Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás...
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Külön legyen a Hír, és a Krónika?
Aha aha.
61%
 61%  [ 13 ]
Inkább egyben, szeretek böngészgetni.
9%
 9%  [ 2 ]
Nekem tökmindegy.
23%
 23%  [ 5 ]
Nem is kell egyik sem.
4%
 4%  [ 1 ]
Összes szavazat : 21

Szerző Üzenet
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 22, 2006 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Engem egy agresszív állatnak ábrázolj Very Happy Very Happy Very Happy
Előre is köszi Wink
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 2:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Téged egy belül férfi, kívül twilek nőnek, egy vitázó kedvű, az igazáért a végsőkig elmenő, következtetlen, harcias, de mégis higgadt embernek foglak ábrázolni CERE Very Happy
Aki a sötét oldal felé kacsingat... Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kiva
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 8:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ööööö.....akkor Ceremony tényleg nem lány? Laughing Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Legjobb tudomásom szerint fiú, de szavazz te is Kiva, meg írd le hogyan akarsz szerepelni a krónikában!!! --- Tisztára, mint egy politikai aktivista, jajj tervezőm. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 5:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

WiCK írta:
Legjobb tudomásom szerint fiú, de szavazz te is Kiva, meg írd le hogyan akarsz szerepelni a krónikában!!! --- Tisztára, mint egy politikai aktivista, jajj tervezőm. Smile

Amíg magad mellett politizálsz nincs gond én is ezt választom... melletted politizálok...Very Happy segítsetek wicknek és írjátok ide, hogy akartok szerepelni.... ha akartok ha nem azt is
kiva
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 11:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na szavaztam
de miért én mondjam meg, hogyan akarok szerepelni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 1:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát ha te vagy az egyetlen aki szerint nem kell egyik sem, akkor mindegy Smile

Máskülönben meg azért, mert mit szólnál ha azt írnám rólad, hogy cintányérral és abu-sapkában szórakoztatod a népet a főtéren, vagy pl alázatos Twilek rabszolgának ábrázollak.
Na ezért kéne vmi támpont, minimum egy interjú.
Mert itt nem én találom ki a karaktereket, hanem azok vannak, én meg beszámolok róluk.
Vissza az elejére
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 8:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Véleményem h az interjú alatt úgy is kiderül egyébként hogy ki milyen ember és hogy milyen a harctéren. Nyilvánvalóan ahhoz, hogy ezeket megtudd a megfelelő kérdésekket kell feltegyed. De hát vedd úgy hogy, én neked ezt nem mondom, mert többet értesz az íráshoz mint én. Csak vélemény.

Tehát a feltett kérdések és mondjuk a célszemély megfigyelése alapján lehetne egy képet festeni az illetőről. Aztán azt egyeztetve publikálásra kerülhet.

Embarassed Gárdonyi úr? hülyeséget beszéltem? Embarassed
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 9:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tényleg fiú vagyok... Confused Wink De a taktikám része, hogy tudatalatt azért lánynak gondoljanak. Pszichológiai hadviselés.
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 2:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nézze Runyai úr, természetesen nem hülyeség, ez meg az én taktikám része. Először is egy interjúban a megfelelő kérdésekkel kiderítem mit szeretne láttatni magáról, aztán ha eszébe jut még valami, itt beadhatja.

És nagyon árulkodó tud lenni, hogy mennyire tér el valaki az inerjúban adott válaszokkal az itt adott válaszoktól. Eddig nem csalódtam, csak bővült a kép, és jó lenne ha tovább bővülne.

Runyai úr, köszönöm megtisztelő figyelmét!

Legőszbb híve G. V.

U.i.: ui ui röf röf.
Vissza az elejére
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Aláss szolgája Gárdonyi úr......aláss szolgája...........
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 28, 2006 1:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wick ! Várom az első blockot. Lassan küldhetnél valamit .
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 29, 2006 10:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is kíváncsi vagyok egy Koppányos interjúra már.
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 29, 2006 5:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már küldtem, Mesztör.

Gecco, Koppánnyal is csináltam interjút, igazi mély interjút, de ezt nem közszemlére szántam.
Majd a krónikában lesz olyan, hogy nyilvánosságra tervezetett interjú.
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 02, 2006 6:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hol jársz WICK? én megjövök te meg eltűnsz? ez így nem járja... most már nekem is lenne pár instrukciom...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás... Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
2 / 10 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban