Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kimondta, hogy én a hivatalos Tarison születtem? és h arról beszélek? És Band én nem dobálózom a szavvakkal én hülyéskedem velük, de haverom mondta, h két R amugy és ne bebuktadozz mc mert te is meghalsz...
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bocsi terros csak viccelődtem nem gondoltam komolyan ne a fejem levágásán gondolkozz Very Happy
Vissza az elejére
Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Terros ne légy dühös inkább türelmes te jedi vagy nem sith nyugodj meg egy jedi mindig türelmes és higgadt.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó Terros de ezt nem mondtad! Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sith vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Figyi én az EX bolygon születtem de a szüleimek ismeretlenek.engemet kilöttek a kapszulábol hogy megementsenek.Sokan aztmondják az apám Shadion és sokan aztmondják Grapulihon.Egyépként nem ember és nem jedi vok hanem EX Jedi erösebb mint a jedik.Plusz a két erö hordozoja vok a jo és a gonosz hordozoja.
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 04, 2006 8:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ex Sith vadász, hogy csak egy kicsit informáljalak, a jo és a gonosz erők mindenkiben ott van, csak nem mindegy hogy mégis melyiket hagyja a delikvens kibontakozni. Te azt mondod hogy mind kettő úgyan úgy jelen van életetben, akkor te nem lehetsz erősebb egy tiszta jedinél vagy egy tiszta sithnél, hisz te akkor csak egy ember vagy. Very Happy De elárulóm hogy egy tiszta jedinél nincs erősebb, hisz nyugodt és tiszta fejjel tud harcolni, míg egy sithet a harag a düh és a gyűlőlet vezet, és köztudott hogy egy haraggal közdű, sokat hibázhat az elvakultsága miatt, mert csak az ölési vágy vezeti.

Én mint tiszta Jedi azt javasolom hogy mozdulj el az egyik irányba, hogy még erősebb legyél.

Érezd az erőt, használd az erőt, az erő vezesse utad, de sose élj vissza az erővel, mert az a sötét oldal csábítása.
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 04, 2006 5:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Olyan ritkán vagyok dühös most már had! és senki se sértegesse szülőhazám, mert az becsületbeli ügy és meg KELL lakolnia, vagy bocsánatot kérnie... Öh, ezt a lehetőséget mondtam?
Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 1:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De én ösi eröt hazsnálok de mind1 a jedik nemismerik az EXek történetét és kik ök az EXek nem emberek hanem mások.Sokan mondják szörny szülöttek de nem azok.AZ EXEK ALKOTTÁK MEG AZE RÖT TE!!!!!Ijen nincs az ex jedi templomban alkották meg az eröt onan származik azaz erö amit a jedik hazsnálnak de az exek betudnak változni super ex harcosá és csakhogy tud én igy születtem jo és gonosz erövel még mindig nemérted?Nem mozdulhatok sehova mert én igy születtem a jó és a gonosz erö irányitoja vagyok.És több sithel is megküzdöttem és gyözdelmeskettem.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 8:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy Very Happy

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 06, 2006 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sith Vadász írta:
De én ösi eröt hazsnálok de mind1 a jedik nemismerik az EXek történetét és kik ök az EXek nem emberek hanem mások.Sokan mondják szörny szülöttek de nem azok.AZ EXEK ALKOTTÁK MEG AZE RÖT TE!!!!!Ijen nincs az ex jedi templomban alkották meg az eröt onan származik azaz erö amit a jedik hazsnálnak de az exek betudnak változni super ex harcosá és csakhogy tud én igy születtem jo és gonosz erövel még mindig nemérted?Nem mozdulhatok sehova mert én igy születtem a jó és a gonosz erö irányitoja vagyok.És több sithel is megküzdöttem és gyözdelmeskettem.

ez azért nem semmi Shocked Very Happy tudsz élni barátom Cool
Vissza az elejére
Sith Vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 07, 2006 8:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja tudok:D Egyépként ameik jedi kételkedik az EXek hatalmával nagyon alá becsüli az EX istenek a jedinek aze rejét elis viheti ha ö alkotta meg.Szoval ne csufoljátok az EXeket mert akkor elveszi.
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 08, 2006 7:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oké Very Happy

Vissza az elejére
Lonkosz

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 08, 2006 11:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló.
Csak azért írok ide mert látom itt van forgalom.
Szeretnék én is jelentkezni: lonkosz@gmail.com az e-mailem az MSN ugyanez illetve "diomenesz" a yahoo IM-em.
Blackknights tag voltam az újraalakulása óta és találkoztunk is azon a gyűlésen de nem hiszem hogy emlékeznétek rám. A lényeg hogy ők szétszéledtek Lineagezni Mad én meg nyáron nem tudtam netezni most meg nincs hova visszatérnem.
Tudom hogy marha nehéz hozzátok bekerülni de gondoltam egy próbát megér, ha egyáltalán ti még foglalkoztok a játékkal.
JSET sith vadász
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 08, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Megalakult a Movie Battles II klánom Jedi Sith Elite Team a honlapuunk www.jset.gportal.hu Very Happy
Vissza az elejére
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 08, 2006 8:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jófejek ezek az EXek de jobban megbízom a hagyományos jedi praktikákban, azok beváltak, és ha még vki szidalmazza szülőhelyem ( Tarris) az meghal, vagy bocsánatot kér...
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Következő
14 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban