Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 18, 2007 12:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nah találtam egy készülő mmorpg-t ami nem olyan hogy katt és püföl amíg megnem állítod vagy ki nem dől a célpont hanem magad irányítod, kb mint a jk-ban.Plusz az íjj is olyan hogy célozni kell vele, nem pedig lő mint állat és vagy talál vagy nem.Nem is írok többet inkább nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=JGyvHbV_UqE
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 7:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nah, hátha Cool bár ez a conanos világ kicsit fure lesz nekem , de ha jó lesz, megszokom Razz

-bandaror
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát mit ne mondjak elég meggyőző volt a bemutató, bár ahogy elnéztem a bemutatót, valahogy arra a következtetésre jutottam hogy ehhez egy kisebb erőgép kell majd.
De kisebb hibát máris észre lehetet venni, mégpedig a hajítógépnél, az emberke simán átsétál a texturán Very Happy
Vissza az elejére
AC/DC
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 10:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát természetesen ez még csak egy bétaverzió féleség volt, mivel a gém még csak készül.
Conanes világ....háát ez is csak olyan mint a legtöbb mmorpg, középkorszerűségben szörnyekkel, sárkányokkal.Csak ebben most más szörnyek lesznek... nem elfek meg nem orkok vagy tauronok vagy törpék lesznek hanem mittomén Very Happy Bár lehet lesz ork vagy az előbb felsoroltakból vmelyik.
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 12:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Orc-ok mindörökké Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 7:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ÁÁhhhhh az orkok csak zöldfülűek Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És szar szagúak Laughing
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 8:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Betta voltam
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 21, 2007 8:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vigyázz a szádra kishalacska (Betta) mert a végén még kimosom lézerkarddal Very Happy
Vissza az elejére
Betta papa

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 21, 2007 5:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hm Laughing ,te Bandi bácsi vagy Razz ,vagy Bandaror? Embarassed ,mert ez,hogy Band,nem sokat árul el számomra Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 9:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na lássuk csak Bandaror általába vendégként ír ide és a hsz végére tűzi a nevét.
Én hogy még véletlenül se keverjenek össze a felhasználó névhez írom hogy Band, ami annyit tesz hogy Banderas.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 1:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ahha oké,mostmár értem Razz

betta
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 23, 2007 12:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a conan "világ" hangulata nekem az nyers fizikai erő ünnepét jelenti még mindig. a másgusok -boszorkányok itt gonosz kis lúzerek. persze hülyeség, és nem hoszem hogy ezt követik majd a játékban, de az ember az érzései alapján választ Cool
mit látok ismét? M-klán? Laughing na most akkor mi van? Razz

-bandaror
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 23, 2007 8:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bandaror nem vagy egyedül aki meglepődőtt, tregnap elég sokat játszottam az egyikkel, de ő sem mondta el hogy mivan.
De az tuti hogy nem Mambáék alapították meg újra, mert ők L2-ön voltak abban a pillanatban, legalábbis a másik gépen azt láttam, sőt meg is kérdeztem tőlük hogy mivan? de ők sem tudták a választ.
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 23, 2007 2:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ööööö...mivan??? Very Happy srácok én ebből semmit nem értek, mi van az M-klánnal?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Következő
9 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban