|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 10:33 am Hozzászólás témája: Fórum zárás. |
|
|
Az indok egyszerü.Nem szeretném,hogy most ahányszor beírtok,veszekedjetek,szídjatok valakit,ezzel elrontván a még megmaradt szép emlékeket.Ha van mondanivalótok,azt normálisan egymás szidása nélkül közöljétek.Köszönöm.Előre is bocsánat ,hogy le mertem zárni a fórumot. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Hétf. Okt. 30, 2006 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Látom v ki nagyon humorosnak érzi magát... _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Hétf. Okt. 30, 2006 10:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ÁÁÁÁh elegemvan! a báttyám végre odaadja a jelszavát hogy rakjam fel az én "csicska" játékomat erre nem jó semeik CD....ááá  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 30, 2006 10:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Sajnálatos, hogy így ért véget egy "nagyszerű kor", veszekedések és viták közepette. Dehát ha vége, akkor vége van. Semmi sem lehet örök, főleg nem a JK társadalmak. Dehát mindíg lesznek új remények és reméljük ha kijön a JK 4, akkor ott újra összejön ez a gárda és ott fojtatódik ez a nagyszerű történet.
Üdvözlettel: Karaya 1 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Okt. 30, 2006 10:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah és addig is jó L2-ést és remélem ott folytatjátok majd ennek a társaságnak a kezdeti jó hangulatát.
Ismételten Karaya 1 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 6:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát tényleg kár hogy ez lett a vége, de majd egy másik galaxisban  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 12:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
McKiller hozzád intézném szavaim,azon hozzászólásod miatt,hogy én egyedül döntöttem.Nos azt hiszem,hogy amíg én fizetem a szervert,az én pénzem lesz kevesebb,addig én vagyok az,akinek a legtöbb szava lehet ilyen ügyben.A döntést pedig nem egyedül hoztam meg.
A másik dolog,hogy azért az tisztán látszik,az emberek mennyire aljasok,és számítóak.Addig jók voltunk,amíg csináltunk valamit,de amikor azt mondtuk,köszönjük elég,meguntuk az állandó harcokat meg mindent abban a pillanatban mi lettünk a legrosszabbak.
Ez az én véleményem.Akinek nem inge,ne vegye magára.De elég csak olvasni a hozzászólásokat és meglátszik ki ilyen.Szomoru vagyok,hogy így kellett véget érnie az egésznek.De már látom,hogy jobb is .A másik,hogy az irományokkal ellentétben SENKI nem mondta egy szóval sem,hogy ne legyen Akadémia egy olyan,amit mások csinálnak.Aki nem olvasta az elejét a témának az azért nézzen magába,hogy így elkezdte a másikat szídni,hogy megtiltotta stb.Azért azt is átkellene érezni,milyen amikor fizetsz egy szervert,próbálsz az embereknek segíteni amiben tudsz,mindenkinek a kedvére próbálsz tenni, aztán közben szídnak,majd mikor azt mondod elfáradtál, nagyon kedvesen hátbaszúrnak mekkora szemétláda vagy és mást sem olvasol,hogy milyen szemét vagy stb.Hát szeretném megköszönni minden ilyen embernek aki ilyeneket írt rólam,nagyon jól esett,hogy majd egy év segítségéért ezt kaptam.Senki sem tökéletes,én nem is mondtam soha,hogy az vagyok,de azt hiszem,elég sokmindent megpróbáltam jobbá tenni a jk-ban és a statmánia helyett másoknak segítettem.Igen nem vagyok,nem voltam soha jó játékos.De nem is ez a fontos.Na befejezem a véleménnyilvánítást.Mindenkinek minden jót.AELV
Na azért remélem,hogy találtok még nyugodt szervert,és kívánom érezzétek jól magatokat a jk-ban. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Szomb. Nov. 04, 2006 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mambus, mostanára talán lenyugodtak a kedélyek, nem akarod mégis megnyitni a fórumot? így legalább volt egy hely, ahol megbeszélhettük az élet nagy dolgait
a hozzászólásodhoz:
mindig ez van, valakire rá kell fogni. kell egy ember akire ki lehet vetíteni az egészet. bár hozzá kell tenne m, hogy mi se értettünk egyet sokmindenben, és voltak is vitáink dögivel, azért ezt el kell ismerni (az mártír szöveg is csak félig volt igaz, de be voltam rágva ). szóval ne bosszantson, ez van  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 1:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ok Band megnyitom.Lássuk mi lesz,de nem mindent csak a kedvenceket,mármint amit a legtöbbet használtatok(félreértés ne essék nem az én kedvenceim )
Ezentúl is csak regisztráltak írhatnak,a regisztrálás pedig adminisztrátori engedély kell.Ami hát,hogy őszinte legyek most kicsit hanyagolva lesz.
Band azt pedig nem mondhatnám,hogy bosszant,inkább csak lestem nagyokat aztán csalódtam. De nem rágom magam,az emberek ilyenek.Sajnos. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Nov. 05, 2006 7:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
köce mambinátor remélem még olvassák páran a fórumot... ha van lelkierőd törölhetsz is nyugodtan pár naon régi témát (van, ami több hónapja tátong szótlanul), hátha átláthatóbb lesz. kellemes line2-t ( én meg rákaptam a wowra ), és köcce még1x |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cegény Mamba...
Bandi nem akarsz inkább Warcraft 3-mazni velem? Én most arra kaptam rá, bár továbbra is jedizem, a mol miatt is ugyebár. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vééégrreee valaki! war3azik:D
frozen thorone is megvan?
mewhetünk !
gyári vagy tört? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tört, de hamachin tudjuk tolni elvileg  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Nov. 19, 2006 12:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Énis frozenezek kanin! _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 8:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
nekem van egy olyan gondom, a frozenthrone-nal megpróbálok játszani, és nem megy... ugyértem, battlenet fórumon regeltem, beállítom, hogy kikkel szeretnék lenni, majd elkezdi keresni a gamet, de nem talál senkit.... ötlet?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|