Az akadémia szerverét már nem látnni, ez számomra annyit jelent, hogy az akis mint olyan megszünt létezni!
Ezt mért nem látom egy forumba se?!
Vagy marad vagy mi lesz?!
Valaki mostmár télleg felvilágosithatná a népet, hogy mi van!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 22, 2006 1:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

valóban káosz-zűrzavar van az aksi körül... pötyögtem mailt mambának, de nem válaszolt még rá, és msn -en se látni őket... nem értem miért nem írnak egy árva üzenetet, hogy "vége, ennyi volt", vagy "nyugi van: lesz akadémia". remélem nincs vmi baj..
-bandaror
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 22, 2006 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Osztom véleményed bandaror.
Állítólag már kb. több mint 1 hónapja van újra aksi de semmi sincs megcsinálva.
Már a szerver is eltűnt Sad
Kérünk mi mindannyian akik aksit szeretnének megint hogy adjatok végre vi jelet ami az akso további működésére mutat....
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 22, 2006 5:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaaj gyerekek, hát nem látjátok hogy az aksi már magasról le van ****va!!
Csak a Lineage 2!! Igen az megy!! L2 FOREVA!! Twisted Evil Twisted Evil
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 23, 2006 11:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

legalább egy őszinte vélemény...
-bandaror
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 1:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Őszinte, de a nevét vállalhatta volna Confused

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
An!cen!t
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 3:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mijaz a Lineage 2? Confused kiccsit lemaradtam Smile
meséletlenekben...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 7:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen, adhatnám akár a nevemet is, de nem teszem!
De kövezzetek meg ha nincs igazam!! Valaki már tényleg kimondhatná: Skacok, kész VÉGE ennyi volt!!
Nem értem miért kell ennyi embert hitegetni azzal, hogy igen még beindulunk (csak győzd kivárni.... Laughing )!! Persze nekem a nyári szünetnek nyár végén van vége nem ősz végén, vagy éppen karácsonykor!!
No, nem is untatlak tovább titeket!
Sziasztok!
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 24, 2006 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem untatsz minket, szívesen vesszük szúros szavaid.
De azt megkérdezném, úgyan ha már ennyire a szíveden viseled az Aksi sorsát, te mit tettél annak érdekében hogy egyántalán beinduljon? Mert mint azt már írtam valahol előrébb, nem csak Mambán/Koppányon mulik hogy lesz e vagy nem lesz e Aksi, te is meg mindenki más is aki ide írta panaszait hogy miért nincs, tehetett volna valamit ez ügy érdekében, nem pedig várni a sült galambot. Mert mikor ismát megnyilt a szerver az első két hétben, én ott voltam minden nap, de szartatok a fejemre, jött egy két ember, de azokon kivül senki aki ide írkált, firkált.
Most az utolsó napokban Bandador vette a terhet a vállára de neki sem jött össze.
Ez van gyerekek, ne mást ítéljetek el azért mert nincs, előbb nézetek magatokba.
Lehet ezért engem szídni, de én így látom a helyzetett, és ahogy észre veszem igazam is van.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hátt azért mondjuk várható volt, ha abbamarad az Akadémia, nehezen fog beindulni. Minthogy régen is nehezen indult be a dolog, amikor még új volt. Szóval, aki belekezd, vagy akik belekezdenek ebbe a fáradságos vállalkozásba, annak/azoknak kitartónak kell lennie.
Szerver pedig már télleg nincs, így végképp nincs értelme az egésznek. Szóval tényleg ki kéne mondani valakinek a frankót, még ha az fájó pont is némelyeknek.
Amúgy. Banderas, milyen segítségre gondolsz? Ha mondjuk kiírnád a dolgokat, hogy mire lenne szükség, akkor szerintem sokan szívesen segítenek. Mert így, hogy valaki ír egy véleményt, te meg visszaírod, hogy nem tettél semmit, akkor abból télleg nem lesz semmi.
Legyen egy lista a teendőkről, meg legyen egy másik, ahova fel lehet jelentkezni vállalkozni a feladatokra, és akkor csináljuk, akár én is segítek, még ha nem is a heti 168 órás játékommal, de honlapban pl tudok hozzátenni a dolgokhoz. Ezt a régi honlapot pl sztem tök jól lehetne alakítgatni.
Nah, szal hajrá, csináljuk, de akkor télleg!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő
11 / 12 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban