|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Nov. 24, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cere, az tény hogy nem lehet általánosítani, hisz sokan csak azért csinálják, mert ezt látták, ezt tanulták. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem itt lényegtelen, hogy ki mennyi idős. Kb mindenki hasonló szintre süllyed le. Mint valami kiegyenlítő kamra. Mindegy pl, hogy harmadéves egyetemista vok, mert nem sokat profitálok belőle, a Jk-multi szempontjából legalábbis.
Szóval, aki beugat, az beugat, nincs azzal semmi gond, sőt azzal, sincs, ha valaki tényleg jobb, csak mért öröm az a jobbaknak, ha elveszik a kevésbé jók kedvét a játéktól?  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Nov. 29, 2006 11:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én sem vagyok egy túl jó játékos, sokak legyőznek, de ha netán az egyik még le is ugat hogy ennyi vagyok, hát csak mondja, lehet hogy tényleg ennyi vagyok, de legalább méltóságteljesen viselem a helyzetem.
Visszont sokakból hiányzik ez a képesség és ilyenkor kezd eldurvulni a helyzett.
Ja egyébként Banderas vagyok, csak valamiért nem műkszik az automatikus belépés és hát a lustaság nagy úr! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Nov. 29, 2006 9:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tényleg, a JLR-el mi lett?
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 8:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a JLR, bár nem lett kimondva de szépen lassan lemorzsolodott, és a végét jelentette. A volt tagok közül, egyedül én játszom, igaz ritkán, de játszom. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 12:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szóval semmi balhé, csak szép lassan eltűntek az emberek, majd a szerver,végül a JLR jel is? egyre többen vannak így  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én se lennék már itt rég, ha találnék olyan játékot, ami úgy megragad, mint annak idején a jk3 Sajna még nem sikerült megtalálni a tökéletes játékot  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 10:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Majd ha bejönn a jk4, márha bejönn. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 1:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem nem lesz már... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valszeg igazad van. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kihalt a fórum
Hülye lezárt topikok  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Dec. 12, 2006 12:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos ennek is minden másnak is az a vége hogy feledésbe merül.
A forum sem tarthat örökké. Mindenkinek már csak az emlékezetében van az aksi foruma, hogy mégis milyen jokat beszélgettünk, tanácskoztunk, vitatkoztunk, esetenként veszekedtünk.
Istenem milyen jó is volt, mindig nap mint nap, akár napjában többször is, ez volt az első dolgom mikor haza értem hogy megnézzem a forumot hogy ki mire reagált és majd csak ezután mentem jk-zni.
Vendég alias Banderas
Legyetek jók vagy rosszak, ezt döntsétek el Ti, de egyet sose felejtsetek el, AZ ERŐ MINDIG VELETEK VAN!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Dec. 13, 2006 10:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ja most már tényleg vége... minden szempontból. talán 4-5 aksit megjárt ember jk-zik még... hülye lineage
azért voltak benne jó dolgok, bár mégsem sikerült végigvinni az utat sztem. (de legalább az ösvényt kitaposása elkezdődött)
na, a legjobbakat mindenkinek! rest in peace galaktikus akadémia... ennyi volt.
bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Hétf. Dec. 18, 2006 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ceremony írta: | Én se lennék már itt rég, ha találnék olyan játékot, ami úgy megragad, mint annak idején a jk3 Sajna még nem sikerült megtalálni a tökéletes játékot  |
----Call Of Duty: United Offensive 1.51----
neten a legjobb..csak egy javaslat:D _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Dec. 20, 2006 10:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
engem nem kötött le egyik cod sem annyira mint a jk... de akkor legalább nem vagyok egyedül azzal, hog a cod1 jobb mint 2
bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|