Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Az Akadémia további sorsa
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 2:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tényleg ki kéne írni mit kéne tenni és amit meg tudunk tenni megtesszük.Szeretnék aksit szeretnék tag lenni szeretnék tejes dolgot enni mert tegnap fogdoki kiszedte a fogam Confused
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tudom hogy vagytok egy páran akik tényleg szívesen segítenétek, sokmindenben, de valjuk be öszintén, most már csak a labdád dobálgatjuk egymás között, de Aksi ebből nem lesz, mert ahhoz, hogy lehessen ahhoz tényleg elhivatotság kell, meg természetesen idő és sajnos vagy nem sajnos már én sem tudok annyit játszani mint anno tettem, mikor még napi 2-3 óát fent logtam. Tegnap is felmentem játszani és egy óra múlva már megelégeltem sok marhát, akik csak pff-ögni tud ha ki kap, majd jönn vissza hogy megmutassa hogy ő többre képes és ismét csak pff-ög, majd lép spec-be, vagy jobbik esetben lelép.

Igen tényleg lehetne csinálni, de ha jobban szemügyre vesszük a dolgokat, rájöhetünk arra, hogy a jk3 ebben a kórszakában már nincs értelme, sokakban az aksi tartotta a játékszenvedélyt, de ahogy eltűnt az aksi vele együtt a játék iránti elhivatotság is eltűnt, szét széledtünk.

Nem is tudom ki mondta anno azt hogy jk-ban minden csak fél évig tart, hát ez igaznak bizonyult az Aksinál is.
Sok mindent megéltünk, szép volt, jó volt, hát sajnos ennyi volt.

Ja azt még hozzá lehetne tenni, hogy az Aksi is a végére már nem egy tanoda volt ahol a tényelg kezdők elindítása volt a cél. Mindenki csak bele akart tartozni, egyesek tényelg tanulási céllal, de sokan tényelg csak azért, hogy elmondhassák magukról hogy igen "én bíz aksis vagyok"
és ez okozta a veztét is, a túlnépesedés.

Bár jogom nincs kimondani, de mégis megteszem, mert sokan elvárják:

Az aksi bezárta kapuit!
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Band de lehet hogy ha most sokan még nem is olyan képzett harcosok de jó szervezők meg akármik visszahozhatják.
Kihalnak a tanárok.Az igazán türelmes emberek akik nem hurrrognak le hogy hülye idézem mert ez ma megtörtént velem:
"hülye noob vagy meg a klánod is az,meg a sweep már rég no skill."
Ezt 1 jól szervezett aksival meg lehetne szüntetni lehet akkor az ilyen nagyszájúak is látnák hogy igen ő aksis látszik a játékán és legfőképpen a viselkedésén.
Elszomorít a jk kihalása.
De ha már ilyen kevesen vunk,akkor a normális emberek fogjanak össze.
Kérem vki adjon 1 feladatot sok embert riadóztatok,akármit megcsinálok a szabadidőm,tehetségem rááldozom.....
A legjobb tudásom szerint mindent megcsinálok amihez értek.
Kérlek band ez ne legyen végleges.
Belekezdek 1 gyűjtésbe hogy ki vállalna vmi feladatot annak érdekében hogy újraéledjen az aksi.
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez én voltam és nyitok 1 topicot ahová várom a neveket.
Please segítsetek mert soha nem voltam aksis de mindig is szerettem volna az lenni amikor megtudtam hogy van ilyen.
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

pont a szerver utolsó napjaiban (kb egy hétig) kezdtem el feljárni az aksira, és kb 10 perce elteltével jöttek is dögivel.
megvolt a nép; össze is szerdtem 3 kezdő srácot (és mind staffos volt-jeee Cool ), de egyedül nem lehet... így meg, hogy szerver sincs pláne nem.
ennek hiányában látszik ki menynit vállal(t) be az akadémiáért.
akik igazán tettek valamit mamba és kopp volt. jó-jó hárman beszéltük meg és találtuk ki anno (csak hogy fényezzem "kicsit" magam Cool ), de mind anyagi, mind az egyéb területeken ők adták ki magukból a legtöbbet.
belefáradtak, elég volt nekik, amit (bár elég fura hogy nem jelentették be) tiszteletben kell tartani. nem csak nekik volt elég... a jk haldoklik, (legalábbis sokkal gyengébb, mint tavaly), és vele párhuzamban minden ami a jk-val kapcsolatos. eddig próbáltam azt hinni, hogy ez nem így van, de már máshogy látom.
ennek ellenére: ha összejön 6 ember, aki vállalja hogy egymás tváltogatva betöltik az estéket azonos szerveren és megpróbálják még1x beindítani, akkor talán összejöhet. én mindenesetre benne lennék, de (és pl itt vagyok kevesebb koppéknál) szerverpénzt biztos nem áldoznék érte... egyszerűen már engem sem köt le annyira. (és régebben se fizettem érte sohasem)
-bandaror
Vissza az elejére
An!cen!t
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nagyon kevés időt tölthettem az aksin mer ugyebár a gépem miatt fejeztem be a játékot...Sad igaz ekkor még nem becsültem meg azt hogy az akadémia tagja lehetek,és hogy része lehetek a nagy egésznek...
Nagyon sajnálom hogy vége az aksinak mert hát most akartam rávennimagam hogy elvigyem a gépet szerelőhöz és újrakezdjem a JK-t
Reméltem hogy ekkor még visszavár az akadémia és újra megtanulhatok játszani:(

Sad ---na szal nagyon sajnálom az aksit---Sad
meséletlenekben...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

(Tartalomjegyzék/Vége topik)
Nincs vége az Aksinak, csakis rajtunk múlik. Ha összejön egy 10es csoport, akkor kész is az irányítás!
Ha Banderas visszaretten a szükséges dolgok listájának ideírásáról, leírom, szerintem mi kellene:
- Kell 10 ember, aki felelősségteljes, komoly munkával tudja gyarapítani az Aksi dolgait!
- Frankó, jóltervezett, több ember által használható honlap (szóval Php- Nuke kell nekünk, vagy ezt a régit átgyúrni, de nagyon!)
- Szerver (nem hiszem, hogy nem tudjuk összedobni 10en!)
- Hetente kétszer szervezett programok
- A 10 emberből kettő kapjon 2-2 estét, amikor fentvan a szerveren.!(még marad is plusz ember, és sosem üres a szeró)
- Kellenek megfigyelők, akiknek dolga a felvétel eldöntése is egyben!Olvassák a fórumot, járják a szervereket, fentvannak az Aksin! Ez a legtöbb játékidőt igénylő feladat.
- A rendfenntartó szerep azoknak jutna, akik be vannak osztva az egyes estékre.
- Kellenek tanárok. Már nem feltétlen a 10 emberből kell kikerülniük!

Szerintem csupán ez a 7 dolog kell. Ezeket kéne átbeszélni, és csinálhatnánk is!
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 12:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez a weboldal megmarad olyannak amilyen most.Ez az első aksi web nem kell bántani.
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cer ismersz én vállalom az aksis 10 ember egyikét,és rendfenntartónak is elmennék de tanár sajnos nem tudok lenni Sad
Amit ti kiszabtok én megcsinálom ha tudom ha nem megpróbálom.
Szervert viszont nem tudok fizetni mert anyagilag nem vok a toppon Confused
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cer ismersz én vállalom az aksis 10 ember egyikét,és rendfenntartónak is elmennék de tanár sajnos nem tudok lenni Sad
Amit ti kiszabtok én megcsinálom ha tudom ha nem megpróbálom.
Szervert viszont nem tudok fizetni mert anyagilag nem vok a toppon Confused
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bevállalom a 10 ember 1ikét,és rendfenntartó is lennék,de tanár nem lezsek mert én is tanulni akarok Very Happy
Szerverpézbe se tudok én se beszállni mert nem vok anyagilag éppen szuperül. Confused
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elég egyszer is leírni Wink
A weboldal meg egyszerűen sz*rul működik, azért kell rajta gyúrni. Változtatni nem nagyon, de tele van buggal, ami rendkívül bosszantó. Próbálj csak böngészgetni félórát a lapon. A vissza gomb pl legtöbbször nem működik.. ÉS még van jópár dolog...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12 / 12 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban