Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 6:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Naháát, tényleg retró feeling érzésem van Smile De sejtésem sincsen az M-tagok kilétéről. Amit sajnálok. De persze lehet nem is mondana semmit a nevük. Honlapra kíváncsi lennék én is már. Talán onnan többet tudnánk meg.
- Esteleg láttátok az M-klán videóját? (az új M-tagoktól kérdem.) Vagy minket is ismertetek "személyesen"?
- Sok sikert kívánok nektek.

Darktouch
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 8:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos igen minden régi M-es tagot ismerünk. Téged Dark speciel nem Smile De Mindenki mást igen. Kivéve Omlást őt csak egy kicsit. Mellesleg a honlap ami lesz meglepetés lesz. Smile Amúgy köszi a jókívánságokat. Razz
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

köszönjük^^

~mira~
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos igen minden régi M-es tagot ismerünk. Téged Dark speciel nem Smile De Mindenki mást igen. Kivéve Omlást őt csak egy kicsit. Mellesleg a honlap ami lesz meglepetés lesz. Smile Amúgy köszi a jókívánságokat. Razz
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 10:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pheta voltam! Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 10:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

AC írta:
De akkor ki írta, hogy retró a jk-s M honlapja? Very Happy

én voltam, de félreírtam Razz szervert akartam bepötyögni, csak elkapott egy kis elmezavar, bocsi Smile

-bandaror
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már túl jó is? Annyira jó hogy már elmezavart okoz. Befogják tiltani a szervert mert kábító hatása van.

Egy új kábítószer melynek neve: M Smile
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 02, 2007 11:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én voltam, de félreírtam Razz szervert akartam bepötyögni, csak elkapott egy kis elmezavar, bocsi Smile

-bandaror

én azt inkább egy kis tokay-nak hívnám Smile majd keress meg msn-en bandi ha leszel Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 12:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sem az m-klán sem a tokaji nem volt okozója a hibának, ez önmagamból fakad Cool
amúgy viszonylag gyorsan kitisztultam cono, de tényleg volt egy kemény 2 órás szakasz, ami utólag kicsit homályos, ámbár annál kellemesebb élményként rémlik. Smile
viszont nagyon xar volt másnap melóba menni Laughing
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 7:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
AC írta:
De akkor ki írta, hogy retró a jk-s M honlapja? Very Happy

-bandaror

Ja, jó, közben úgyis rájöttem mire gondolsz... nagyon király érzés volt hogy már nemtom mennyi idő után újra JK-ztam egy jót.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 9:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmmm...kicsit szomórúan hallom hogy engem nem ismertetek, hiszen ha lehet így mondani tőzsgyökeres tag voltam...De háát ez van - vagy nincs - vagy nem tudom...mind1 Smile
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 11:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hmm egy napig nem vagyok itthon és ennyire feléled ez a forum? nem szép tőletek most olvashattam végig, de jó volt újra ennyit olvasni Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 12:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát bocs ha nem ismertünk meg az Akadémia 1500 tagjából. De amúgy meg azzal a névvel, hogy Ödön másra nem tuttam gondolni csak Kopp-ra vagy Osa -ra de ha te egyik se vagy nem toom ki mivel minden más tag nevét elmondtuk.

-Propheta
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 12:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A vendég aki kicsit elszomorodott (Darktouch) volt - csak nem irtam oda a nevem...Ödön??? mind1. Az Akadémia már nem M-klán volt, ezért ha onnan ismered a tagokat jópárat sztem nem is ismersz. Az M-klán videóját és weblapját is én csináltam, ezért csalódtam hogy pont engem nem ismertetek,... fura kicsit nem?? Ödön...hmm még mindíg nem tudom hopnnan ez a név...a saját fiamnak sem adtam volna ezt a nevet, nemhogy magamnak nick-nek Smile Páff....
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dark valszleg azért nem ismernek mert az M feloszlása után már nem igen JK-ztál.
És a régi tagokat onnan ismerik hogy egy részük az aksinak is tagja volt.Amíg M-es voltam nem emléxem hogy találkoztam volna bárkivel is aki később az aksi tagja volt.Kivéve persze a volt klántársakat.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Következő
12 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban