|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
AC Vendég
|
Elküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah találtam egy készülő mmorpg-t ami nem olyan hogy katt és püföl amíg megnem állítod vagy ki nem dől a célpont hanem magad irányítod, kb mint a jk-ban.Plusz az íjj is olyan hogy célozni kell vele, nem pedig lő mint állat és vagy talál vagy nem.Nem is írok többet inkább nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=JGyvHbV_UqE |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 7:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
nah, hátha bár ez a conanos világ kicsit fure lesz nekem , de ha jó lesz, megszokom
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát mit ne mondjak elég meggyőző volt a bemutató, bár ahogy elnéztem a bemutatót, valahogy arra a következtetésre jutottam hogy ehhez egy kisebb erőgép kell majd.
De kisebb hibát máris észre lehetet venni, mégpedig a hajítógépnél, az emberke simán átsétál a texturán  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC/DC Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 10:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát természetesen ez még csak egy bétaverzió féleség volt, mivel a gém még csak készül.
Conanes világ....háát ez is csak olyan mint a legtöbb mmorpg, középkorszerűségben szörnyekkel, sárkányokkal.Csak ebben most más szörnyek lesznek... nem elfek meg nem orkok vagy tauronok vagy törpék lesznek hanem mittomén Bár lehet lesz ork vagy az előbb felsoroltakból vmelyik. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 12:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Orc-ok mindörökké     |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ÁÁhhhhh az orkok csak zöldfülűek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És szar szagúak  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Betta voltam |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Szer. Feb. 21, 2007 8:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Vigyázz a szádra kishalacska (Betta) mert a végén még kimosom lézerkarddal  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Betta papa
Csatlakozott: 2006.07.28., Péntek, 20:33 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Szer. Feb. 21, 2007 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hm ,te Bandi bácsi vagy ,vagy Bandaror? ,mert ez,hogy Band,nem sokat árul el számomra  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 9:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na lássuk csak Bandaror általába vendégként ír ide és a hsz végére tűzi a nevét.
Én hogy még véletlenül se keverjenek össze a felhasználó névhez írom hogy Band, ami annyit tesz hogy Banderas. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ahha oké,mostmár értem
betta |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 23, 2007 12:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
a conan "világ" hangulata nekem az nyers fizikai erő ünnepét jelenti még mindig. a másgusok -boszorkányok itt gonosz kis lúzerek. persze hülyeség, és nem hoszem hogy ezt követik majd a játékban, de az ember az érzései alapján választ
mit látok ismét? M-klán? na most akkor mi van?
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 23, 2007 8:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bandaror nem vagy egyedül aki meglepődőtt, tregnap elég sokat játszottam az egyikkel, de ő sem mondta el hogy mivan.
De az tuti hogy nem Mambáék alapították meg újra, mert ők L2-ön voltak abban a pillanatban, legalábbis a másik gépen azt láttam, sőt meg is kérdeztem tőlük hogy mivan? de ők sem tudták a választ. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 23, 2007 2:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ööööö...mivan??? srácok én ebből semmit nem értek, mi van az M-klánnal? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|