|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Jan. 25, 2007 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A cod engem sem fogott meg úgy mint a jk.Pff... szánalmas ahogy naponta telepítem és törlöm az új játékokat..... egy játék sem fogható a JK-hoz Felmegyek egy kicsit nosztalgiázni.
Már csak az új SW játékban reménykedhetünk... vmi lesz biztos, csak attól tartok nagyon hogy elq*ják a lucasartsosok
Esetleg még egy nagyon nagyon jó ötlet megmenthetné a jk3-mat.... meg egy jó moddoló csapat. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem is ismerem a Cod-ot nem is bánom, én jk-n nőttem fel, végigjártam mind a három részt, igaz az 1-et csak singelben, de a 2-ben már onlineon is megjelentem, ott tanultam meg a nagyon alapokat, de gyorsan átjöttem 3-ra, hisz valahogy jobban tetszett. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja Banderas voltam  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jan. 26, 2007 7:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezek az mmorpg-k (vagy micsodák ) tudnak még lekötni tovább az átlagosnál. tudjátok: wow, és társai... ja és egy-két stratégia. most pl a battle for middle-earth a sláger hamachin
de az tény, hogy egyiknél sem futkos a hideg a hátamon az élvezettől úgy, mint a jk-nál
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem akarom, hogy beleéljétek nagyon magatokat egy új modba, de mégis ha készülne egy új mod ami újraélesztené a jk-t, akkor az milyen lenne?Ti mit tennétek bele, ami jobbá tenné a játékot?Nincs ötletetek? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szia, sztem menthetetlen... majd a következő jk... a játékosállomány katasztrófa, maga a játék meg idejét múlt. amiben pedig kiemelkedik (mármint a program) azt nem kell bántani.
sokmindenen kéne fejleszteni, de sztem nem lehetséges ennél a játéknál elérni egy olyan eredményt, ami megérné a beléölt energiát.
-bandaror
ui.: inkább szedd össze az ötleteid a jk4-re  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a jk4et nem én fogom csinálni, sőt lehet a lucasarts sem Ki tudja milyen játék az amit már milliók láttak abban a Star Wars Next Gen nevezetű videoban.Mellesleg a multi biztos nem olyan lesz, esetleg a single player.Elég brutál lenne ha a playerek 10 m-ről püfölnék egymást, meg a falhoz vágnák egymást  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem multiban úgyis kiveszik az erőt, akárcsak itt. ők is tudják, hogy emiatt él még a mostani jk
(pontosítok: a multi egy részében veszik ki )
ja és úgy gondoltam, hogy majd a jk4 modra szedj ötleteket
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Jk korántsincs amúgy annyira elromolva, a játékosok számát tekintve semmiképp. Inkább a hozzáállás más. De hát a legtöbb új játékos akkor jött amikor a moziban ment a zárófilm is. Sztem mindenki látta, és beleélte magát, és belegondolt, hogy "én is akarok ilyet". ÉS akkor jöttek is dögivel a játékosok, és komolyan is vették a játékot. Aksi is a film után kezdett kibontakozni emlékeim szerint Kopp fejéből.
Az új jékát ugyanígy nem fogják komolyan venni, ott is ugyanazok fognak játszani, akik eddig, a többi emgy lövősözni.
Az ilyen Codokkal az a baj, hogyha látok egy filmet róla. Ryan közlegény pl. , akkor egyáltalán nincs kedvem átélni. Túl valószerű, túl közeli, és van ahol tényleg lövik halomra egymást:S... Nem poén ezért sem.
Ha lenne még valami jó Sw propaganda, tuti jönnének sokan, és rendesen játszanának. Pl. ott van a két rajzfilm, sztem fantasztikusak, néhol simán nyomják a filmeket, legalábbis akcióban. Merhogy azokban csak az van:))
Ceremony _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát Cere mondasz vmit.De sztem akik régebben játszottak az akadémiával multiban, a 4 hírére biztos visszatérnek hogy kipróbálják a multit.Gyakorlatilag akkor ugyanannyi játékos lesz mint egykor a jk3ban.És csak nem lesz mind láma Én tuti csak a single player után fogok vele multizni Ha annak jó sztorija lesz akkor még ugyanúgy beleélhetik magukat a playerek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
AC voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajna lehet nem derül ez már ki. Még csak tervben sincs a jk4, az a vidi, az meg más. De ott pl. nagyon bejön, amit csávóka művel szerencsétlen klónokkal , az erőt nézve...
Engem az is kielégít egy időre , csak nehogy olyan gyenge legyen, mint a battlefront 2-ben a jediség. Az naon nevetséges lett. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Hétf. Jan. 29, 2007 10:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Eléggé........még kardozni sem lehet egy jót, csak halomra vágni a szerencsétlen "átlag" harcosokat Csak lesnek amikor 8 emelet magas ugrással mögé kerülsz XD _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tyű.
Tudom, tudom minden halott, de azért jó látni, hogy néha még írkáltok ide. Valahogy kényelemből mostanság kerülni szoktam a fórumot, jobb nem látni mi lett a pusztulás után.
De remélem ti azért jól vagytok.
Osamisnak nője van, elköltözött vele ideiglenesen Balatonboglárra, (az ellenségeinek szívesen megadom a pontos címet:)
Nete az még mindig nincs, belefogott pár új bizniszbe, de szerintem csak sodródik, mindenesetre legalább nem rossz irányba. Ha nem is jóba. Csak úgy telik az idő.
Én is tengődöm, A JK után egyik játék sem tudott igazán lekötni (kivéve a Half Life 2). Mostanában nem is játszom semmivel.
Szal remélem mindenki jól van, AC a lelkes rendező és operatőr, a jó öreg, bár általam kevéssé ismert Bandaror, meg Cere is, akivel vitázni és harcolni egyaránt borzalmas, más és más okokért
Remélem még felnéztek ide, üdv, és tényleg sok szerencsét mindenhez!
WiCK vótam, az a zöld béka. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasz Wick örülök hogy te is visszanéztél egy kicsit, egyébként igen néha még írogatunk. Ha nem is olyan gyakorisággal mint anno, de némi kis élet még van. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|