Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 23, 2007 6:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köcce Dee Smile ...Ezek szerint használtad már...ha még nem, töltsd le a Hiren's Boot CD-t http://rapidshare.com/files/15140048/Hirens.BootCD.8.8-9down.com.rar

ne használj letöltés managert hozzá!!!! magyar leírást nem találtam még hozzá, ha nem stimm valami írj bátran. Particíó szükséges minimum 2.
Képfáljt írd ki cd-re és onnan bootolj...
Vissza az elejére
AC
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://nuclearworldconflict.com/warning.html

Köszi, de a vinyóm túl kicsi ahhoz hogy 2 vagy több részre osszam.Nemrég vettem egy 10 db-os dvd csomagot... most fog betelni az utolsó dvd Very Happy Very Happy Very Happy.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor sajna nem tudod lementeni GHOST-al a "C" meghajtód tartalmát...Pedig de jó dolog is...Én 2-3 naponta rakom vissza a teljesen szűz és aprólékosan beállított windowsXP-t (3 perc alatt) :S sorry
Vissza az elejére
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 24, 2007 10:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere a "peres" ügy az lezárt. Azóta sokat változtam. Egész más így Mamba - Kopp szemével látni ezeket az aksis dolgokat meg hát amúgy is. Én tojok a multra. Ami volt szép volt, jó volt de elmúlt. Most ez van. De persze a régi aksisok közül mindenkit szeretettel várunk mivel hát őket ismerjük. Ebbe te is benne vagy cere! Very Happy Szóval akinek jelszó kell (mert Keddtől lesz kivéve hétfőn mert akkor nyílt nap van) dobjon egy privát üzit és megmondom! Very Happy
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 8:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"Nincs lehetőség privát üzenet küldésére" Mad
ceremony20@freemail.hu - ide el tudnád dobni akkor a jelszót? Előre is köszi Smile Wink
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 02, 2007 7:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere nem ezen a forumon kell neki privit küldeni, hanem a jkakademia.extra.hu oldal forumán
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Smile jaa, aháá Very Happy Na nembaj, nem rágtam tövig a körmöm miatta, Silkroadozni kezdtem mostanság. Erősen függő lettem Smile Shocked Twisted Evil
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És Cere voltam... Mad
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 10, 2007 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

látom még az msn-re is kiírod az aktuális lvl szinted Laughing kooocccckkaaaa Razz
jk akkor most teljes pihin van?

-bandaror
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 12, 2007 7:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

www.xfire.com/profile/betta007 én mint kocka

www.xfire.com/profile/godzilla2007 a legnagyonn MMO kocka
Laughing Cool

<betta/chamira> stb...
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 14, 2007 12:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mindenki non-stop nyomja az MMO-kat? Ti nymvatt kockák! Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Én csak a nap 13 órájában! Very Happy

-Raisen/Snyder/Pheta/Loser/Buzi/S a többi/Pádáván/őőőő?/Dzsedi
Vissza az elejére
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 14, 2007 7:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na te csak maradj csöndbe te is elég sokat nyomtad Very Happy
Ráadásul te most nem is játszol hisz rossz a géped ha meg jó akkor meg húzzál fel jk-zni.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 3:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Látom azért ott is befigyelt valakinek pár órácska SRO Smile
Hát jha, jk kicsit pihin van, bár azért felmegyek hétvégente egy-két órára, nehogy már elkanászodjon a nép Very Happy
A szintemet meg már nem írom ki, mert olyan gyorsan lépem a szinteket, hogy nehéz mindig átírogatni a státuszt Razz Wink
Amúgymeg télleg naon rákockultam, van már Guildem is (Klán Smile ) , nagyon rendesek, mind az 50 magyar, két lvl 80as (ott a max), csak tolvajkodnak mindig, amit utálok, de legalább engem nem lopnak meg Twisted Evil Twisted Evil
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 10:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Utálod mi? Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 25, 2007 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jólvan jólvan, pszt Smile Elgyengülök néhanapján énis Very Happy Very Happy
De hát nekem is meg kell élni valamiből.... Very Happy Very Happy Wink
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Következő
18 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban