|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Márc. 23, 2007 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köcce Dee ...Ezek szerint használtad már...ha még nem, töltsd le a Hiren's Boot CD-t http://rapidshare.com/files/15140048/Hirens.BootCD.8.8-9down.com.rar
ne használj letöltés managert hozzá!!!! magyar leírást nem találtam még hozzá, ha nem stimm valami írj bátran. Particíó szükséges minimum 2.
Képfáljt írd ki cd-re és onnan bootolj... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
AC Vendég
|
Elküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 11:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
http://nuclearworldconflict.com/warning.html
Köszi, de a vinyóm túl kicsi ahhoz hogy 2 vagy több részre osszam.Nemrég vettem egy 10 db-os dvd csomagot... most fog betelni az utolsó dvd . |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor sajna nem tudod lementeni GHOST-al a "C" meghajtód tartalmát...Pedig de jó dolog is...Én 2-3 naponta rakom vissza a teljesen szűz és aprólékosan beállított windowsXP-t (3 perc alatt) :S sorry |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 10:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cere a "peres" ügy az lezárt. Azóta sokat változtam. Egész más így Mamba - Kopp szemével látni ezeket az aksis dolgokat meg hát amúgy is. Én tojok a multra. Ami volt szép volt, jó volt de elmúlt. Most ez van. De persze a régi aksisok közül mindenkit szeretettel várunk mivel hát őket ismerjük. Ebbe te is benne vagy cere! Szóval akinek jelszó kell (mert Keddtől lesz kivéve hétfőn mert akkor nyílt nap van) dobjon egy privát üzit és megmondom!  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Pént. Márc. 30, 2007 8:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Nincs lehetőség privát üzenet küldésére"
ceremony20@freemail.hu - ide el tudnád dobni akkor a jelszót? Előre is köszi  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 02, 2007 7:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Cere nem ezen a forumon kell neki privit küldeni, hanem a jkakademia.extra.hu oldal forumán |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 3:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jaa, aháá Na nembaj, nem rágtam tövig a körmöm miatta, Silkroadozni kezdtem mostanság. Erősen függő lettem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 3:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És Cere voltam...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
látom még az msn-re is kiírod az aktuális lvl szinted kooocccckkaaaa
jk akkor most teljes pihin van?
-bandaror |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 14, 2007 12:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mindenki non-stop nyomja az MMO-kat? Ti nymvatt kockák!   
Én csak a nap 13 órájában!
-Raisen/Snyder/Pheta/Loser/Buzi/S a többi/Pádáván/őőőő?/Dzsedi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Band Vendég
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 14, 2007 7:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na te csak maradj csöndbe te is elég sokat nyomtad
Ráadásul te most nem is játszol hisz rossz a géped ha meg jó akkor meg húzzál fel jk-zni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Látom azért ott is befigyelt valakinek pár órácska SRO
Hát jha, jk kicsit pihin van, bár azért felmegyek hétvégente egy-két órára, nehogy már elkanászodjon a nép
A szintemet meg már nem írom ki, mert olyan gyorsan lépem a szinteket, hogy nehéz mindig átírogatni a státuszt
Amúgymeg télleg naon rákockultam, van már Guildem is (Klán ) , nagyon rendesek, mind az 50 magyar, két lvl 80as (ott a max), csak tolvajkodnak mindig, amit utálok, de legalább engem nem lopnak meg  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 10:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Utálod mi?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Ápr. 25, 2007 8:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jólvan jólvan, pszt Elgyengülök néhanapján énis
De hát nekem is meg kell élni valamiből....  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|