Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mi kell a népnek?
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dee
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 19, 2010 10:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nanemár Very Happy nem gondoltam, hogy találok itt olyan hsz-t amit idén írtak, és pont te Kopp, azt meg pláne nem. ma valahogy rámtört a nosztalgia és felkutattam az oldalt, már a címet is elfelejtettem de szerencsére létezik a gugli.jókat nevettem nézelődés közben.kb egy hónapja felmentem pár szerverre, még mindig sok a nagyképű senki Very Happy és még mindig vannak új emberek, hihetetlen.sokat nem is felejtettem.

na meguntátok már a wowot?fenébe az MMO-kkal, unalmas mind! Very Happy

üdv: dee vagy AC vagy nemtom még hány nevem volt Very Happy
Vissza az elejére
dee
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 19, 2010 11:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

JK4 meg nem lett Very Happy Sad a sok várakozás végül hiábavaló volt. a lucasartstól már nem kell várni jó játékot, pláne nem olyan kardozós játékot amiben célozni is kell, és van multija Smile
force unleashed... jól hangzott, többet vártam, sőt amikor először megjelent róla valami, még azt hittük, hogy az a következő JK... nem így lett, mellesleg összecsapott egy játék.

remélem még visszanéztek páran ide, a fórumra.
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 21, 2010 5:44 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát már Wow sincs meg net se nagyon mer elköltöztünk oda ahol még a net se jár Very Happy
De itthon azér felteszem talán a Jedit 1x
Olvasgatom mennyi gond volt ezzel a Ceremony emberrel.Very Happy hehe Mléxem nehéz eset volt de én bírtam a magam módján.
Am Dee megy még a zenélés ? Mi a nevetek van valami Cd vagy ilyesmi ?
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 21, 2010 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

persze, hogy megy a zene, soha nem hagyom abba Very Happy nos a zenekarral gondok vannak sajnos, pedig úgy volt, hogy az érettségi után keményen belecsapunk a lecsóba, lesz idő rendesen, de még így sem oké minden... a tagok cserélődtek, aztán volt aki kilépett, megmagyarázhatatlan okok miatt, egy újabb tagtól meg most meg kell válnunk, mivel nem veszi komolyan.ötletek azok vannak rendesen, és szerintem nagyon is jók, de sajnos most, hogy nincs dobos nem túl jó a helyzet. Sad nehezebb mint hittem.erre a nyárra terveztünk felvételt, úgy tűnik meg is oldható, ha addigra nem lesz aki doboljon, majd feldobolom én azokat a számokat amiket el tudok játszani dobon, de sajnos mind nem fog menni.de ha meglesz akkor majd szólok, és megosztom a számokat az érdeklődőkkel Smile .
az eddigi fellépések jók voltak, csak a felállás nem működött.volt pár vita... elég idegtépő.pillanatnyilag nem mondhatnám, hogy velünk van az erő Very Happy
az is szomorú, hogy az új magyar zenekarok között nem sok jó van.többnyire mind csak instant banda, 1-2 év futamidővel Very Happy majmolják az éppen amerikában trendi dolgokat, kész vicc az egész.

tyűűű megnéztem a régi M klános videot, szép napok voltak Smile még emlékszem a tagfelvételemre, a tatuinos mapon. az aksi videot is megnéztem, csak a jó emlékek maradtak, de már maximum a nevekre emlékszem, sok idő eltelt azóta.
láttam írtál a GMC fórumra is, ők még igen aktívan irogatnak Very Happy
basszus, hiányzik a JK de már nem tudom, hogy lenne-e rá időm.múltkor játszottam egy kicsit, nem sok magyar szerver maradt.felejteni nem felejtettem sokat, zsigerből mentek a dolgok Very Happy

megyek is, jk-zok egy picit Very Happy

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 9:52 am    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na, Jk újratöltve igaz már nem fogok annyit játszani mint rég de azér nyomom Smile
Tényleg olyan mint a biciklizés...
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 9:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De most akkor nem értem, nem azt mondtad, hogy nincs neted?Akkor hol jk-zol?

Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 28, 2010 9:34 am    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát mert itthonról (ahol net van) elköltöztünk, és néha mikor hazajövök tok netűlni kicsit.
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 28, 2010 4:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

értem, és kb milyen időközönként mész haza?

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 07, 2011 5:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vaaazzzzzzuuuuuuuuullllll Laughing
Vissza az elejére
[JR]Sith-Vadász[CL]
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 24, 2013 12:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! Láttam itt a régi irásokat hogy sokaknak hiányzik a régi JK. Nagy nehezen és sok segitséggel egy régi klánt sikerült hamvaiból felélesztenem. Ha netán látja ezt az üzenetet valaki annak üzenem a magyar jk ra(pici de ezis elég) van remény. Hiszitek vagy sem mikor ujra be üzemelt a [JR] máris 11 jelölt fogadta sorait tehát aki szeretne jó JKs közösségben lenni és jól érezni magát itt szivesen fogadjuk: www.newjr.gportal.hu Ha netán Mamba Koppány és a régi akadémiások is látják ezt annak üzenem. Köszönöm hogy oly sokat tanulhattam tőletek és otthont adtatok nekem. És remélem egy nap visszanéztek a JKra és netán a JR szerveren üdvözölhetjük a "régi titánokat" Hajrá JK és remélem látják ezt az üzenetet
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegő v2 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
21 / 21 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban