Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 03, 2006 10:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sztem is igaza volt ecsynek (ezegyszer Very Happy ), ha nem ő volt miért ne védené meg magát? és tényleg sok a névtelenül író, köztük én is (bár "kivételesen" most lemaradtam az egészről), csak lusta vagyok bejelentkezni, a végére meg elfelejtem néha kirakni a neven...
ja, viszont az a lol-vs-akadémia "balhé" akkor sem volt valami szép.
-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igaza van, hogy válaszol, de minek ez az itt a címem gyere át lebunyózzuk szöveg? Annyira nevetséges....
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 05, 2006 10:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát ez már nem az első ilyen menyilvánulás akár az akadémiát nézzük Laughing (mármint a megszüntet)
Ideje hozzászokni Cer! Very Happy (legalább a látványához Wink )
-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 10:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hozzászoktam, csak azt mondom, hogy idegbetegség valakit áthívni a házcímre, mert az sem gondolja komolyan, aki írja, az meg főleg nem, aki olvassa...
Mindjárt lesz Halotti Beszéd ZH!! Duuuurrrva Very Happy Wink Crying or Very sad
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 06, 2006 10:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valszeg meglepődne ha egyszer valaki komolyan gondolná ezt és tényleg átmenne.
Bár nem ismerem Ecsyt, de ilyet írni felelőtlenség.

Banderas
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 4:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Reklámozom kicsit a http://www.jk3.atw.hu -t. Mostmár egész kezd alakulni a fórum is, meg az oldal is. És nem kizárólag ownolós-noobozós szövegelés megy. Azért van az is Wink
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 07, 2006 8:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát nem kevés Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 18, 2006 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

www.jk3.atw.hu

Nevetséges! Főleg az aki csinálja az oldalt! Koca bátyó! Kis kamu gép semmi több!
Ez meg most ahogy kinéz az oldal az kész undormány! Magyar Jobboldali JK társadalom! Azt se tudja mi az, de bekell valahogy nyalni magát a a nagyobbakhoz!
Elötte azért jobb lett volna ha megkérdez egy-két klánt, hogy akarja e, hogy az ő klánja ezen az oldalon legyen! Mert kétlem, hogy a HJH marhára jobboldali lenne! Ott egyedül talána Hiperláma az ami az azt a többi meg nem politizálni jár fel a szerverekre, hanem játszani!
Kb ennyi lenne a véleményem erről az oldalról!
Ceremony téged és Banadarort tisztellek, de a többi akik oda irnak azokról megvan a véleményem...!
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 23, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

.cc

Legutóbb mommika szerkesztette (Hétf. Máj. 21, 2007 9:11 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 28, 2006 12:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Amikor írtam, hogy nézzétek meg a jk3.atw.hu-t még nem volt ez a jobboldali szöveg. Koca amúgy nem jobboldali, hanem nagyonfanatikus szélsőjobbos... ami nekem sem tetszik, és amióta írt a zsidókról véleményt msnen nekem, azóta nem is nézem az oldalát...
Hair
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 30, 2006 6:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözletem!
Nem biztos hogy pont ebbe a témába tartozik...de ugy láttam hogy ezt nézitek..Na szal..mostanában lesegettem JK-s klánokat és rábukkantamerre: www.js-akademia.gportal.hu Lehet hogy ismeritek a klánt... olvasgatomolvasgatom és egyszer csak felfigyelek erre:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=11301830&nid=1996563
nézzétek meg! én egyik részétől igy néztem Shocked Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused Confused Confused

Nem tudom ti hogy vagytok vele...Sztetek igaz? vagy csak ugy odairták?

AELV
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 31, 2006 3:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez de loooooooooooooooooooooooooool volt! Very Happy Hát kész:D
Már csak az nem értem, hogy én hogy keveredtem bele a történetbe:D
Kivel beszéltem én meg miről?! Shocked Very Happy
Hát ez kész....Very Happy
Hát jót nevettem, az meg megint kész, hogy sírt állit fel Kopp részére:D Loool még él, ez meg már temetni akarja, de gáz....Very Happy

Gáz az egész oldal csak ennyit!

By: Mommi voltam csak bejelentkezni luxus tudjátok:D
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 02, 2007 9:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jaja.... elég szívásos.... Very Happy
Hair
Vissza az elejére
Mamba

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 10, 2007 8:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szioka Mindenkinek!
Remelem mindenki jól van,és minden ok.
Nálunk szuper minden a játékban (még mindig L2) jól érezzük magunkat,jó a régi jk-s emberekkel játszani.
Az oldal amit belinkeltél Hair hát: Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy Nem semmi.Jót mosolyogtunk.
Na, mindenkinek boldog új esztendőt és minden jót.

Végigolvastam a topicot,és meg kellett állapítanom,van ami nem változik. Smile
De örülök,hogy azért még van akit érdekel a jk.
Fél év múlva újra írok.
Üdv mindenkinek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 14, 2007 10:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ööö nem nekik irogattunk még régen, hogy ne ctrl+c-ctrl+v -ből álljon az oldaluk? Laughing végülis legalább kitalált(ak) egy saját történetet Razz igaz, az olyan amilyen,de ez van..
-bandaror
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Következő
3 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban