Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 03, 2007 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen Dee, én is erre gondoltam...Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 04, 2007 11:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na most mivan?

semi:D
ez látszik.....
inkább mindenki rakja föl a jedit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jedi 4 ever jedi 4 ever jed i4 ever jedi 4 ever jedi 4 ever jedi 4 ever

uiha fennt van a jedike go M szeró

Exodus
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 05, 2007 3:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A jk fent van, azzal nincs is baj, sőt mennék is játszani, de van egy ici pici akadály ezzel, ugyanis hiába van fent a jedi ha a windows meg nem műkszik Sad
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 05, 2007 4:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mi a gond a windowssal?

~mira~
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 05, 2007 4:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

windowsal mikor nincs??? linux powa Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 05, 2007 8:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

linux-ot csak egyféleképp lehet elviselni: ha iszol... cono, te hogy állsz az alkohollal? Laughing elgondolkodhatnál a kiváltó okokon Very Happy

-bandaror
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 8:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem tudom lehet hogy a Linux stabilabb rendszer mint a windows, de valahogy nekem nem jött be, lehet hogy csak azért mert már túlságosan hozzászoktam a windowshoz, igaz majd minden évben újrarakom, de ezért van külön winyon Very Happy.
Melllesleg hogy mi volta baj? hát csak annyi hogy valami oknál fogva az egyik dll fájla megsérült és így nem indult, de semmi gond tegnap este visszaszerváltam a cd-t így ma újrarakom.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 11:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem a windows tök jó. Nekem nincs vele semmilyen problémám. Ha van néha, akkor az is a saját hülyeségem miatt van, nem a win miatt. Linux nemteccik- hülye pingvinprogi Very Happy Very Happy
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyébként a windows-val nem lenne semmi gond, csak használat kérdése az egész.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A windows jó....a jk jó ha jól és szépen báánsz vele:D
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
linux-ot csak egyféleképp lehet elviselni: ha iszol... cono, te hogy állsz az alkohollal? Laughing elgondolkodhatnál a kiváltó okokon Very Happy

-bandaror

Hát pont ezért szereti Cono a linuxot Very Happy
Vissza az elejére
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 11:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csak az mondja hogy a Windows jobb mint a linux , a freebsd, unix vagy solaris akik nem használtak windowson kivül mást rendszeresen Smile nem véletlen pl hogy az összes szervergépen linux fut Smile a windows annak jo aki játékon és esetleg filmnézésen kivül másra nem használj a gépet Smile de akit érdekel az ugyis utánanéz, hogy miben és miért is jobb unix renszert használni mint microsoft terméket Smile Annyi az egész hogy az emberekre rákényszeritették a windowst igy kénytelenek voltunk megtanulni és megszeretni ezt.. jah bandi megnézném hogy te részegen linuxot használsz Very Happy de kérdezzetek meg bárkit aki legalább fél éve használ linuxot hogy melyiket szereti jobban? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 8:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én azt elhiszem hogy a linux rendszere stabilabb, tény hogy nagyon sok szervergépen ezt használják, mert a sok esetben a windows nem bírja el és összeomlik.
Mellesleg a windows alapja (ha jól tudom akkor Kernel alapok) ugyan olyan jó mint a linux, csak ehhez még hozzájön sok kiegprogi a windows felépítéséhez és ez már nem annyira stabil, legalábbis valami ilyesmit hallottam az informatikustól, bár nem tudom mennyire volt igaza, mert én csak bológatni tudtam amit mondot Very Happy szóval ha nagy marhaságot írtam volna akkor nézzétek el nekem!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 9:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én részegen a windowst se tudom használni Laughing multkor nem tudtam belépni msn-be csak 5-6 nekifutás után Razz viszont téged is megértelek cono a linux kapcsán...így legalább legálisan ihatod a mézest Cool

ja és való igaz: amíg nem merül fel nálam az igény olyanok iránt, ami nincs meg a windowsban, addig nem is keresek mást. szóval nekem tökéletesen megfelel... (ahogy taraj is mondta: filmezés-zene-game-böngészés neten-néha kis word)
majd ha végre rászánom magam a skynet megírására akkor jobban beleásom magam Cool
sokan anyázzák a win-t, ez egy szép divat lett. és bár néha (?) csinál hülyeségeket, azért be kell ismerni, hogy ez a legfelhasználóbarátabb, és akinek nincsennek gépes alapismeretei az nehezebben fog elbírni egy linux rendszerrel. szóval ha majd tényleg elviselhetetlen nagy bajom lesz ezzel, akkor lecserélem (és anyázom persze), adig nem Wink

-bandaror
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 07, 2007 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Eg régen voltam itt, mert egy darabig elhagytam a JA+ vilát, és inkább basejk-ban nyomtam (sztem sokkal jobb, rövidebb meccsek, élvezetesebb játékmenet, stb.) mert JA+ban már csak 1-2 szerveren volt élet, azokon is csak alig. Nemtom még ki használja az All Seeing Eyet, mert én nem. Ha JA+-ban nyomom, akkor inkább az xfire, az mutat minden szervert.

http://www.xfire.com/download/

De lehet hogy nemsokára visszamegyek, mert hiányzik a régi jó társaság.

ui.: Nem tud vki egy jó weboldalszerkesztő progit? (csak ne HtlmpadLittle legyen, mert ott a formázást nem lehet törölni, és tele lesz szeméttel az oldal. vagy Microsoft Publisher, amiben nem működnek a hivatkozások)
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Következő
13 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban