Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Segítségek ki tudna vmit megcsinálni az Akadémiáért
Ugrás az oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem esélytelen a vállalkozás... Le vagy maradva tőlem egy nappal. Azért nem lesz Aksi, mert a régiek megunták. Teljesen új gárdával meg még csak meg sem közelíthetjük a várt eredményt.
Engem már nemérdekel a dolog. Csak egymást gáncsoljuk.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 3:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hagyjátok a francba. Ez a ló már meg van halva. Én személy szerint csak azt sajnálom, hogy ilyen méltatlan vádaskodás lett a vége. És itt fejezem ki tiszteletemet Kopp-nak, aki bemondta a tutit: megunták.
Már csakarra vagyok kíváncsi, hogy ha majd az L2 iskimegy a divatból, vagy unalmassá válik, na akkor ki lesz a hibás?
Skand
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Te Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkorra már remélhetőleg lesz jk4 és megyünk azzal jáccani Very Happy legalábbis én biztosan! Smile

Hmm...hogy ki lesz a hibás?...öö miért? hülye vagyok nem vágom Very Happy mert most ki a hibás?és miért?... na mind1 megyek játszani, hátha leesik Smile

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ismersz vmennyire cer,én megpróbálom a lehetetlen és ha nem sikerül nagyot alkotni akkor ez van így jártam......
Addigra lehet kijön a 4 is Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Akit érdekel mostanába nem azért nem leszek mert mit tudom én,hanem vmi különös hiba miatt 1 szerverkeresővel sem találok semmit és még az alap jk se talál semmit Confused
Meg megyünk a zenekarral szlovákba vmi Rákóczi újratemetésének a 100 évfordulója miatt.
Nem kis félelem van bennem mert ott lesz a köztásrsasági elnök is és egyedül leszünk fúvószenekar én nem a térséget hanem az országot képviseljük és a mai próbán nem szólt vmi fényesen a cső Confused Confused Confused
Meg hát a mostani ellenségeskedések miatt nem örülök hogy megyünk mert még pár szlovák őrült összekapná magát és összepakolna minket.
Bár minket se kell félteni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 7:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát figy, pakolj be egy desert eagle-t és ha gáz lenne elsütöd Very Happy Persze figyelj arra hogy két kézzel fogjad, különben orrba vág Laughing

AC gyorstanácsait olvashatták Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban