|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 8:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
A Jk még jóideig nem fog feledésbe merülni, ezért nem kell aggodni, hisz ahogy a jk2 is él még, úgy a jk3- is fog még egy darabig.
De ha netalántán mégis kihalna az egész, akkor sem kell bánkodni, hisz szép emlékeid megmaradnak, amiket magaddal vihetsz bárhova. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
El Diablo™ Vendég
|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az emlékek olyanok mint a laptop...csak nem jár hozzájuk VLAN  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Anonymous írta: | A Jk még jóideig nem fog feledésbe merülni, ezért nem kell aggodni, hisz ahogy a jk2 is él még, úgy a jk3- is fog még egy darabig.
De ha netalántán mégis kihalna az egész, akkor sem kell bánkodni, hisz szép emlékeid megmaradnak, amiket magaddal vihetsz bárhova. |
egy darabig még biztos élni fog, az igaz, cask nem szeretném, hogy maradjon 10-20 elit jk-buzi aki öli egymást, és minden új arcot meg lehurrognak... és kinéznak a gameből. szóval sztem ennél a pontnál hal majd meg a game (és mostanság elé erőteljesen haladunk ebbe az irányba).
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerencsére ez a tíz-húsz arc is csak a saját néhány szerverükön olyan nagy jéká tudós, máshol hullanak, mint a legyek. Így aztán ki is lehet őket kerülni.
De valóban az a helyzet, hogy a tizes meccsek vége már sosem egy sima gf, hanem owned, vagy ilyes... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Nov. 22, 2006 8:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen sajnos változik a világ, ami régen természetes volt, mármint a gf/gg harc utáni kiírások, az már lassan feledésbe merül, helyette megkapjuk a pff/owned hozzáfűzéseket, de azért még vannak olyanok akik tisztességesen küzdenek, és a vereségből nem azt szűrik le hogy cheater a gyerek, hanem probál belőle tanulni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Nov. 22, 2006 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Van még, igen. Bár ezek inkább azok, akik kevésbé vannak még a toppon. Én például tökre szeretek jobbakkal játszani, mert tényleg okul belőle az ember, a vége ezeknek a harcoknak mégis az, hogy mekkora noob vagyok, hogy kikaptam. Kevés nagyon, akikkel jókat lehet játszani, és kibírják szövegelés nélkül. A GoD klán akit itt kiemelnék, mert nagyon jók, és én még őket puffogni, ownolni, stb... sosem hallottam (láttam), ami azért szép eredmény, mert engem is sokszor elragad a hév, és sokszor válok azzá, amit utálok a jékában... Sajnos  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Szer. Nov. 22, 2006 10:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
én már gyűjtöm a "csaló- csíter" beszólásokat egész szép pakkom lett belőle.
abban igaza van Cerének, hogy sok xp-t a jobbaktól kell beszerezni, de a gyengébbeken meg jól belehet gyakorolni az új fogásokat. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Nov. 22, 2006 11:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, igazán jól fejlődni csak a jobbaktól lehet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Nov. 22, 2006 3:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csak sokakaknak akkora az arcuk, hogy elmegy az ember kedve az egész játéktól  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 8:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
HA túl nagy az arca egyszerűen le kell oltani. Lehet hogy vevő a poénra és mosolyog egyet, vagy nem és megprobál vissszaoltani hogy miért is jártatod a szád.
Az ilyenekkel nem kell nagyon törödni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 10:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azért ez a visszaoltáas sülhet el rosszul is... A legjobb, ha megtanulja magát megvédeni az ember. A nagyarcúval nem kell kiállni, az bosszantja fel a legjobban A kikkelésre meg meg kell tanulni visszakikkelni, hogy elmenjen a kedve, és könnyebb husi reményében arrébb poroszkáljon
Azt is megértem akinek nagy az arca. Valahol mindenkinek villantania kell az életben. Ha egy játékban, hát akkor abban  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 12:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már az életben nem tud  
Mert általánosságban azoknak szokott nagy szája lenni a játékokban, akiknek az életben valami elnyomotságuk van, szűlői nem törödés, testvérei elnyomás, stb.
Így ott éli ki felsőbbrendűségét ahol tudja. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 9:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem tudom látta-e már valaki lyánost, vagy szántost fényképen? ő tipikus példa a fentiekre bár már őket is régen láttam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 11:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mondjuk az az elnyomásos dolog sztem azért nem általánosítható. Pszichológia könyvekben van csak ilyen feketén-fehéren.Simán van olyan, akit nem a foci a haverokkal érdekel, hanem a nagypofa a gép mögül. És télleg megvan a varázsa, valahol
A fénykép meg sztem tök 8, énsem vok egy Brad Pitt.. Attól hogy pl félszemmel nyomi arccal születik valaki, még lehet nagyon is jó ember, akár tisztességes játékos is- lehet pont emiatt... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Nov. 24, 2006 8:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
én speciel arra gondoltam, amikor a fiatalok beugathatnak a nagyobbaknak... mert ugye a való életben az ált isk 6 osztályos tanulója nem meri anyázni a 8-dikost. na itt viszont megteheti akkor is, ha 25 év különbség is van közöttük. az arctalanság nagy úr!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|