Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 18, 2008 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát BUÉK mindenkinek kicsit késve,már unom a lineage2-t,fel-fel járok még ide is.

Betta voltam:) Laughing Cool
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 26, 2008 9:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem nincs már remény régi állapotok megteremtésére.
Feltettem pár napja a játékot, gondoltam felavatom egy kis nosztalgiával az új gépet... Egész meglepő, hogy van csomó magyar szerver megint. Végignézve az xfire listáját viszonylag telítettek is. 108 játékost számoltam az összes magyar szerveren (Szombat este van). Még mindig a legszarabb cfg-n a JKT-n van "tömegsport". Második helyen a Stormrage szeró, és harmadikon az NJC.
Játszottam is kicsit, érdekes módon amint felléptem egyből megjelentek a "nagy nevek", hogy na gyere 10esre Ceremony most lealázlak:) Fél éve vajon minden este engem kerestek? Rolling Eyes
A játékosokkal még mindig ugyanaz a helyzet, négyféle van:

-öreg játékos, aki beszólogatni, tesztoszteront növelni jár fel (énis:))
-öreg játékos, aki boldog megelégedéssel nyugtázza teljesítménye romlását és iszik egy sört (vagy málnaszörpötSmile)
-kezdő játékos aki fejlődni szeretne és nemérti miért küldi el mindenki
-kezdő játékos aki úgy érzi a cod 2-3-4, cs, egyéb izémizé alapok miatt már nem lehet, hogy nem ő a legjobb egy új játékban.

Szerintem egy közös van bennük: mindenki mást játszik huzamosabban, JK marad amolyan levezetésnek, mellékesnek...
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 03, 2008 2:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ó a picsába is, majdnem elsírtam magam ezen az egészen.

2006.04.04-én jártam itt utoljára, ma pedig 2008.03.03-án valamiért meg kellett néznem. Taglistát, bejegyzéseket, fórumot.
Édes nosztalgia. Osamis Zsolttal mai napig szoktunk róla beszélgetni. Felraktuk még vagy 4-5 hónapja megint a játékot nálunk, és megnéztük mi van, és még mindig él az Akadémia emléke, sőt szelleme, és szellemi utódai.

Jó lenne ha írna valaki, aki még nem felejtett el engem. Rovar32kukacfreemailponthu.

Nem tudok most így hirtelen 2 óra 33 perckor többet írni. Vigyázzatok magatokra, ősi erényeket (és hibákat) egyesítő drága régi cimboráim ennek a kis országnak a különböző pontjain.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Koppany(v)
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 22, 2008 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!
Hej de jó ujra idenézni annyi év után(kb 1) Very Happy Én se felejtettem el senkit,
Asszem örökké emlékezni fogok pl a morgós Ceremonyra, a Verselő Wickre meg a többi lókötőre . Smile

Néha - néha én is felmegyek és csodálkozom ,hogy ekkora "gagyi" Játékból milyen érdekes és jó kis izét összehoztunk.

A web asszem már nem fog változni sose mivel az összes kódját elfelejtettem Very Happy szal megmarad nosztalgiázni.

Szal még 1x üdvözlök mindenkit és mindenkinek sok sikert és boldogságot az életben.

Ja Koppány vótam csak már a fórum kódjaimat is elfelejtettem Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 31, 2008 6:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én még mindig játszom vele, igaz csak töredékét a régi mennyiségnek ( hetente 2-3x fél óra). Kevés a szeró, sok a nagyképű balfax, de azért néhanapján még jót lehet vele lazítani. Kopp! Azt hallottam gyári wowwal kockultok:) melyik szerón? (remélem hordások vagytok - pozitív csalódás lenne Very Happy )
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 31, 2008 6:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bandaror voltam Embarassed
Vissza az elejére
Koppany(v)
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 07, 2008 9:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem gyárin elitcpu a szeró neve és igen a Horda oldalán, Tengri a Klán név , ájem Stignor Mamba meg Aphrodite.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 26, 2008 2:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pfujjjjj WoW-osok! Very HappyVery Happy Vesszetek! Very Happy
Nos... akinek van kedve tenyleg hozza akkor az visszajohetne JK-zni neha-neha... mert en megint elkezdtem aktivan tevekenykedni, probalok jo utra teriteni olyanokat akikben latok remenyt... es azert jol esik beszelgetni a regi idokrol Smile Aki akar megtalal Redeem neven. Altalaban magyar szeron vagyok... no meg a kulfoldi hivatalos aksi szeron Cool Very Happy eleg jofejek ott az emberek es rengeteg tanulo van. No meg par magyar Razz Szoval aki akar az jojjon JKA-zni neha.

gunyage@hotmail.com (MSN Cool )

Udv es Bekesseg!

-Raisen
Vissza az elejére
nah ki?!
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 10, 2008 2:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem is hiányzik kicsit az egész. jó volt baszogatni titeket Twisted Evil
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 31, 2008 7:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

BOLDOG KARÁCSONYT! (így megkésve is), illetve BUÉK! Smile

Éljen a wow! Very Happy
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 09, 2009 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Boldog Új Évet neked is Smile Wink
Éljen a Heroes meg Lost! Very Happy
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 18, 2009 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok mindenki! Remélem valaki emléxik rám (Cere neked kötelező Very Happy ). Na lényeg énis furcsamód jk után wowra tértem át (most truewow külföldi szeró, night elf rogue: Gwenwar néven, egyébként revo, tfm, tauri), de a jk-t sose felejtem el, és az ottani embereket, pl.: Cere, Sam, G3cco, Kitfüstölő, Mckiller, Vikko, Wic, Bandaror, Banderas, Mamba, és a többiek. A jk fent van de nem szeretek feljárni, mert nem olyan mint régen. Senki régi arcot nem látok, újakat megismerni nincs kedvem Very Happy meg alapból a légkör más. Régen tök baráti társaság volt, mindenki ismert mindenkit, egybefüggö közösség voltunk, de mostmár csak egy-egy klánon belül található meg ez, de ott se biztos. Na mindegy azért még élnek bennem a régi emlékek, meg hogy az akadémiára nem tudtam bejutni Very Happy de volt egy jó 4 fős klánom Very Happy és nagyrészt ismertem a jk-s társaságot.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 15, 2009 12:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azért az Akadémián sem volt az élet habostorta, én már csak tudom Razz Smile
Én szinte már mindenkit elfelejtettem jk-n Sad , bár néha feljárok még játszani a mai napig is. A helyzet tulajdonképp változatlan a magyar jk-ban már 2 éve: pár hónapig tartó klánok, sok kezdő, néhány régi arc álneveken és bűnrossz cfg-kSmile
Na jó wowozást mindenkinek, látom arra kattant rá a nép Wink Very Happy
Chass
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 21, 2010 12:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.
Én még mostanáig is játszogatok a nagyobb neves szervereken,már ha nevezhető annak,és kicsit sajnálom hogy nincsenek már "normális" emberek Sad
Azért akinek van kedve játszani
Xfire : chumpyan
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 09, 2010 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv Akkor most van Aksi v. nincs Aksi ?
Very Happy
na most ki ,hogy van ennyi év után ?
Kezdjük előröl ?
Hogy kell telepíteni a Jkt ?
Kell e hozzá internet ?
Mi az a Light saber
kik a jedik? mi az a sith vagy shit ?
Very HappyD
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Következő
20 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban