Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kimondta, hogy én a hivatalos Tarison születtem? és h arról beszélek? És Band én nem dobálózom a szavvakkal én hülyéskedem velük, de haverom mondta, h két R amugy és ne bebuktadozz mc mert te is meghalsz... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bocsi terros csak viccelődtem nem gondoltam komolyan ne a fejem levágásán gondolkozz  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sith Vadász Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros ne légy dühös inkább türelmes te jedi vagy nem sith nyugodj meg egy jedi mindig türelmes és higgadt. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó Terros de ezt nem mondtad!  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sith vadász Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Figyi én az EX bolygon születtem de a szüleimek ismeretlenek.engemet kilöttek a kapszulábol hogy megementsenek.Sokan aztmondják az apám Shadion és sokan aztmondják Grapulihon.Egyépként nem ember és nem jedi vok hanem EX Jedi erösebb mint a jedik.Plusz a két erö hordozoja vok a jo és a gonosz hordozoja. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Okt. 04, 2006 8:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ex Sith vadász, hogy csak egy kicsit informáljalak, a jo és a gonosz erők mindenkiben ott van, csak nem mindegy hogy mégis melyiket hagyja a delikvens kibontakozni. Te azt mondod hogy mind kettő úgyan úgy jelen van életetben, akkor te nem lehetsz erősebb egy tiszta jedinél vagy egy tiszta sithnél, hisz te akkor csak egy ember vagy. De elárulóm hogy egy tiszta jedinél nincs erősebb, hisz nyugodt és tiszta fejjel tud harcolni, míg egy sithet a harag a düh és a gyűlőlet vezet, és köztudott hogy egy haraggal közdű, sokat hibázhat az elvakultsága miatt, mert csak az ölési vágy vezeti.
Én mint tiszta Jedi azt javasolom hogy mozdulj el az egyik irányba, hogy még erősebb legyél.
Érezd az erőt, használd az erőt, az erő vezesse utad, de sose élj vissza az erővel, mert az a sötét oldal csábítása. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Okt. 04, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Olyan ritkán vagyok dühös most már had! és senki se sértegesse szülőhazám, mert az becsületbeli ügy és meg KELL lakolnia, vagy bocsánatot kérnie... Öh, ezt a lehetőséget mondtam? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sith Vadász Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 06, 2006 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De én ösi eröt hazsnálok de mind1 a jedik nemismerik az EXek történetét és kik ök az EXek nem emberek hanem mások.Sokan mondják szörny szülöttek de nem azok.AZ EXEK ALKOTTÁK MEG AZE RÖT TE!!!!!Ijen nincs az ex jedi templomban alkották meg az eröt onan származik azaz erö amit a jedik hazsnálnak de az exek betudnak változni super ex harcosá és csakhogy tud én igy születtem jo és gonosz erövel még mindig nemérted?Nem mozdulhatok sehova mert én igy születtem a jó és a gonosz erö irányitoja vagyok.És több sithel is megküzdöttem és gyözdelmeskettem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Okt. 06, 2006 9:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sith Vadász írta: | De én ösi eröt hazsnálok de mind1 a jedik nemismerik az EXek történetét és kik ök az EXek nem emberek hanem mások.Sokan mondják szörny szülöttek de nem azok.AZ EXEK ALKOTTÁK MEG AZE RÖT TE!!!!!Ijen nincs az ex jedi templomban alkották meg az eröt onan származik azaz erö amit a jedik hazsnálnak de az exek betudnak változni super ex harcosá és csakhogy tud én igy születtem jo és gonosz erövel még mindig nemérted?Nem mozdulhatok sehova mert én igy születtem a jó és a gonosz erö irányitoja vagyok.És több sithel is megküzdöttem és gyözdelmeskettem. |
ez azért nem semmi tudsz élni barátom  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sith Vadász Vendég
|
Elküldve: Szomb. Okt. 07, 2006 8:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja tudok:D Egyépként ameik jedi kételkedik az EXek hatalmával nagyon alá becsüli az EX istenek a jedinek aze rejét elis viheti ha ö alkotta meg.Szoval ne csufoljátok az EXeket mert akkor elveszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lonkosz
Csatlakozott: 2006.10.08., Vasárnap, 11:29 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kolozsvár, Szatmárnémeti (Románia)
|
Elküldve: Vas. Okt. 08, 2006 11:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Helló.
Csak azért írok ide mert látom itt van forgalom.
Szeretnék én is jelentkezni: lonkosz@gmail.com az e-mailem az MSN ugyanez illetve "diomenesz" a yahoo IM-em.
Blackknights tag voltam az újraalakulása óta és találkoztunk is azon a gyűlésen de nem hiszem hogy emlékeznétek rám. A lényeg hogy ők szétszéledtek Lineagezni én meg nyáron nem tudtam netezni most meg nincs hova visszatérnem.
Tudom hogy marha nehéz hozzátok bekerülni de gondoltam egy próbát megér, ha egyáltalán ti még foglalkoztok a játékkal. _________________ Hűséges vagyok |
|
Vissza az elejére |
|
 |
JSET sith vadász Vendég
|
Elküldve: Vas. Okt. 08, 2006 12:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megalakult a Movie Battles II klánom Jedi Sith Elite Team a honlapuunk www.jset.gportal.hu  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Okt. 08, 2006 8:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jófejek ezek az EXek de jobban megbízom a hagyományos jedi praktikákban, azok beváltak, és ha még vki szidalmazza szülőhelyem ( Tarris) az meghal, vagy bocsánatot kér... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|