Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kedves vendég.. (bár jobban örültem volna ha tudom kinek válaszolok mind1 van aki nem szereti felvállalni)

Vendég: Cono, a szerénységed értékelem legjobban

ehh .. na ezt elmagyarázhatnád.. Smile nem érzem ugy hogy bármelyik hozzászolásom ezt a reakciot válthatta ki... és nem érzem ugy hogy bármelyik hozzászolásom az isteni felsőbrendőséget sugározta volna.. Razz
mind1 mindenki ugy érti ahogy akarja.. lényeg továbbra is..
Lehet hogy neked egy játék "xar" de attol még lehet hogy pl nekem a kedvencem!!! Jah és tényleg szolásszabadság van tehát az ember szidhat flamelhet annyit amennyit akar.. kérdés hogy az most kinek jo ha folyton mindenki szíd mindent ugy hogy belegondolna hogy mi az istenről beszél..
(kösz ezt látjuk ezt minden nap a tv-ben újságokban)
Ha nem veszed meg a játékot akkor meg szerintem nem igazán van jogod bármibe is beleszolni.. sorry de ez így van .. mi jogon szolj le egy játékot amiért annyit nem vagy hajlandó hogy kifizeted.. Most ebbe lehet hogy nem gondolsz bele de másnap a munkáját teszed tönkre.. tény én se veszem meg az összes játékot amivel gamelek, de legalább nem szídom ha nem tetszik nyilvánosan! Más hónapokat szenved küszködik azért hogy megcsináljon egy játékot és a nagyközönség elé tárja, utána valaki meg egyszerűen letölti netről, kiprobálja 10percre, letörli majd megy fel a forumokra flamelni, mert hogy neki nem tetszik... szerintem meg az egyszerüen pofátlanság.. és nem véletlenül kerül most minden új játék a boltokban 14k+-ba!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 9:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hátja....mivel rosszhírűek a játékok kevesen veszik meg, és vhogy el kell érni azt hogy meglegyen aza zseton amire számítottak.... ergó áremelés.... viszont ezzel még kevesebb ember veszi meg, ezért már arra törekednek hogy rávegyék az embereket arra, hogy megvegyék az eredeti játékokat, mer ilyen serial, meg olyan feltörhetetlen exe, meg reg kód accounthoz.

Amúgy ha a pénztárcát nézzük a guild wars a legjobb mmorpg, mert megveszed egyszer aztán semmi havidíj.Ezzel megkockáztatták hogy hátha megveszi elég ember ahhoz hogy a servereket karban tartsák...vagy nem Very Happy a wowot megveszed egy tízesért vagy többért aztán még fizesd a havidíjat is Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 10:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a "miben nincsre igazamra" reagáltam Very Happy
megbeszéltük -ebben egyet értünk- , hogy van akinek ez, van akinek az tetszik, de azért mindenki belátja hogy van az a bizonyos xar játék is...
ha te csinálsz egy programot, beleölöd minden energiád, vért izzadsz, és mégsem jön össze amit szerettél volna akkor igenis le fogják szólni... ugyanis az ember szereti megmagyarázni mi miért nem tetszi neki (itt vágják vesén a játékok egyes elemeit).
ez sztem mindenhol így van, nem csak a játékkészítésnél. és lehet ezt kultúrátlan megfogalmazni is, nem muszáj mindenhol "flamelni". plussz egy gamenek akkor van igazán jó hírneve, ha az ordibálósabb is azt mondja: -gyerekek, ez fasza volt!
a másik hogy minden játéknál elég nagy a rizikó, hogy megéri-e a pénzét... hiába vannak a próbaverziók, azért az sokszor elég sovány képet nyújt (bár elismerem még mindig ez a leghasználhatóbb). pl a heroes 5 demo után rángógörcsökben vártam a teljes játékot, de miután megkaptam rájöttem, hogy nem köt le hosszú távon. szóval ha kiadtam volna azt az x ezer forintot, akkor verhetném a falba szegény fejem. viszont ami tetszik -és elérhető áron van- azt meg is veszem!

ac/dc! nekem az eve online féle megoldás is tetszik; taraj mondta, hogy in-game pénzből is megveheted az accountot Shocked
tényleg, összejött már a kellő pénzmag hozzá?

-bandaror

ui.: az első vendég én voltam csak elfelejtettem kirni a nevem... tudod: bölcsész szokás Cool
(a másik nem tudom ki volt, de nem üzenem, hogy nem kell elvárni senkitől hogy fentt legyenek fórumon... szóvla ezért kár szemrehányást tenni.)
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 13, 2007 1:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én még mindig azt mondom, hogy egy játékot nem leszolni kell, meg nem azt mondani rá, hogy szar, hanem ha valami nem tetszik benne akkor elmondani, hogy mi az ami nem tetszett, esetleg normális negatív kritikával illetni Smile (netalántán ezt a kritikát maguknak a készítőknek is továbbitani, mert hidd el egy normális negatív kritikának jobban örülnek mint a sok suttyonak aki csak annyit ír nekik hogy ez a játék egy rakás.. de még szerintem a pozitív véleményeknél is.. mert legalább tudják mi az amiben leközelebb vagy egy patchel többet kell hozniuk) az hogy xar.. abbol sokat nem tudunk meg a játék mibenlétéről, csak azt hogy aki játszott vele valamilyen okból nem tetszett..
Amugy az utolsó hozzászolásaink eléggé hogy is mondjam szőrszálhasogatóak mind2önknek Very Happy nem baj legalább megint él egy kicsit a fórum Smile

Ja eve-online-nál igen sikerült összeszednem annyi pénzmagot hogy nem kellett havidíjjat fizetnem csak épp nem kevés időmbe került.. Smile ugyhogy vizsgaidőszakban le is álltam róla meg a játékról is ideiglenesen..
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 13, 2007 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

épp mondani akartam én is, hogy innentől kezdve sok értelme nincs a vitának. én így látom te úgy Cool
akkor most hol is tartasz a fősulin? a májmérgezést leszámítva? Very Happy
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 13, 2007 7:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ismét elsőéves egyetemista vok Smile csak most már villamosmérnök szakon Smile
elmentem ampervadásznak Razz /amugy sokban nem különbözik.. kevesebb programozás több villanytan Smile /
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 8:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát az is egy jó szakma, csak arra vigyázz hogy a végén el ne kapd az ampert, legalábbis szabadkézzel Very Happy
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 9:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Valszeg szoftverfejlesztés vagy robottechnika irányba megyek és ott ez a veszély nem fenyeget Very Happy bár azt ki tudja mit hoza a jővő, lehet befejezem azt irány Paks Smile /Aztán akkor lehet félni Very Happy/
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Paks egy elég biztonságos kis hely szóval félni nagyon nem kell, ha meg robban akkor meg már nem mindegy hogy hol vagy?
Vissza az elejére
AC/DC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

háát először énis a villamosmérnök szakmát vettem célba Smile Koppék, szivattak is, mert szó szerint értették a nevet...szal nem villamosokat mérek, vagy mérnék Very Happy A végén mégis építész suliba mentem.(NEM KŐMŰVES! Very Happy )
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 3:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát az is egy szép szakma, én megmaradok a könyvelési szakmánál.
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 3:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az előző is én voltam
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 14, 2007 9:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hogy Pakson félni kell azt ugye nem magamra értettem hanem ha véletlenül felvennének oda mérnöknek Smile na ugye akkor inkább az országnak kéne félni.. de nem tervezek erősáram képzést.. Smile maradok a szoftwarefejlesztésnél Smile /AC-DC majd ha egyetem/fősulira kerülsz akkor mind1, hogy elötte milyen középsuliba voltál max felvéltelinél számít.. utána ugyis mindent előről kell megtanulni.. szoval lehetsz akár környezetmérnök, építészmérnők, programtervező informatikus vagy akár vadakat terelő juhász.. Smile onnan már rajtad áll.. /
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem tudom nekem azért jól jött hogy közgazdaságis suliba mentem, mert így könnyebb volt elkezdeni az okj-s szakot, és legalább átaludhattam az első félévet bizonyos tantárgyakból Very Happy
Vissza az elejére
AC/DeeC
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 15, 2007 10:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ha elölről kell kezdeni mindent, akkor az nem gáz, az ismétlés jól megy Very Happy Persze ez alatt nem a lineage-t értem Very Happy Very Happy Wipe óta elég bénácska vagyok Very Happy Mind1, szal azért mégiscsak jó hogy ide járok, mert már tanuljuk az építészeti alapismereteket, ami biztos hasznos lesz majd fősulin.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Következő
7 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban