Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Javaslatok, ötletek a filmhez
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 11:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt vagyok én is

Szerintem a 3 legjellemzőbb:

barátság
jókedv
tisztelet

sok sikert a filmhez, ha tudok segítek csak szóljatok.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 3:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt az én 3 szavam: Barátság ,Tisztelet, Rend és az ötletem pedig hogy minden szónál bevillan majd egy kép ami azt mutatja...na most ezt nagyon értelmesen irtam le Very Happy Thát elmondom az egyik példát mondjuk a tiszteletet.Két harcos kardozik egymással, az egyik eltalálja a másikat és mondjuk hogy gyöz, becsukják a kardot és meghajolnak szépen.Tehát vmi ilyesmi Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 10:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

1. Tisztelet (azért tartom a legfontosabbnak mert akiket nem ismersz és akikkel még nem vagy baráti viszonyban azokkal is megtalálod a közös hangot.. esetleg még ha nem kedveled.. akkor is a tisztelet iránta kölcsönösen fontos)
2. Rend (bár ez a tiszteletből következik ajánlott lefektetni bizonyos szabályokat ez segíti a közös munkát/szorakozás)
3. Barátság (..elvégre ezért játszunk.. új embereket ismerjünk meg akikkel jol érezhetjük magunkat még igy virtuálisan is, megbeszéljük a közös gondokat, problémákat.. jót nevessünk egymás hülyeségein.. És bár legutoljára hagytam ezt tartom fő célnak.. ezért ülök le a gép elé minden nap.. és nem azért hogy jaj de akarok fejlődni és jol játszani.. elvégre így elveszik a játék egyik fő célja.. (amit már sokan elfelejtettek) az pedig hogy szorakoztasson.. és a neten valo játék másik fontos eleme: hasonló érdeklődésű emberek megismerése )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
akacsan
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 15, 2006 8:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

segítségnyújtás, kikapcsolódás, ismerkedés
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 18, 2006 2:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én CONO-val teljes mértékben egyetértek.

Pont ezért nem kéne ilyen militarista, agyon beállított dolgokat csinálni, mert úgy elvész a lényeg. Mert hát ugye nem egy katonai propaganda filmet kéne csinálni, hanem valamit, ami kifejezi azt a szellemiséget ami az aksin van, és szerintem nem ez van az aksin, amit eddig talán sikerült felvenni.
Egy oktatás sem így zajlik, ahogy a filmen látni majd, szal ne haragudj AC/DC, nekem komoly kétségeim vannak. Meg ha az egészet ilyen trailer szerűen akarod ábrázolni, akkoris a lényeg veszik el belőle.
Persze ez csak egy álláspont, az enyém.
Hogy nem egy propaganda filmet, hanem sokkal inkább dokumentarista jelleget kéne adni neki, mert így aki megnézi hamis képet fog kapni róla. Persze nem tudom miféle célzattal készül, de szerintem ez így nem jó.
Itt meg is kérdezem, milyen célzattal és kiknek készül a film?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 7:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hétvégén forgatás.
Kocsmajelenet , lovagi torna , + még ha belefér Swoop verseny, aztán a fő irányvonal megvan a többit rátok bízom pl mittomén...
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 2:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bocsi de én még soha nem láttam oktatást mivel nem vok tanuló.Csak annyit mondtam hogy felveszünk egy órát.Egy kis film szerű beütést akartam adni neki.És agyon-beállitott dolgokat sem akartam csinálni, csak azt akartam hogy egy jelenetben egy lényeg legyen és egy dolog körül forogjon minden, hogy aki megnézi tudja hogy mi folyik a képernyön és ne csak azt lássa hogy 3man szaladnak 8 fele és hadonásznak a karddal.A tegnapi oktatásba belenéztem volna amit Koppány tartott.De mivel csak a szövegeket láttam nagyjából ugyan annak tünt amit felvettünk, legalábbis hasonlónak.Elmondta meg gondolom be is mutatta hogy mit csináljatok aztán kérte hogy mutassátok meg hogy mit tanultatok.Vagy nem egészen tudom hogy melyik részre gondolsz Wick, nem szeretném hogy ha valakinek egyáltalán nem tetszene a film, szóval kérlek pontosítsd hogy melyik jelenetre gondolsz és mi benne az ami nem tetszik.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 2:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és mondtam hogy mindenféle ötletet várok meg persze a kritikákat.Mindenki szóljon bátran nem fogok megsértödni, az is cél hogy a lehetö legtöbb embernek tetszedjen.
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Családiasság? talán...
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 2:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

G3cc0 írta:
Itt vagyok én is

Szerintem a 3 legjellemzőbb:

barátság
jókedv
tisztelet

sok sikert a filmhez, ha tudok segítek csak szóljatok.

Télleg persze a jókedv is
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 2:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ööö...lehetne ezt valamilyen megoldás képében? Smile hogy hogyan lehetne ezt ábrázolni a jk-ban
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 4:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Öö pontosítás helyett akkor inkább mondok pár ötletet:)

Igaz, azt valóban érzékeltetni kell, hogy oktatás folyik, de ezt a te Trailer szerű "felvillanó szöveg spot" megoldással is el lehet érni, és akkor még hiteles is lesz.
Szerintem csinálj sok közeli képet arcokról, ahogy ráncolják a szemöldököt meg ilyenek, aztán a megfelelő helyre be lehet vágni.

Meg a nem-harc központúságot kicsi élethelyzetekkel lehet ábrázolni, mondjuk nagy totálból a főtéren 10 ember sétálgat, beszélget (persze megrendezett lenne, és nem hiteles, de lehet hogy neked van igazad a filmszerűséggel.)

Vagy csendes meditáció lefilmezése a sírnál, kertben, romoknál stb, kocsmában eltaknyolt emberek, vkik táncolnak, vkik isznak, kamera meg lassan körbepásztáz.

Na mostmeg én akarok propaganda filmre beszélni, ennyit a következetességemről Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wick valamennyire muszály beállitani a jelenetet mivel nem lenne túl nagy szám ha a kamerás a főtéren hook oló embereket mutatná be meg hogy páran beleggolva rohangálnak a duelterem felé zöld buborékban Smile

Aztán a szövegeknek se nagyon kéne látszani. szal beállitás nélkül elég gagyi lenne:)

De az nagyon remek ötlet ez az arcokkal való játszás ez teccik . hmm AC ? megoldható ?

Ja és Wick a Beállitás nem AC ötlete egyszerűen muszály.
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 4:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Aha közben rájöttem hogy muszáj, lásd fenn
Laughing
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát persze hogy megoldható! Smile Sőt nagyon jó is.Egy duel részletben nagyon is királyul nézne ki amikor ráncolja a szemöldökét...csak jó lenne még a beszéd animáciot vhogy megtalálni Rolling Eyes talán majd kutatok...de van egy rossz hirem Embarassed szal nemtom hogy tényleg jo ötlet volt e az hogy szélesvásznu lesz a kép.Ez az ötlet legföképpen onnan jött hogy nem számoltam azzal hogy az összes 2D-s objektumot el lehet tüntetni a képernyöröl.Szoval igy vettük fel az elsö néhány jelenetet.És lehet hogy nem fog beválni ez a széles vászon és valoszinüleg ujra kell forgatni az egészet Rolling Eyes Embarassed Very Happy bocsesz....vélemények?most szedjétek le a fejem, ne a forgatáson Laughing

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Következő
2 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban