Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Mese cím: Akadémia
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Vége
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jah amugy Cere! Új aksi! Az oksa hogy Mambáék nélkülk akartok most mert ők bele untak! De én nem miattuk nem mentem volna! Confused
A személyes ügyre Malart értettem!
Én vele egy szerveren se tok megmaradni, nemhogy egy ien kis szervezetben! Ez sztem vissza fele is igaz!
Amugy én eddig is megvoltam Akadmémia nélkül ezek után is elleszek! Én nem tok megmaradni állandóan egy szerveren! Én mindig vándorolok!
Szal....!
Szal nekem is tök 8!
Annyi tok mondani, hoyg mikor arról volt szó, hogy senki nem megy akadémiára azért, mert senki nincs ott, akkor mi Pierrel probáltunk segiteni! Felmentünk, hogy hátha! Vagy rendes néven vagy álnéven! Ugyse jött senki szal...! Konkrétan nem tom mi volt a baj! Very Happy A mi jelenlétünk vagy maga az akadémia! Very Happy
Hát igen! Én se nagyon szerettem oda járni egy két ok miatt! Staff sebzés...stb! Mind1! Az a lényeg, hogy mi ott voltunk! Nem jött senki szal...sztem nem ez volt a legnagyobb baj, hogy szétment az egész! Én sztem és mások elmondásából is csak azt tudom mondani, hogy az akadémiának a végéhez az vezetett, hogy rettentő hülye, értelmetlen szabályok voltak! Pl: bindelés tiltása! Oksa hogy ne bindekkel beszéljünk már, de az eghy két kisebb bind sztem engedélyezve lehett volna! + Nem helyesen használt admin! Elég nevetséges dolgokért kickelték, silencézték Bannolták az embert a Mabon is már! Sztem ez befolyásoló volt a mostani Akadémia életében is! Ki akar egy olyan szerverre felmenni, ahol azért lebaxák az embert mert nem rakta el a markolatot?! Sztem senki...! Ok hogy ne kinyitott karddal fukosson, de azé a markolatot ne kelljen má elrakni! Én speciel nem is tom Very Happy Nincs beállitva! Very Happy
Szal száz szónak is egy a vége! Sztem az értelmetlen szabályok miatt hátrált mindenki vissza, vagy sokan!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere hogy válaszoljak az egyik hszedhez, hogy most csak azért vannak kevesen mert suli van, hát tudod ez nem teljesen igaz.
Amikor én jk-ba keveredtem akkor is suli volt mégis sokkal nagyobb volta a részvételi arány.

Más, az Aksinak nem az volt a legnagyobb baja hogy sok kis szabály lett bevezetve, amik rövid időn belül el is felejtödtek, hanem mert egy: túl sokan voltunk már, kettő: mindenki csak panaszkodott hogy ez így nem jó az úgy nem jó, meg mindenki csak követelt, hogy ez legyen meg az legyen és ha jól gondolom akkor Mambáék ebbe fáradtak bele, ezért kellett a nyáriszünet, hogy kifúják magukat, mikor szeptemberben visszatértek, látták mivé lett a jk, és gondolom nem tetszett nekik amit láttak. Akkor volt még egy próbálkozás az újraélesztésre, ahol mindenki támogatta az ötletet, de rövid időn belül rá kellett döbbeni arra hogy semmi esély erre már mindenki eltávolodott az egésztől.
Amikor volt a megbeszélés ott mindenki egyként mondta hogy igen folytassuk, de ezek után szinte mindenki eltűnt.
És ennyi.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 8:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Banderas. Más a szeptember, és más a március-április jékátársadalom ügyileg. És pont, hogy a hülye szabályok miatt voltak viták. Pl bíróságosdi Smile , aholilyenolyan elöljáróknak képzelte magát mindenki, csak azért, hogy kirakhassatok valakit, akkor épp engem. És még volt sok apró ilyen, ami az elitnek simán meg volt bocsájtva, addig más repült az Aksiról.
Az, pedig, hogy azt mondjátok folytassuk, nem abból áll, hogy lesitek a szervert, és bizonygatjátok, hogy óóó nincs fent senki, akkor nincs dolgunk. Az lett volna a dolgotok, hogy legyen ember! Ezt nem veszitek észre. Csináltatok nyáriszünetet, el akartátok újra indítani a dolgot, akkor az nem egy, nem két hónap. Idő kell hozzá. Csakhát ugye az egykori elit csak azt képes szajkózni, hogy korcs a jk, kevesen vannak a jk-ban, sok a láma, Ceremony egy rohadt nagy láma...
Ezekbe az üres sablonokba burkolózva szépen visszavonultatok, hiszen van már indok, és még sajnálhatunk is titeket, hogy milyen sokat tettetek az Aksiért. Az egész hozzáállást példázta az egy hónapra előre bejelentett gyűlés szó nélküli elmaradása...
"Mikor szeptemberben visszatértek, látták mivé lett a jk"- hát ezaz. Elmentek 3 hónapra, körbenéztek, ó ittis láma, ottis láma, menjünk játsszunk mást... Ennyi volt a nagy visszatérés. 3 hónap, pedig igenis nagy idő, sok pozitív változás is történt, épp csak az Aksit már mindenki elfeledte, vagy csak hírből ismerte. Naná, hogy nem áramlottak egyből a népek... Istenem...
Más:
Mommi, én nem sokat tok Rólad, meg Malarról, de tudom, régen nagyon jóban voltatok, és egy barátság fontosabb mindennél, még ha követett is el hibát, nem hiszem, hogy életre szóló, megbocsáthatatlan bűn lenne.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 8:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én úgy látom ez a topic már csak Mamba szidásáról szól.Akárhogyis vesszük,mindenki aki szidja nézzen magába,többet tett-e az Aksiért mint ő,vagy nem is csak az Aksiért,hanem az anno oda feljáró emberekért is.Azt látni,hogy Ceremony nagyon útálja,ok előfordul.De eddig kb 8 hsz ból 7 ben Mambát szídja. Ez így nekem mint kívülállónak feltűnt.Bár nekem mindegy,de nem láttam,hogy Mamba szídta volna őt.Csak azért irtam be,mert senki egy büdös szóval nem kelt a védelmére,lehet ennyire útálatos lenne valóban?Nem igazán ismerem azt az oldalát.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 8:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bocsánat Banderas azért kiállt mellette.Javítom a hsz -em.A msáik,ahogy olvasgattam a hsz eket nem csodálom ,hogy beirta amit irt.A le van szarva dologra gondolok.Ehhez hozzátenném,én csúnyábbat irtam volna,ha ennyire szidnak.Az útálatosságot,én nem Mambáról gondolom.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 9:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyrészt név nélkül írtál Smile
Amúgy, igenis, hogy egyből engem szidott Mamba, amint próbáltam lelkesíteni a népet. Másrészt: nem én szerveztem mondvacsinált pert a másik ellen, nem én fúrom a másikat titkos kis gyűléseken a másik háta mögött... Nekem semmi bajom Mambával. De télleg. ÉS egy hsz-emben sem látsz olyat, amiben én szidnám őt. Az egyikben sem... Ez a dolog nem róla szól, hanem az Akadémiáról, amiért én is tettem legalább annyit, mint ő. És én pont ennyit írtam. Ha nem akar Aksizni - Jedizni, hát ne csinálja. Attól még lehetett volna Akadémia, végtére nem volt nagy játékos, szervert meg bárki tud fizetni.

Amúgy, mondom, akkor ne legyen Aksi. Magatok alatt vágtátok a fát, nekem nem érdekem, hogy legyen, de az sem, hogy ne legyen. AMi úgy tűnik másoknak igen is érdeke. Hiszen vita van ahelyett, hogy kimondanák: Igen, meguntuk, de köszi, hogy vannak még, akik csinálni szeretnék.
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 9:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Értem.Akkor megmutatom neked,én hogy látom ezt a dolgot.
Idézem Mambát és utána téged.
Mamba:
1.Azokat untam meg,akik beszólnak,belekötnek dolgokba stb stb
2.Az,hogy azt mondom nem csinálom,nem azt jelenti visszarettenek.Tévedésben vagy.Sokmindent mi ketten másképp gondolunk Cer ugye ezt mindketten tudjuk.Súlyos,és komoly veszekedések is voltak köztünk,ezt is tudjuk.Valahogy mindig külömbözik a véleményünk.
3.Írjál csak rólam mindenfélét,írjál.Nem érdekel.LE VAGY SZARVA!!!!!!
Ceremony:
1.Komoly vitákra nem emlékszem, max túl jól ment minden, és bele kellett kötnöd valamibe. Mint ahogy most sem tudod elviselni, hogy valaki tenne valamit az Akadémiáért. Attól, hogy Te megunod, még érdekelhet embereket a dolog. Mamba, Te azt hiszed, hogy Te magad vagy az Akadémia. Természetesen most sem teszed meg azt a szivességet, hogy szó nélkül hagyod a dolgot. Nem, neked demoralizálni kell az embereket, sulykolni, hogy nem valósulhat meg az, amit igenis sokan akarnak!
2.Bár én ezt is csak Mamba undorító gyűlölködésének tulajdonítom.
Ilyen Mamba-féle önkény-lázításra nincs senkinek se szüksége.
Nincs szükség Mambára, nem ő az Aksi, nem is volt sose. Tiszteletben tartom a döntését, hagyja csak itt a jékát. Jobb lesz mindenkinek.
3.Igazi megnyilvánulás volt tőled. Így legalább mindenki látja, milyen útálatos is vagy valójában, és hogy képtelen vagy értelmes vélemény kifejtésére... (ennyi - jékás kifejezéssel élve) Minősítetted magadat.
Megint személyes ügyet csinálsz olyanból, amihez semmi közöd. Nem rólad van szó, fogadd el, és rajtad semmi sem múlik.

Röviden ez az én meglátásom.De mondom,nekem mindegy,hogy szidod.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 9:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy Még mindig név nélkül: grat.
Ez nem szidás. A káromkodás ellenben az. És nem itt utálatoskodik Mamba. Hanem általában. Ha az előző hozzászólásomat elolvastad volna, végig Smile
Ilyen névnélküli hsz-előtől nem is várom, mondjuk, hogy figyeljen arra, amit mondok.
És elmondtam, hogy nem Mambáról van szó. Te még mindig róla beszélsz, bizonygatod a semmit. Mivel az érvelés nem szidás, hanem gondosan kifejtett gondolatmenet. És nem tehetetlen káromkodás.

Te is csak egy vagy azok közül, akik nem akarják az Akadémiát, helyette szeretnek kötekedni. Én is szeretek, de most nem erről kellett volna beszélni. Hsz-idézgetés helyett inkább segíthetted volna a munkát.

Nincs összetartás magunk között sem, miért vártátok el, hogy újra feljárjanak a szerverre?

Így tényleg nincs értelme az egésznek. És nem a Jk társadalom romlott el, hanem nincs szüksége a Jk-nak ilyen dologra, ahol csak kötekednek az emberek...
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 11:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cere amit mondtál az előző hszedben : Az, pedig, hogy azt mondjátok folytassuk, nem abból áll, hogy lesitek a szervert, és bizonygatjátok, hogy óóó nincs fent senki, ez nem igaz, méhozzá azért mert mikor szeptemberben beindult ismét a szerver, két héten keresztül fent voltam minden nap, mint ahogy azt már írtam, és tényleg bennem volt az hogy igen újra elinditom a lavinát, hogy ismét élet legyen az aksin, de nem ez történt, volt úgy hogy fél óráig senki nem jött fel, hiába voltam ott, és ez ment két hétig, nagyon ritkán fordult az elő, hogy bárki is húzamosabb ideig volt ott, mondom ez az első két hét. Aztán én is elvesztettem a reményt, mert rájöttem hogy innentől kezdve nincs esély.
Mert hiába is az aksi a lényeg, nem az volt a lényeg hogy ott legyen bárki is, hanem sokan Koppékat várta, mert az ő nevűket ismerik és hozzájuk kötik az aksit is, és ez tény.
De ők a te szavaiddal élve megunták a játékot és nem jöttek, így más se.
Voltak még páran akik megprobálták azt amit én is, nekik se sikerült, akkor miről beszélünk még?
Te is itt bíztatod az embereket, hogy igenis meg tudjuk csinálni, csak akarni kell, ami még nem baj és még segítenél is, de csak kivülről mert részt nem akarsz benne venni, mint ahogy írtad.
Mert mindenki csak segítene, de az ezzel járó terhet nem vállalja, ahogy én sem.
Akkor ismételten megkérdem miről beszélünk még?
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Banderas, ha segítek = vállalom a vele járó terhet... Mivel tudom, hogy furkáltok a hátam mögött, ezért nem akarok résztvenni ilyen vezetésféleségben. Két hét várakozás nem elég. Hónapok kellenek hozzá. Minimum. De nem akarásnak nyögés a vége. Most mondtad ki: neked ez az egész: teher! Pedig nem annak kéne felfogni.
Ilyen háttérrel télleg veszett ügy a dolog. Azt hittem, mikor írtam a lelkesítést, hogy van még bennetek kitartás. De nincs. Sajnálom.
Confused
JSET-Sith-Vadasz-CL
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Istenem BAZZ NE ADJÁTOK FEL! ÉN SEMMIT SE SZOKTAM FELADNI MÉG MINDIG JKZOK ME ÉRZM SOHA NEM ADHATOMF EL ÉS ÉRZEM A VÉGZETEM AZ HOGY NAGY MESTER LEGYEK!SZAL FOGJÁTOK MAGATOKAT ISTENEM LE A SZOMORU ARCROL NEMLESZ VÉGE AZ AKSINAK ÉS ÉPITSÉTEK FEL UJRA!

-----------------------------------------------
Sose adfel a reményt
hisz az ösök adnak reményt(grapulihon)
Vissza az elejére
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 12:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én itt ülök és leek a monitorra hogy télleg elfajult a dolog.
Hsz dobálózás hogy NEKEM VAN IGAZAM LE VAGY SZARVA!!! ez a lényege majdnem mindnek.
Meg hogy amint már 1szer írtam akik újra akarnák kezdeni azt lehurrogjázok meg el akarjátok venni a kedvét az egésztől.....
Én a topikkal azt akartam hogy ott felsorakoznak az AKsi mögött állók és akik segítenének hogy megnit legyen.
Ehelyett minden topicban tömegverekedés a fegyvere ennek a kemény hangú hsz.
Fogjunk össze skacok ezért rossz mostanában a jk társadaslom mert az elit,a nagy játékosok megfojtják egymást 1 csepp vízben is.....
El Diablo
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 12:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nos... nem tom mitmongyak...ű

ha az Aksi ENNYIRE elfajult,akko téleg HAGGYÁTOK a pibe
vagy:

-Kezdjetek ujra mindent(lehetöleg ne Aksi néven)

-Széledjetek szét és úgy Jk-zzatok mint ahogy énis

UFF szóltam
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nofene ilyen Aksifanatikusok is vannak.
Amúgy én 1oo% ra megmondhatom ,hogy tutira nem kezdem újból.
Meguntam a JK- Sajnálom de ez van. Már amikor a bíróságosdit kitaláltam, már akkor untam és azzal is azt akartam, hogy valami másról is legyen szó ne csak a bárgyú "én vagyok a legjobb jk-s a világon" ról.
Szal már jó ideje untam akkor is mikor behoztuk azt a sok szabályt.
Elegem lett a fiatalokból , az idétlen megnyilvánulásaikból , az erőszakos, paraszt cselekedetekből , a nagyképűségből. Ennyi kész vége.
Igaza van Zsombinak "menjetek ki játszani inkább a szabadba" most mondjuk lehetne tüntetni is játék helyett. "Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok !!!"
Mamba

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 1:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/sith/MCKILLER SM írta:
Én itt ülök és leek a monitorra hogy télleg elfajult a dolog.
Hsz dobálózás hogy NEKEM VAN IGAZAM LE VAGY SZARVA!!! ez a lényege majdnem mindnek.
Meg hogy amint már 1szer írtam akik újra akarnák kezdeni azt lehurrogjázok meg el akarjátok venni a kedvét az egésztől.....
Én a topikkal azt akartam hogy ott felsorakoznak az AKsi mögött állók és akik segítenének hogy megnit legyen.
Ehelyett minden topicban tömegverekedés a fegyvere ennek a kemény hangú hsz.
Fogjunk össze skacok ezért rossz mostanában a jk társadaslom mert az elit,a nagy játékosok megfojtják egymást 1 csepp vízben is.....

Ajánlom figyelmedbe a 2. hozzászólásom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Vége Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban