Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hallucinogének :)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 17, 2006 8:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Jk még jóideig nem fog feledésbe merülni, ezért nem kell aggodni, hisz ahogy a jk2 is él még, úgy a jk3- is fog még egy darabig.
De ha netalántán mégis kihalna az egész, akkor sem kell bánkodni, hisz szép emlékeid megmaradnak, amiket magaddal vihetsz bárhova.
Vissza az elejére
El Diablo™
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 9:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az emlékek olyanok mint a laptop...csak nem jár hozzájuk VLAN Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 8:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
A Jk még jóideig nem fog feledésbe merülni, ezért nem kell aggodni, hisz ahogy a jk2 is él még, úgy a jk3- is fog még egy darabig.
De ha netalántán mégis kihalna az egész, akkor sem kell bánkodni, hisz szép emlékeid megmaradnak, amiket magaddal vihetsz bárhova.

egy darabig még biztos élni fog, az igaz, cask nem szeretném, hogy maradjon 10-20 elit jk-buzi aki öli egymást, és minden új arcot meg lehurrognak... és kinéznak a gameből. szóval sztem ennél a pontnál hal majd meg a game (és mostanság elé erőteljesen haladunk ebbe az irányba).

-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerencsére ez a tíz-húsz arc is csak a saját néhány szerverükön olyan nagy jéká tudós, máshol hullanak, mint a legyek. Így aztán ki is lehet őket kerülni.
De valóban az a helyzet, hogy a tizes meccsek vége már sosem egy sima gf, hanem owned, vagy ilyes...
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát igen sajnos változik a világ, ami régen természetes volt, mármint a gf/gg harc utáni kiírások, az már lassan feledésbe merül, helyette megkapjuk a pff/owned hozzáfűzéseket, de azért még vannak olyanok akik tisztességesen küzdenek, és a vereségből nem azt szűrik le hogy cheater a gyerek, hanem probál belőle tanulni.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 10:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Van még, igen. Bár ezek inkább azok, akik kevésbé vannak még a toppon. Én például tökre szeretek jobbakkal játszani, mert tényleg okul belőle az ember, a vége ezeknek a harcoknak mégis az, hogy mekkora noob vagyok, hogy kikaptam. Kevés nagyon, akikkel jókat lehet játszani, és kibírják szövegelés nélkül. A GoD klán akit itt kiemelnék, mert nagyon jók, és én még őket puffogni, ownolni, stb... sosem hallottam (láttam), ami azért szép eredmény, mert engem is sokszor elragad a hév, és sokszor válok azzá, amit utálok a jékában... Sajnos Crying or Very sad
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 10:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én már gyűjtöm a "csaló- csíter" beszólásokat Cool egész szép pakkom lett belőle.
abban igaza van Cerének, hogy sok xp-t a jobbaktól kell beszerezni, de a gyengébbeken meg jól belehet gyakorolni az új fogásokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 11:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát igen, igazán jól fejlődni csak a jobbaktól lehet.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 22, 2006 3:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

csak sokakaknak akkora az arcuk, hogy elmegy az ember kedve az egész játéktól Laughing
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 8:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HA túl nagy az arca egyszerűen le kell oltani. Lehet hogy vevő a poénra és mosolyog egyet, vagy nem és megprobál vissszaoltani hogy miért is jártatod a szád.
Az ilyenekkel nem kell nagyon törödni.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 10:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azért ez a visszaoltáas sülhet el rosszul is... A legjobb, ha megtanulja magát megvédeni az ember. A nagyarcúval nem kell kiállni, az bosszantja fel a legjobban Wink A kikkelésre meg meg kell tanulni visszakikkelni, hogy elmenjen a kedve, és könnyebb husi reményében arrébb poroszkáljon Smile
Azt is megértem akinek nagy az arca. Valahol mindenkinek villantania kell az életben. Ha egy játékban, hát akkor abban Smile
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 12:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha már az életben nem tud Very HappyVery HappyVery Happy
Mert általánosságban azoknak szokott nagy szája lenni a játékokban, akiknek az életben valami elnyomotságuk van, szűlői nem törödés, testvérei elnyomás, stb.
Így ott éli ki felsőbbrendűségét ahol tudja.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 9:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem tudom látta-e már valaki lyánost, vagy szántost fényképen? ő tipikus példa a fentiekre Very Happy bár már őket is régen láttam
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 23, 2006 11:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mondjuk az az elnyomásos dolog sztem azért nem általánosítható. Pszichológia könyvekben van csak ilyen feketén-fehéren.Simán van olyan, akit nem a foci a haverokkal érdekel, hanem a nagypofa a gép mögül. És télleg megvan a varázsa, valahol Smile
A fénykép meg sztem tök 8, énsem vok egy Brad Pitt.. Attól hogy pl félszemmel nyomi arccal születik valaki, még lehet nagyon is jó ember, akár tisztességes játékos is- lehet pont emiatt...
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 24, 2006 8:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én speciel arra gondoltam, amikor a fiatalok beugathatnak a nagyobbaknak... mert ugye a való életben az ált isk 6 osztályos tanulója nem meri anyázni a 8-dikost. na itt viszont megteheti akkor is, ha 25 év különbség is van közöttük. az arctalanság nagy úr! Surprised
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32  Következő
29 / 32 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban