|
Akadémia fórum
|
Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Következő
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Külön legyen a Hír, és a Krónika? |
Aha aha. |
|
61% |
[ 13 ] |
Inkább egyben, szeretek böngészgetni. |
|
9% |
[ 2 ] |
Nekem tökmindegy. |
|
23% |
[ 5 ] |
Nem is kell egyik sem. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Összes szavazat : 21 |
|
Szerző |
Üzenet |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 22, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Engem egy agresszív állatnak ábrázolj
Előre is köszi  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 2:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Téged egy belül férfi, kívül twilek nőnek, egy vitázó kedvű, az igazáért a végsőkig elmenő, következtetlen, harcias, de mégis higgadt embernek foglak ábrázolni CERE
Aki a sötét oldal felé kacsingat...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 8:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
ööööö.....akkor Ceremony tényleg nem lány?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Legjobb tudomásom szerint fiú, de szavazz te is Kiva, meg írd le hogyan akarsz szerepelni a krónikában!!! --- Tisztára, mint egy politikai aktivista, jajj tervezőm.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 5:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
WiCK írta: | Legjobb tudomásom szerint fiú, de szavazz te is Kiva, meg írd le hogyan akarsz szerepelni a krónikában!!! --- Tisztára, mint egy politikai aktivista, jajj tervezőm.  |
Amíg magad mellett politizálsz nincs gond én is ezt választom... melletted politizálok... segítsetek wicknek és írjátok ide, hogy akartok szerepelni.... ha akartok ha nem azt is _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Ápr. 23, 2006 11:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na szavaztam
de miért én mondjam meg, hogyan akarok szerepelni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 1:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ha te vagy az egyetlen aki szerint nem kell egyik sem, akkor mindegy
Máskülönben meg azért, mert mit szólnál ha azt írnám rólad, hogy cintányérral és abu-sapkában szórakoztatod a népet a főtéren, vagy pl alázatos Twilek rabszolgának ábrázollak.
Na ezért kéne vmi támpont, minimum egy interjú.
Mert itt nem én találom ki a karaktereket, hanem azok vannak, én meg beszámolok róluk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 8:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Véleményem h az interjú alatt úgy is kiderül egyébként hogy ki milyen ember és hogy milyen a harctéren. Nyilvánvalóan ahhoz, hogy ezeket megtudd a megfelelő kérdésekket kell feltegyed. De hát vedd úgy hogy, én neked ezt nem mondom, mert többet értesz az íráshoz mint én. Csak vélemény.
Tehát a feltett kérdések és mondjuk a célszemély megfigyelése alapján lehetne egy képet festeni az illetőről. Aztán azt egyeztetve publikálásra kerülhet.
Gárdonyi úr? hülyeséget beszéltem?  _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 9:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg fiú vagyok... De a taktikám része, hogy tudatalatt azért lánynak gondoljanak. Pszichológiai hadviselés. _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nézze Runyai úr, természetesen nem hülyeség, ez meg az én taktikám része. Először is egy interjúban a megfelelő kérdésekkel kiderítem mit szeretne láttatni magáról, aztán ha eszébe jut még valami, itt beadhatja.
És nagyon árulkodó tud lenni, hogy mennyire tér el valaki az inerjúban adott válaszokkal az itt adott válaszoktól. Eddig nem csalódtam, csak bővült a kép, és jó lenne ha tovább bővülne.
Runyai úr, köszönöm megtisztelő figyelmét!
Legőszbb híve G. V.
U.i.: ui ui röf röf. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 24, 2006 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Aláss szolgája Gárdonyi úr......aláss szolgája........... _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Ápr. 28, 2006 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Wick ! Várom az első blockot. Lassan küldhetnél valamit . _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Ápr. 29, 2006 10:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én is kíváncsi vagyok egy Koppányos interjúra már. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Ápr. 29, 2006 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már küldtem, Mesztör.
Gecco, Koppánnyal is csináltam interjút, igazi mély interjút, de ezt nem közszemlére szántam.
Majd a krónikában lesz olyan, hogy nyilvánosságra tervezetett interjú. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Máj. 02, 2006 6:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hol jársz WICK? én megjövök te meg eltűnsz? ez így nem járja... most már nekem is lenne pár instrukciom... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|