Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hallucinogének :)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 3:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem tudom hirtlen miért lett a megmaradt jk társadalom sweep ellenes.
NE izéljetek de én azt használom főleg staffommal,mert én szeréy személyem nem tudok mást.....
Mindenki itt mindig lehurrog mintha kombóznék....
Ez régen amikor még tanulgattam nagy és nemes harcitechnika volt...
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Te magad mondtad meg miért ellenezzük: mert nem tudsz mást... És itt a bibi. Confused
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 6:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De cer itt van még az is hogy információ éhes vok és tanulni akarok méééééég.
Csak nincs ki tanítson meg nem látok új technikákat se....
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 26, 2006 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Keresd Bandarort! Ő mindent elmond neked a jó staffolásról!
A szvíptörést pedig lesd el egy CSacsi nevű gyerektől! Bénuska, de állati jól töri a szvípet Wink
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 10:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És ímhol jövék!
Sziasztok, most nagyon úgy fest hogy visszatérhettem.
Most nem olvasgattam el az eddig leírtakat, de remélem valakinek feltűnt, hogy nem vagyok itt.
Feltartóztattak - ahogy Gandalf mondaná.
Köszönöm szépen a nagy nemzetközi T-com cégnek, hogy amiért nem küldött ismét 2 hónapig internet számlát. Bocsánatot kértek amiért ez így sikerült, majd letiltották a netem. 2 év hűségnyilatkozat után legalább vmi kis toleranciát elvárhatnék.
No mindegy most itt vagyok, egészen addig amíg megint le nem tiltják a saját ostobaságuk miatt.
Nemtom nekem egészen úgy tűnik, hogy nincs még aksi szerver, de már MAB sincs. Miért?
És mi a helyzet veletek? Terros, Banderas és a többiek?
Remélem jól vagytok, és itt vagytok még!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Úr ég, most olvastam bele a vége topicba, és minden le van zárva, és ez most nekem olyan mint egy lapáttal való arcon vágás.
Remélem Mamba olvasod azért ezt a fórumot, írnék vmit ami főleg neked szól:

Énis emlékszem, mikor üresen pangott az Akadémia. A vége felé.
Az egész egy folyamat volt. Jó volt minden az elején, de természetes, hogy belefásulunk egy olyan megszűrt játékba, ahol sem erő, sem a kardon kívül más fegyver nincs, a map ugyanaz marad. De nem is ez volt a gond, én például már untam a játékot, és a társaságért, és a társasági életért jártam fel. Amíg volt. Voltak mesemondások, az emberiség történetének egyik legősibb közösségi szokása. Mikor az elsőt hallgattam a többiekkel félkörben a mesemondó körül ülve, nem hittem el, hogy vannak ilyen emberek, akik tényleg leülnek, tényleg figyelnek, tényleg ennyire jó helyre kerültem. Voltak ceremóniák, nem üresek, mindig valamit ünnepeltünk, mindig elérzékenyültek páran. A névnapok megünneplései, szinte tökéletesek voltak. Versenyek, apró játékok, nagy beszélgetések, mind mind hozzájárultak, hogy ne csak egy játékban legyünk, hanem egy nagy kollégium benn lakó diákjai legyünk. Nagy félrevonulásos beszélgetések tagokról, nem tagokról stb.

Igen valami elromlott. Kivesztek a közösségi dolgok. Mindenki csak személy lett a többi személy mellett, elhatalmasodott a politika, felőrlődött a valóság, az intézkedések tengerében. Kívülről támadtak, és mindenki gyanús lett. Sokan be jutottak, akiknek nem kellett volna. Sokaknak az aksi már nem volt felhőtlen, hanem nyűg lett.
És sokan nem jöttek már fel, mert akadt jobb dolguk az újabb rossz dolgok kibeszélésén, a konfliktusok kezelésén.
Sokan belefáradtak az aksiba. Olyannyira, hogy már meg se hallgatták az elképzeléseket, amiktől talán jobb lehetett volna minden. Bassza meg Osamis már rég nem tudott feljönni, de mindig mikor együtt beszélgettünk egy sör mellett, az aksi dolgairól ment a téma! Még a kollégáim is tudtak az Aksiról, az ottani légkörről, és tudom hogy mind vmi csodás, időtlen mesevilágnak gondolták! És az is volt.
De lehet változtatni, csak meg kell beszélni. A nyári szünet végén nagy reformtanács lett meghirdetve, de ott is inkább volt fontos a ki jöjjön és ki ne jöjjön szemlélet. Az elválasztás. Néhányan olyan rangot szereztek, hogy elmehettek, néhányan meg nem. De minek? Kinek volt ez jó? A sok rang nem vált be, le is kopott a fele, de a szellem ami a kialakulásukhoz vezetett, sajnos megmaradt.
TÉNYLEG VÉGE?
Ilyen könnyen legyőzettünk?
A picsába is vegyünk már erőt magunkon, mind tudjuk hogy jobb lesz, ha odafigyelünk egymásra!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 7:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csá wick örülök, hogy visszatértél! hát látod mizu... sztem ez az akadémia elhalt. nem kell szépíteni, ez van. sokan megunták, belefáradtak. van aki a játékba, van aki a társaságba, és van aki úgy az egészbe. mivel elvárni senkitől sem lehet, hogy akarata ellen cselekedjen (pl nehéz lenne újra előhívni egy-egy alapfigurát, mikor annak szíve mélyén semmi ereje nincs már hozzá), ezért egy lehetőség maradt a küzdeni vágyókban(és ez szintén csak egyéni vélemény): újat alkotni.

ui.: remélem vannak még, akik olvasák a fórumot, és nem hagyták el végleg a lezárás miatt- ha másért nem, legalább egy új, az akadémia szebbik hagyományait folyatandó utód életre hívása miatt. (magyarul a nagy beszélgetések közben hátha kialakul valami ütős dolog Cool )
hajrá!

-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Van egy-két akadémia-próbálkozás mostanság is, ahogy a szervereket, honlapokat nézegetem. És szerintem még lesz is, mert nem az Aksi volt az első Akadémia, volt rá példa előtte is. Csakhát az emberek jönnek-mennek, csak kevesen tartanak ki évekig egy játék mellett.
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 08, 2006 8:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Így van, főleg ha a játék érdekes elemeit tovább szűrőd, és már csak egy vékony réteg marad. Szerintem még a fásultságon is lehetett volna változtatni, ha mondjuk bevezetjük az Erő használatát. Csak mondjuk Heal és Drain nélkül. Akkor már is van egy új elem, ami kicsit tovább tartja az érdeklődést az emberekben. Ha meg bevezetünk fegyvereket, és még mondjuk csütörtökönként CTF-ezünk X mapon, péntekenként meg TFFA-zunk Y mapon, akkor le lehet mérni, hogy kik azok akiket ez feldob, és megint energiával tölt el. Persze mindez csak akkor működhetett volna, ha az aksi valóban arról szólt, amiről. A jó társaságról, és az együtt csinált dolgokról. Ha tényleg csak egy kezdő játékosoknak kitalált szerver lett volna, úgy a befejeződése lényegtelen apróság lenne a JK magyarországi világában.
De nem volt az, ezért változtatni lehetett volna néhány ősi állapoton, amik túlhaladottakká, elavultakká váltak. Csak hát nem volt meg az akarat rá.
Így maradtak a megunt elemek. Ugyanaz a pálya, ugyanaz a fénykard, ugyanazok a harcok új emberek nélkül.
El lett ez kúrva, és nem igaz, hogy a belső konfliktusok miatt. Az unalom miatt, amit meg lehetett volna kerülni.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 8:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a fórumról meg elmenekültek az emberek...
-bandaror
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 2:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát sziasztok, most tudtam meg egy véletlen folyamán hogy im nyitva a forum, ha már nyitva akkor én is itt vagyok.
Örömmel látom hogy Wick is itt van.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nyah nekem van egy ajánlatom Wink
A MoL klánnak van egy szervere (és lesz is sokáig), ami ugyan sosem lesz Aksi, de ezen én szívesen teret adok a Wick által javasolt játékoknak. Szóval a helyszín ilyen mókáknak ne legyen akadálya, csak legyen aki megszervezi ezt. Hétközben esténként simán lehetnének ilyen progik. (akkor úgysem vok itt Very Happy ) Nomeg hétvégén is, hivatalos edzéseink csak hétvégén 4től -6 -7ig vannak vannak.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 8:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvöz légy mindenkinek... Valószínűleg ez az egyik utolsó üzenet amit írok nektek. Sajnálom, hogy így alakult. Fontosnak tartom, hogy elnézést kérjek, amiért akkor amikor az Akadémia megszűnt nem írtam egy szót se. Nem tudom mi járt a fejemben, elég nagy tahóság és megfutamodás volt, hogy nem írtam. Féltm ettől az egésztől és nem tetszett, ahogy azok az emberek, akik valaha barátok voltak és még viccből se mondtak ilyeneket, komolyan, vérkomolyan próbálták vérig sérteni egymást. Nem tetszett megijedtem, féltem, hogy hülyeséget mondok, ezért nem írtam. Hülye voltam, mint az elmúlt három hónapban mindig. Nem akarom részletezni. Legyen elég annyi, hogy a lánnyal (akiről a forumban írtam igen) az én hibámból szakítottunk. Most valószínűleg néhányan majd megpróbálnak még jobban megsérteni, letámadni, vagy szidni akár a hátam mögött akár nem, de az önutálatom már így is olyan szinten van, hogy sok szerencsét ha még lejebb viszitek az önértékelésem. Ez már szinte lehetetlen. Köszönök mindent mindenkitől Wicknek, Koppnak, Banderasnak különösen. Szép életet nektek, bajtársak és barátok. Örök sajnálatom és búcsúm. Szóval, ahogy kezdtem be is fejezem. Üdvöz légy mindenkinek!
Master Green
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 15, 2006 2:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy kissé le vagyok maradva és szomorúan látom hogy vége lett az Académiának. De igazatok van, a JK beleértve a JK2-t is már hanyatlóban van. Jk2-ben van kb 10 szerver melynek a fele sincs kihasználva. Klánok jönnek, klánok mennek. A legtöbb játékos már csak az unfairt játsza és nem tudnak scriptek nélkül élni. A JA-ben valaminnyivel jobb a helyzet de nem sokkal. Nemtudom mi tudná felfrissíteni a játékot de már nem egyszer gondoltam rá hogy abbahagyom - örökre. Ám mégis valami visszatart és rávesz hogy még maradjak és néha néha ha időm engedi felmejek egy szerverre barátokkal egy közös játék kedvéért. Én csak remélni tudom, hogy ha jönnek is az újabb játékok melyekhez képest a Jk eléggé elmaradtott azért a JK nem csak egy szép emlék marad.

MG
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 15, 2006 10:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ámen:)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő
28 / 32 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban