|
Akadémia fórum
|
Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Következő
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Külön legyen a Hír, és a Krónika? |
Aha aha. |
|
61% |
[ 13 ] |
Inkább egyben, szeretek böngészgetni. |
|
9% |
[ 2 ] |
Nekem tökmindegy. |
|
23% |
[ 5 ] |
Nem is kell egyik sem. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Összes szavazat : 21 |
|
Szerző |
Üzenet |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 11:38 pm Hozzászólás témája: Ötletek, Interjúk |
|
|
Várok minden ötletet, és ha utólag eszetekbe jut hogy mivel bővítsem a képet rólatok, vagy mit akartok visszavonni, esetleg módosítani, szóljatok.
Pl ilyeneket várok: WiCK szeretném ha krónikában sokat ábrázolnál a kocsmában ahogy épp kiszolgálok, vagy oktatás közben, harc közben, meditálás közben stb stb. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 6:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
Wick!
Szeretném, ha sokat ábrázolnál akkor, mikor viccelődök,nehogymár tényleg azt higgyék én vagyok a Mamba....a szigoru.
Előre is köszönöm
Azt kérdezném a krónikákkal kapcsolatban, hogy a Jediket és Sitheket hogy fogod bemutatni? Szóval elkezdődik a mesélés és az épp adott Jediről van szó akkor hozzáteszed,hogy mittomén milyen ő szóval beleépíted? Vagy, a bemutatások külön lesznek? Mert ha valaki elolvassa az illető történetét elötte, mondjuk Wick leirását, hogy mégis ki ő, akkor a krónikában is tudja hova rakja az illetőt.Na szóval ez a kérdésem kb.  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 1:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm kérdésed, és kérésed.
Rendben ezzel már is sokat segítettél, mármint az ábrázolásodról
Az egész krónikában ez a legnagyobb gond, hogy vki Sith vki Jedi.
Kompromisszumot kell kötnöm, azaz a Sith is jó ember, csak az erő sötét oldalán jár:S
Mert nem fogom pl azt írni Convictról hogy egy szemét, agresszív Sith lovag, akit a főtéren ma tauntaun fojtogatáson, mókus nyaktekerésen, gyíkszem kiégetésen kaptam. Najó ez hülyeség, szal nem fogom a Sitheket konspiráló, külön klikknek bemutatni az aksin, hacsak ők nem akarják hogy így legyen, ebben viszont csak ők segíthetnek.
Ha meg nincs súlya annak hogy ki Jedi és ki Sith, akkor elveszti az értékét a világos meg a sötét út.
Pl: Ma reggel a kocsmában Raisen ébresztett, vállamat ráncigálva hogy elújságolja:
- Képzeld WiCK áttértem az Erő sötét oldalára és sötét Jedi lettem! - mondta, Raisen, hangjában lelkes vidámság csillogott.
- Gratulálok ez nagyszerű! Kocsmáros egy pofa Bactát az új Sith barátomnak!
:S :S :S |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 2:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ja
Aksin nincs különbség sith és jedi között.. (max annyi hogy harcban megtámadja a földön fekvőt/kard nélkülit) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 3:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1% mindig eleszik a szavazásnál... itt is és a sírnál is... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 3:59 pm Hozzászólás témája: Re: Ötletek, Interjúk |
|
|
WiCK írta: | Várok minden ötletet, és ha utólag eszetekbe jut hogy mivel bővítsem a képet rólatok, vagy mit akartok visszavonni, esetleg módosítani, szóljatok.
Pl ilyeneket várok: WiCK szeretném ha krónikában sokat ábrázolnál a kocsmában ahogy épp kiszolgálok, vagy oktatás közben, harc közben, meditálás közben stb stb. |
Előző hozzászólásom: elveszik... már a szavazás 1%-a
Itt pedig azt szeretném megkérdezni hogy hol lesz majd megtekinthető a Krónika? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Ápr. 20, 2006 9:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát gondolom a hírek mellett lesz egy kis gomb ami elvezet oda, ahol két lényegnek kéne lennie, kellemes háttérszín, és kellemes betűszín. Mondjuk fehér és fekete:)
Cono igaz itt nem nagy a különbség, de ha már átviszed egy másik platformra, a krónikába, ott már azért lehet hogy kéne lennie, Téged még nem interjúvoltalak meg, de van egy olyan kérdés, hogy milyen pl Convict mint akadémián élő Sith személyisége - na és itt már vannak RPG elemek, nomeg kiütközhet a JEDI és a sith (kisbetűvel) különbség |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 3:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bocs hogy ennyire le vok maradva de hol vannak/lesznek a krónikák? _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 4:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
AC őszinte legyek ? .... Passz  
De Wick nagyon rejteget valamit hmmm kiváncsi vok. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 4:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Öö énis kíváncsi vagyok, és csak az interjúk alatt összegyűlt személyi aktákat rejtegem
Csak nem látok más megoldást a főoldali-gombok-mellé-berakáson kívül, mert fórumban a krónika hogy néz má ki, és egyéb ötletem nincs.
A kellemes háttérszín pl azért kell, mert a szemet nagyon fárasztja minden kontraszt a fekete-fehéren kívül, meg néhol nem is olvasható. Pl a rangok menüben nehéz kilátni onnan az Ítélkező fekete csillagját.
Itt meg is kérdezem: Koppány hogyan és hol ábrázoljalak leginkább?
MEG MINDENKI MONDJA EL AKI CSAK BETÉVED IDE. Köcce. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 5:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó jedi odafigyel és lát
külön oldalnak szánom én is , főoldali gombbal.
Már van egypár idegen oldal nem mindet én csin ez az aksis háttérhez némiképp ragaszkodom max tónust állitok. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
okés, rendben, de mostmár úgyis utolérlek itt, vagy születőben az Akadémia chat:) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Ápr. 21, 2006 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ugyse leszek benne (tisztára mint a filmesnél ott is beleszolok pedig benne se leszek...) de mint ötlet nagy hülyeség lenne, ha egy történetet írna wick és abból leágazódnának a karakterekkel lefolyt interjuk anyagai a nagyobb események amik eddig történtek? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Ápr. 22, 2006 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rena az egészet úgy tervezem, hogy ha történik vmi, akkor kikerül a hírekbe, az apróbb de az akadémia életében lényeges elemeket meg a krónikába, meg ott történne a hírek részletes kifejtése is.
A Krónika napló szerű lesz, üres járatokban játékoselemzések, portrék, az egész novellaszerűen leírva.
8 éve írok úgyhogy menni fog a technikai része, csak az van hogy itt nem én találom ki a karaktereket, tehát valóban Írnok vagyok.
Ezért kérek mindenkit aki fellátogat ide, hogy írja le:
1. Hol ábrázoljam legtöbbet?
2. Kikkel ábrázoljam legtöbbet?
3. Hogyan - tehát milyen helyzetben - ábrázoljam legtöbbet?
Vmi olyasmit várnék mint amit Mamba írt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hair Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 22, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Cejja Wick! Elején még nem értettem mit is akarsz... De mostmár tom.
Azt szeretném ha ilyen viccelődős, mindig jókedvűs Hair és a haverockkal és my masteremmel a legtöbbet:) Szal jo lenne ha ilyen lennék a te ,, meséidben,,. Mást Mást... nem tudom még mit írhatnék oda...
Na akkor ezt előre is köfííííííííí!
Hair |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|