Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem esélytelen a vállalkozás... Le vagy maradva tőlem egy nappal. Azért nem lesz Aksi, mert a régiek megunták. Teljesen új gárdával meg még csak meg sem közelíthetjük a várt eredményt.
Engem már nemérdekel a dolog. Csak egymást gáncsoljuk. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 3:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hagyjátok a francba. Ez a ló már meg van halva. Én személy szerint csak azt sajnálom, hogy ilyen méltatlan vádaskodás lett a vége. És itt fejezem ki tiszteletemet Kopp-nak, aki bemondta a tutit: megunták.
Már csakarra vagyok kíváncsi, hogy ha majd az L2 iskimegy a divatból, vagy unalmassá válik, na akkor ki lesz a hibás?
Skand |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te     _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkorra már remélhetőleg lesz jk4 és megyünk azzal jáccani legalábbis én biztosan!
Hmm...hogy ki lesz a hibás?...öö miért? hülye vagyok nem vágom mert most ki a hibás?és miért?... na mind1 megyek játszani, hátha leesik  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ismersz vmennyire cer,én megpróbálom a lehetetlen és ha nem sikerül nagyot alkotni akkor ez van így jártam......
Addigra lehet kijön a 4 is
Akit érdekel mostanába nem azért nem leszek mert mit tudom én,hanem vmi különös hiba miatt 1 szerverkeresővel sem találok semmit és még az alap jk se talál semmit
Meg megyünk a zenekarral szlovákba vmi Rákóczi újratemetésének a 100 évfordulója miatt.
Nem kis félelem van bennem mert ott lesz a köztásrsasági elnök is és egyedül leszünk fúvószenekar én nem a térséget hanem az országot képviseljük és a mai próbán nem szólt vmi fényesen a cső
Meg hát a mostani ellenségeskedések miatt nem örülök hogy megyünk mert még pár szlovák őrült összekapná magát és összepakolna minket.
Bár minket se kell félteni  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 7:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát figy, pakolj be egy desert eagle-t és ha gáz lenne elsütöd Persze figyelj arra hogy két kézzel fogjad, különben orrba vág
AC gyorstanácsait olvashatták  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|