Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hallucinogének :)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 25, 2007 7:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A cod engem sem fogott meg úgy mint a jk.Pff... szánalmas ahogy naponta telepítem és törlöm az új játékokat..... egy játék sem fogható a JK-hoz Smile Felmegyek egy kicsit nosztalgiázni.

Már csak az új SW játékban reménykedhetünk... vmi lesz biztos, csak attól tartok nagyon hogy elq*ják a lucasartsosok Sad Sad
Esetleg még egy nagyon nagyon jó ötlet megmenthetné a jk3-mat.... meg egy jó moddoló csapat.

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 26, 2007 8:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nem is ismerem a Cod-ot nem is bánom, én jk-n nőttem fel, végigjártam mind a három részt, igaz az 1-et csak singelben, de a 2-ben már onlineon is megjelentem, ott tanultam meg a nagyon alapokat, de gyorsan átjöttem 3-ra, hisz valahogy jobban tetszett.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 26, 2007 8:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja Banderas voltam Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 26, 2007 7:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ezek az mmorpg-k (vagy micsodák Razz ) tudnak még lekötni tovább az átlagosnál. tudjátok: wow, és társai... ja és egy-két stratégia. most pl a battle for middle-earth a sláger hamachin Cool
de az tény, hogy egyiknél sem futkos a hideg a hátamon az élvezettől úgy, mint a jk-nál Cool

-bandaror
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nem akarom, hogy beleéljétek nagyon magatokat egy új modba, de mégis ha készülne egy új mod ami újraélesztené a jk-t, akkor az milyen lenne?Ti mit tennétek bele, ami jobbá tenné a játékot?Nincs ötletetek?
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 27, 2007 9:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szia, sztem menthetetlen... majd a következő jk... a játékosállomány katasztrófa, maga a játék meg idejét múlt. amiben pedig kiemelkedik (mármint a program) azt nem kell bántani.
sokmindenen kéne fejleszteni, de sztem nem lehetséges ennél a játéknál elérni egy olyan eredményt, ami megérné a beléölt energiát.

-bandaror

ui.: inkább szedd össze az ötleteid a jk4-re Cool
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 8:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát a jk4et nem én fogom csinálni, sőt lehet a lucasarts sem Very Happy Sad Ki tudja milyen játék az amit már milliók láttak abban a Star Wars Next Gen nevezetű videoban.Mellesleg a multi biztos nem olyan lesz, esetleg a single player.Elég brutál lenne ha a playerek 10 m-ről püfölnék egymást, meg a falhoz vágnák egymást Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sztem multiban úgyis kiveszik az erőt, akárcsak itt. ők is tudják, hogy emiatt él még a mostani jk Smile
(pontosítok: a multi egy részében veszik ki Cool )

ja és úgy gondoltam, hogy majd a jk4 modra szedj ötleteket Very Happy

-bandaror
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Jk korántsincs amúgy annyira elromolva, a játékosok számát tekintve semmiképp. Inkább a hozzáállás más. De hát a legtöbb új játékos akkor jött amikor a moziban ment a zárófilm is. Sztem mindenki látta, és beleélte magát, és belegondolt, hogy "én is akarok ilyet". ÉS akkor jöttek is dögivel a játékosok, és komolyan is vették a játékot. Aksi is a film után kezdett kibontakozni emlékeim szerint Kopp fejéből.
Az új jékát ugyanígy nem fogják komolyan venni, ott is ugyanazok fognak játszani, akik eddig, a többi emgy lövősözni.
Az ilyen Codokkal az a baj, hogyha látok egy filmet róla. Ryan közlegény pl. , akkor egyáltalán nincs kedvem átélni. Túl valószerű, túl közeli, és van ahol tényleg lövik halomra egymást:S... Nem poén ezért sem.
Ha lenne még valami jó Sw propaganda, tuti jönnének sokan, és rendesen játszanának. Pl. ott van a két rajzfilm, sztem fantasztikusak, néhol simán nyomják a filmeket, legalábbis akcióban. Merhogy azokban csak az van:))

Ceremony
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Cere mondasz vmit.De sztem akik régebben játszottak az akadémiával multiban, a 4 hírére biztos visszatérnek hogy kipróbálják a multit.Gyakorlatilag akkor ugyanannyi játékos lesz mint egykor a jk3ban.És csak nem lesz mind láma Very Happy Én tuti csak a single player után fogok vele multizni Very Happy Ha annak jó sztorija lesz akkor még ugyanúgy beleélhetik magukat a playerek.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

AC voltam
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 28, 2007 9:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajna lehet nem derül ez már ki. Még csak tervben sincs a jk4, az a vidi, az meg más. De ott pl. nagyon bejön, amit csávóka művel szerencsétlen klónokkal Very Happy , az erőt nézve...
Engem az is kielégít egy időre Smile , csak nehogy olyan gyenge legyen, mint a battlefront 2-ben a jediség. Az naon nevetséges lett.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 29, 2007 10:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eléggé........még kardozni sem lehet egy jót, csak halomra vágni a szerencsétlen "átlag" harcosokat Very Happy Csak lesnek amikor 8 emelet magas ugrással mögé kerülsz XD

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 9:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tyű.

Tudom, tudom minden halott, de azért jó látni, hogy néha még írkáltok ide. Valahogy kényelemből mostanság kerülni szoktam a fórumot, jobb nem látni mi lett a pusztulás után.
De remélem ti azért jól vagytok.
Osamisnak nője van, elköltözött vele ideiglenesen Balatonboglárra, (az ellenségeinek szívesen megadom a pontos címet:)
Nete az még mindig nincs, belefogott pár új bizniszbe, de szerintem csak sodródik, mindenesetre legalább nem rossz irányba. Ha nem is jóba. Csak úgy telik az idő.
Én is tengődöm, A JK után egyik játék sem tudott igazán lekötni (kivéve a Half Life 2). Mostanában nem is játszom semmivel.
Szal remélem mindenki jól van, AC a lelkes rendező és operatőr, a jó öreg, bár általam kevéssé ismert Bandaror, meg Cere is, akivel vitázni és harcolni egyaránt borzalmas, más és más okokért Smile
Remélem még felnéztek ide, üdv, és tényleg sok szerencsét mindenhez!

WiCK vótam, az a zöld béka.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasz Wick örülök hogy te is visszanéztél egy kicsit, egyébként igen néha még írogatunk. Ha nem is olyan gyakorisággal mint anno, de némi kis élet még van.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Merengő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Következő
31 / 32 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban