Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Események
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Események
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 17, 2006 9:01 am    Hozzászólás témája: Események Hozzászólás, az előzmény idézésével

Rendezvények,pl.: duelversenyek részletei jöhetnek ide.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 17, 2006 2:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Javaslok egy hétvégi duelbajnokság beindítást, ahol csoportokra lennénk osztva, azaz mindenki, azaz tudása szerint.

Mondjuk Mamba, Kopp, Cono, Gecco, Moltom stb A csoport
stb stb
Lehet hogy sértő lesz egyeskere nézve ("hé én mér az F csoportba kerültem, ennél jobban játszom") de okos emberek lévén beláthatja mindenki a játékának a színvonalát, és el is fogadhatja.
Attól még lehet Bajnok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Z-be mek... Szerintem egyedül leszek és simán leverem magam! ÉN LESZEK A BAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 7:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is "Z" csoportba leszek szerintem...persze attól még lehetsz bajnok... Embarassed

Ha már itt tartunk...a most 7végi NEON Bajnokságra jelentkeztetek már?
Szombat 15.00-kor kezdünk. KZS vagy Koppány az illetékes az ügyben, náluk jelezhetiték még a részvételi szándékot. (korlátozott számban...eddig 76 jelentkezőnk van Wink Laughing )
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 9:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Minden jelentkező bekerül?
Én szeretnék jelentkezni, hogy megalázhassam magam! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 12:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem mer esküvöre vok hivatalos...
nem az enyémre... de én is mennék aláázni magam wickkel
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Maradjunk a témánál. (köszönöm)
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

én nem akartam eltérni (még nyolc nap távlatból sem...)
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 6:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy hétig táborban leszek szal ne aggódjatok... Banderassal kész az interjum mire visszaérek kérek pár ujabb leendő riportalanyt és a JKA tali színhelyét és dátumát Razz MOst mek mer 1:10 időm van a Délihez érni és az ut hosszú...
Bye for all!
Egy hét mulva!
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 09, 2006 1:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MOST MOST MOST MI VAN AZ AKSIVAL? VALAKI MONDJON VALAMIT Crying or Very sad
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 6:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem ne félj Wick! Nemlesz vége az aksinak hidd el! Most egy kis szünet, ami nem is árt, azt majd nézd meg! Megint elindul azt tök örülni fog neki mindenki és sztem telt ház lesz!
Én nem tom! Szal az az emberek nem tünnek el az aksival együtt szal én tök nem aggodok! Akiket szeretek és birok azokat ugy is megtalálom msn-en vagy másik szervereken! És tény és való, hogy szünet kell mert már elég érdekes volt a helyzet!
Én személy szerint azért járok másik szerverkre, mert akikkel most tök jól elvagyok azok nem aksisok! Meg nem árt egy kis ismerkedés! Meg nem ugy de van élet! Tele vannak a szerverek és ott van egy csomó jó ember, akikkel el lehet lenni, néha bepottyan egy két láma akiket ki lehet oktatni azt jól van!
Én szeretem az aksit és igaza van mambának, hogy az utobbi időben meg lehetet számolni egy kezeden hogy hányan voltak bent! Hát elég gáz! Confused
Hidd el wick ezután jobb lesz! Sztem!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 24, 2006 7:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Erről az események topikról mindig az esemény utáni tabletta jut eszembe...
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a frisen megalakult KNRK klán duelbajnokságot tart a klánba való bekerülésért.szerver még sajnos nincs.az első 2 ember jut be az első jm fokozattal a második jk fokozattal.lámák kíméljenek.ha nem gond itt ebben a topcban lehet jelentkezni mert sasi még csinálja a sajátunkat.ha kész akkor ott is.a klánba nem láma normális viselkedésű embereket várunk.a szervert még nem tudom de a gmc-t szeretném ha a többi gmc-s beleeggyezik.akkor mindenkit vár sok szeretettel a KNRK(knights of the new republic klán).
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 10:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miért kell ennyi kezdőkből álló klánt csinálni? Már naponta legalább két klán jön létre. Lassan minden emberre jut egy klán. Erősödjetek meg, jussatok be egy neves klánba, és majd onnan kiválva alapítsatok, mert így semmi értelme, csak ingyenfrag lesztek, lenézett, lebecsült csapat, ami egy-két hónap és megszűnik...
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 26, 2006 1:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt a kib*szást...
Nemtom ki emlékszik de egyszer már volt ien. Nem megy a JK azt irja ki h WM craete on UI failed a sárga konzolba ami minden játékindítás előtt megjelenik tudjátok FS_startupot ir ki amikor elinditod...
Mindegy eljutok az Awaiting gamestate-og de aztán kidob allseeingbe és ez irja ki sárga konzolba...
Legutobb egy fél délután alatt elmult de most nemtom mi lesz...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Események Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban