Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mamba

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 27, 2007 4:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szioka Mindenkinek!
Eltelt újabb fél év,hát megint itt vagyok. Smile
Elolvasgattam néhány oldalt ,és látom örömmel látom,a régi arcok még mindíg itt gubbasztanak a kocka mindenségüket. Raisen! Remélem minden okés lesz az új Aksin és köszi,hogy ilyet irtál (kb 2 oldallal előrébb) büszke vagyok rád,főleg a nézeteidre,meg a hozzáállásodhoz és kívánok rengeteg sok kitartást. De nyálasat írtam Very Happy nem baj, ezt így gondolom. Smile
Mindenkit üdvözlünk,jók legyetek. Fél év múlva ugyanitt.Smile Azért ha kérdés van, vagy kérés stb írjátok le mert néha azért idenézek,mégha nem is írok. Szióka Mindenkinek és AELV
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 03, 2007 8:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Le vagy maradva Mamba Very Happy az új aksi jelenleg szünetel pénz miatt és mivel egy páran megprobáltunk megoldást találni, de valahogy senkit nem mozgatót, így talán majd nyáron megindul.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 03, 2007 11:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Band írta:
Le vagy maradva Mamba Very Happy az új aksi jelenleg szünetel pénz miatt és mivel egy páran megprobáltunk megoldást találni, de valahogy senkit nem mozgatót, így talán majd nyáron megindul.

Én megmondtam előre Smile Kevés már ahhoz ez a játék, hogy ilyen nagyszabású valami kialakuljon...
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 04, 2007 7:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem az Aksival volt a baj, hanema pénzügyi háttérrel.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 10, 2007 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ugyan az... Már senki nem áldozna rá hosszú hónapokon pénzt egy ilyen dologra.
Band
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 11, 2007 8:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igazad van!

Ez már nem a mi tisztségünk.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 11, 2007 8:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engém mégmindig megnyutat 1-2 jó duel Smile

by Betta
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 06, 2007 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Úgy érezem ideje megtörnöm a csendet, bele kell hogy piszkáljak valamit a fórumba!!!! Razz Razz Very Happy

Üdv.: RayRay
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 20, 2007 8:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gondolom azért van csend mert már nincs is miről beszélni Rolling Eyes
Nevetséges a játék mai állapota, de lámulgatni még mindig élvezet Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 01, 2007 4:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csumi mindenkinek! Raisen (Snyder/Propheta... tökmindegy) vok.

Nos észrevettem egy-két fura dolgot... kezdetnek

www.jediakademia.extra.hu

Én tisztelem azokat akik viszik tovább az aksit. De kérem! Nézzétek a tanárok nevét!

BANDERAS, HAIR, RAISEN... Mi ez? Miféle tanítás ez? Lopjunk neveket?
Akkor szerintem mindjárt lesz Mamba is meg Koppány is. Csak idő kérdése. Tényleg minden tiszteletem oda. De ha nevet lopnak nem nézem ki belőlük hogy nem káromkodnak, lámulnak és hogy nem statra mennek. Én is ugyanazt próbáltam tanítani amit nekem tanítottak. Azelőtt hogy aksiba kerültem Mambához én se voltam különb a láma, statmániás káromkodósoktól. Igaz de azt is csak neten. Azóta gyökeres változásokon mentem át és most szinte fáj a szívem... szinte sírok hogy ezt látom...

Mit gondoltok?
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 07, 2007 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi én sose voltam akademiás, mert rosszkor kezdtem Very Happy de manapság mindenki a statra megy, vagyis ha mondjuk 15-0 la akkor nem mer gamelni. Egy kicsit jó lenne, ha visszatérnétek ^^ (volt tanárok és tagok, ha olvassátok) mert a magyar JKA kezd odáig fajulni, hogy győzelemért kick, vereségért sírás és a stb... A név lopás pedig szégyen sztem

by Ashok(nem ismertek ^^)
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 01, 2008 9:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

BUÉK mindenkinek Smile

Én is gondoltam rá hogy újrakéne éleszteni ezt a JKA-t mert nagyon halott lett... és nincs rá más szó csak a szánalmas. Aki teheti próbáljon segíteni nekünk a "Feltámadásban"

Ide írjon aki segítene Smile

Raisen voltam
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 03, 2008 9:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akik már egyszer kifáradtak, már nem tudják újrakelteni. Wink Új emberek kellenek, akiknek még van erejük jk-zni szinte mindennap több órát, és ezt több héten keresztül fent is tartani. Ezt aki már kijátszotta magát már képtelen hozni. Én se bírom, te se bírod, ahogy a "második aksi" se bírta. Max annyit lehet, hogy kihúzni egy hónapig amíg kinevelődik egy utánpótlásbázis... Rolling Eyes

bandaror

ja: BÚÉK! Smile
Vissza az elejére
dee
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2008 5:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mondasz valamit.Engem még az azért motivált amikor mostanában felraktam, hogy jókat röhögök a dühöngő, káromkodó lámákon. Laughing Jó őket oltogatni, teljesen nyugodt hangnemben, ők pedig már tiszta idegek.
Az a baj, hogy ezeket nem lehet csak úgy eltűntetni.A semmiből egyszer csak jön egy nem is olyan ritka egyed, és elkezd floodolni hogy lefagyassza a szervert.Aztán mikor nem sikerül neki akkor elkezd DFA-zni, előadja hogy külföldi, aztán amikor lebukik, mindenféle hülyeséget ír be, pl " asdfhgniensdnga" Nemtom hogy miféle ember lehet az aki ezt élvezi, de elég szánalmas.És az a legrosszabb, hogy soha nem fognak eltűnni, plusz belerángatják azokat is akik addig nem lámultak, egyszerűen azzal hogy felidegesítik őket, és a nagy balhé után majd mutogatnak egymásra az admin előtt.
Nekem úgy tűnik hogy a magyar jk-ban csak két út van a gamerek számára:
- láma lesz az illető, persze csak álnéven, a rendes nevén egy statmániás állat
- megunja a játékot, max néha-néha visszatér

dee (AC/DC)
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2008 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja, mostanában kezdek én is megint rákapni. Év elején még friss a lendület, vannak új játéksosok dögivel, ismét előjött a régi "köcsög csíter vagy" szöveg, ha valami számomra ismeretlennek betöröm az orrát egy-egy duelben... Laughing
De ettől függetlenül nem menne a heti 4-5-6 jk-zás (főleg ha több órát kéne tolnom húzóra)... Viszont legalább vannak emberek (mégha nem is annyian mint régen), sőt láttam megint egy akadémiát! Smile
Szóval sztem most ismét adottak a körülmények egy normálisabb társaság kialakítására, de azt nem a régi arcok fogják megvalósítani...(márha létrejön egyáltalán)

-bandaror
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Következő
19 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban