Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Javaslatok, ötletek a filmhez
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 2:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

1024-szer lett megtekintve a topic Very Happy Surprised Shocked nemrossz Very Happy és kettő hatványa Smile
Ja és ugye nem hagytam ki senkit a film végén a szereplő listáról?
Najó ezt már vagy 6szor megkérdeztem, de ciki lenne ha vkit lehagytam volna, csak olyan sokan vagyunk Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 2:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na akkor most én nem öntöm szavakba amit tegnap láttam mert nem is tudnám!!!!naon kira és ac tényleg jókor jött.lehet ezzel mented meg az aksit!!!!!! Exclamation Very Happy
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 7:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kösz.
Mégegyszer bocsánatot kérnék WiCKtől amiért a neve nem került rá a neve a listára.De továbbra is fenntartom azt hogy átírhatom a filmet, mert átszerkeszteni egy perc, max feltölteni lenne kb 30perc, de addig játszok vmi single playeres gémmel és simán eltelik.

Most pedig megyek, tüzijátékot nézni Very Happy Very Happy dehogy, nem azért megyek a városba hogy nézzem a tüzijátékot, abból már kinőttem Smile boldog augusztus 20 át Very Happy

Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 6:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Neked is AC, remélem ott nem volt ilyen erőszakos a vihar, mint itt. Én eddig 21 évet éltem, de ilyet még sosem láttam, öcsémmel mintha tenger alatt lettünk volna, de szerencsére otthon. Nem tudom mihez hasonlítani, talán mintha beleesnél, egy hatalmas füstgomolyagba, vagy egy felhőben ülnél. Mindenhol fák roppantak, a bejárati ajtónk majd beszakadt a 150BPM-es rázkódástól, sosem látott ládák, és dobozok borultak le, minden csupa falevél, meg törmelék lett, remélem ti mind jól vagytok. A vihar után lementem károkat nézni, Óbudán sok utat lezártak a fák. Nem kicsi fácskák, hanem 70 éves bazinagy öregek. Úgy tom 250-en megsérültek (törések, agyrázkódások), és négyen meghaltak, egy hajó a dunán meg elsüllyedt, az utasai eltűntek. A mobiltelefonok azonnal bekrepáltak az elektromos viharban. Huh remélem jól vagytok!!!!

U.I.: AC nekem nem fontos, hogy ott legyen a nevem, elég hogy tudom, ott voltam néhány jelenetnél, és ez megmarad emléknek. 200 év múlva az aksi filmre sem emlékszik már egyikünk sem, nemhogy arra, hogy ott van e egy fickó neve, vagy sem. Szal rendes tőled, de én már megkaptam a filmtől azt amit adtál, és nem kérnék többet Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 8:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen, a vihar tényleg borzalmas lehetett.Itt nem volt csak fél egy körül kezdett el szakadni az eső.3-4 évvel ezelőtt itt is rohadt nagy vihar volt, az áram elment, és pont olyan sűrűn szakadt az eső mintha egy porfelhő lenne, a mellettünk lévő háznál kicsavart egy kb 30-40 méter magas fát ami rá is dőlt a házra.Szerencsére már nem lakott benne senki, meg elég romos volt.Szóval itt is voltak már durva viharok.De hogy pont Pesten pont augusztus 20-án.
Semmit nem tudtam a viharról amíg lent voltam, aztán hazaért fél 12 fele anyám csak annyival várt hogy Pesten vihar volt, meg lehet hogy ide is elér.
De mint mondtam szerencsére itt csak eső volt.

Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 12:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Huhh énis remélem mindenki jól van.Ahogy olvastam soraid Wick egész beleborzongtam,mivel a tv-ből nem látszódott a szörnyüség ilyen szinten.
A fene se gondolta,hogy olyan durva volt.De azt nem értem,hogy miért nem mentek el onnan az emberek.Olyan hirtelen jött nem volt idő rá? Vagy mi?
Ilyen borzalmas vihart már sajnos nekem is átkellett élnem.Szerencsénk volt viszont,hogy se nekünk,sem a háznak nem lett baja.Viszont az osztálytársaméknak az egész háztetőt úgy ahogy volt letépte a szél és kb 1 km-rel arrébb rakta le.Szóval az sem volt semmi.(csak viszonyításképp mondom,2 emeletes családi házról van szó,nem kicsi épület)
Rettegés az volt.Szó szerint.
Újra csak azt tudom mondani,mindenkit akivel tegnap rossz dolog történt ott Pesten,hogy az erő legyen velük.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 1:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igazából nem a vihar volt a szörnyű a tegnapi napban, hanem a tömeges hisztéria kitörése, mikor rákezdet az erős esőzés + a villámok, az emberek mint az ijedt marhacsorda vakon futottak előre. Ezért sérült meg sok ember. Lehet hogy a villám ijesztő de mit érsz el vele hogy ha futsz? ha 20 m-en belül csap be akkor ugyis megsüketülsz, különben is bárhova becsaphat.
Az esőtől meg eddig szárazföldön nem halt meg senki, hisz nem vagyunk cukorból, nem oldodunk a vízben.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 2:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az emberek már csak ilyenek, rengeteg értelmetlen dolgot művelnek.Amúgyis ha esett az eső akkor minden tiszta víz, és mint köztudott a víz vezeti az áramot, vagyis ha belecsap a közelbe a villám megsülsz, akárhogy futsz.
Akikre rádőlt a fa azok lehet a tömeg miatt nem tudtak már elfutni Confused Itt pl mozdulni is alig lehetett, föleg ha a közepén vagy.

Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 6:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Figyi Banderas, ha hurrikán erejű 120km/h-ás szél fúj, akarsz egy rongy módjára integető, recsegő, ropogó fa alatt lenni, vagy a megdőlő, iszonyatosan rázkódó fémsátor közelében? A Pánik értelemszerű, ha az emberek helyet akarnak változtatni önvédelemből, de képtelenek rá egymás miatt.
Nemcsak az eső, meg a taposás sebzett, hanem főleg a fák. Sok emberre combvastag, 5m hosszú ágak zuhantak, nálunk is az utakat fél, vagy egész fák zárták le, nem picike ágak, hanem ötven éves vadgesztenyék. Az meg elég para azért.
AC, még szerencse, hogy magyarországon nincsenek 30-40 méteres fák Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 7:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én azt elhiszem hogy ilyen időben természetes a pánikolás, de engem az zavar hogy pánik helyzettben az emberek átváltoznak állatokká és mindenen/mindenkin átgázolnak, mikor nyugodtabb állapotban sokkal egyszerűbb lenne elmenekülni.

Ja majdnem elfelejtettem Dee ez a film egy remekmű lett Oscar jelölést adnék neki.
Gratulálok.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

WiCK írta:

AC, még szerencse, hogy magyarországon nincsenek 30-40 méteres fák Very Happy

Jó nem mértem le Very Happy Very Happy csak próbáltam egy számot mondani.Igen mostmár érzem hogy tényleg sok volt.Legyen inkább tizenöt, de akkoris elintézte a ház egyik oldalát. Confused Mellesleg a sulim mellett van egy bazi nagy fa, az van 30 méter, a házunktól is látom Smile

Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 22, 2006 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és Banderas, köszi.

Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 23, 2006 1:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ne köszönd, inkább mi köszönjük, hogy megcsináltad.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 23, 2006 2:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én élveztem Very Happy

Ja, most jut eszembe hogy találtam egy kis csomagot a honalpom szerverén.A forgatás után készült képek, be is linkelem.

http://multijk.atw.hu/forgatas.rar

nincs benne átkozottul sok kép, de akinek kell letöltheti.

Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 4:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

amugy visszatérve arra h a "vihar szele letépte a háztetőt" ez nemmígyvan hanem a házban a tető alatt uralkodó nyomás emeli meg a háztetőt, mert mivel a szél nagy sebességgel halad közvetlen a háztető felett és minnél nagyobb a sebesség annál kisebb a sebességre merőleges kifelé ható nyomás és a házban belül a tető alatt nem változik a nyomás ott marad szép magas, de odakint a gyorsdan áramló levegő miatt a lefele ható nyomás csökken a nyomás, hogyan, hogyan nem megpróbál kiegyenlítődni csak esetünkben ott a háztető, amit így a belső légnyomás egyszerűen felmel, majd belekap a szél éls volt, nincs háztető. (csak gondoltam kicsit okoskodom.) Na meek megnézem az istenített filmet!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Következő
11 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban