Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Az Akadémia további sorsa
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 10:17 am    Hozzászólás témája: Az Akadémia további sorsa Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na szal!
Tegnap éjjel eldöntöttem, hogy Nem megyek el arra a gyűlésre ami majd lesz, meg azt is hogy nem kívánok tovább akadémia tag lenni!
Köszönöm, szép volt, jó volt, de ennyi volt!
A tegnapi rágalmak után amit a fejemhez vágott Malar és a fele nem volt igaz, ugy gondolom, hogy köszönöm de többet én ezzel az emberrel nem szándékozok egy szerveren tartozkodni:S (Én voltam annyira korekt,, hogy nem tálalom ki a másik magánéletét a szervereken) Köszi Malar még1x aranyos voltál! Tod ami jk az jk, oda nem igazán passzol az bele hogy én mit csinálok jk-záson kivül:S
Az akadémiáról csak anniy a véleményem, amit a gyűlésen is elmondtam vona, hogy ha nem változtattok vmit rajta akkor ugyan ez lesza vége:S
Na szal a lényeg!
Engem nyugodtan lelehet vennia listáról, mert soha többet nem teszem be a lábam az akadémiára:S Malar: Te voltál a legszánalmassab az akadémián:S Idéztem csak! Hát köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tudod, lehet hogy kiakasztottak, de attól még nem kell lehordani a másikat, ennyi tisztelet lehetne benned, vagy hord le de azt ne mindenki előtt tedd mert ez sokak szemét szűrhatja.
Az hogy nem leszel továbbá akadémiás tag azt nagyon sajnálom, de szabad országban élünk.

A megbeszélés meg azért lesz, hogy ha folytatodik az aksi akkor min változtassunk, mivel tegyük jobbá illetve érdekesebbé, hogy hogyan alakítsuk át hogy az mindenkinek elfogadható legyen.

Szia!
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én hordtam le?! Very Happy Lol:D
Nem is tom ki mondta azt hogy mommi meg baszatja magát fél jk val! Köszönöm szépen!
Sztem amiket én mondtam az messze nem ért fel ezzel! Kurva jól esett képzelheted! Tele szerveren!
Jah meg nem csinálok semmi, kint vagyok msn en! Erre Ple megszólal hogy ki kellene vágnmi az összes lámát, erre malar rákontrázik, hogy mommival az élen! Lol bent se voltam, nem is csináltam semmit:S
Ha valakit lelámultam az azért volt mert ő is levágott! Ez van! Csak ugy nem ugrok senkinek neki! Az amit paulnak mondtam az sztem jógos volt! Levéve a különböző jelzőket! Mert van consol ahol lehet látni ki vágott le kit elösszőr:S Mindegy! Had ne nekem kelljen már elmondanom hogy kell ezt csinálni lol!
Engem a GMC-n megtanitottak normálisan használni az admint! Azért mert azt mondta valaki hogy SZAR még nem baxtuk ki a szerverről:S Hanemm van silence is! Jah és a gyerek nem is másra mondta hanem a kt-jére!
Mindegy! Ez másik szerver más szabályokkal!
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 11:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én nem sajnálom, hogy nem vagyok /leszek már aksis!
Tudod nem akarlak titeket égetni a nevemmel! Mert állitolag szánalmas vagyok:S Hát ez van ! Azért mert GOD-os lettem egyből szánalmassá váltam egyesek szerint! Érdekes!
Jah hozzá teszem Malar! Remélem olvasod! Az aksin enm azért vették el az adminom mert vissza éltem vele meg iylen baromság! Hanem azért mert véletlen rámertem kérdezni, hogy RainMan lehetne e tag, mikor már az volt! magyarul! nem tudtam a tagokat! Vagyis csak őt! De ez nem számít Very Happy
Tudod én nem kezdtem el senkit fujtogatni erővel mikro a földön bukfencezett és nem bántott senkit! Na akkor melyikőnk él vissza az adminnal?! Very Happy
Mindegy! Ti szerveretek azt csináltok amit akartok, én nem szólok bele! Csak a véleményemet mondtam el! Mivel teganp azt mondtad szabad országban élünk, szólás szabadság van akkor gondoltam a véleményem is elmondhatom! Very Happy
Vissza az elejére
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mommika írta:

Nem is tom ki mondta azt hogy mommi meg baszatja magát fél jk val! Köszönöm szépen!

Huh ez aztán télleg durva! De sosem láttam Malart iyennek, nemtom mi válthatta ki belőle. De Mommit se láttam olyannak, hogy ezt kiválthatta volna belőle. Vagy esetleg a láma dologból indult ki, és onnan fokozódott?? De sztem nem kéne ezér ennyire komolyan venni Mommi! Pl. kb egy hete engem a Crazy-n egész idő alatt lecsiterezett egy lol:D nevű gyerek ("LANIL TE CSITER TAKARODJ!!!!!" Very Happy ) de mindez csak azért volt, mert a hülyegyerek nem tudott kardot váltani se, Very Happy és ha staffal mentem vmi zoog kardot említett, hogy azzal megyek loooooool (mert ugye a zoog kard singlinek néz ki, de staff, és swepeni lehet vele mint állat, és 20x akkorát sebez Very Happy ) Aztán átváltottam kétkardra, kihívtam duelre az egyik gyereket a szerveren. felszúrásssal ért véget a meccs. Erre ő azt mondta: "Lanil megint csittel nyert." Very Happy Mondtam neki hogy ez nem csit, hanem felszúrás. Huh erre: "Felszúrás a legújabb csit" Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy looooooooooooooool Rohadtul felidegesített, de inkább nevettem rajta. Ezután elmeséltem malarnak a MAB-on, aztán neki köszönhetően egyből jobb kedvem lett. Szal sztem ez csak pillanatnyi felindulás volt, Maljd elmúlik.[/url]
Lanil LightRanger

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mommika írta:

Huh ez aztán télleg durva! De sosem láttam Malart iyennek, nemtom mi válthatta ki belőle. De Mommit se láttam olyannak, hogy ezt kiválthatta volna belőle. Vagy esetleg a láma dologból indult ki, és onnan fokozódott?? De sztem nem kéne ezér ennyire komolyan venni Mommi! Pl. kb egy hete engem a Crazy-n egész idő alatt lecsiterezett egy lol:D nevű gyerek ("LANIL TE CSITER TAKARODJ!!!!!" Very Happy ) de mindez csak azért volt, mert a hülyegyerek nem tudott kardot váltani se, Very Happy és ha staffal mentem vmi zoog kardot említett, hogy azzal megyek loooooool (mert ugye a zoog kard singlinek néz ki, de staff, és swepeni lehet vele mint állat, és 20x akkorát sebez Very Happy ) Aztán átváltottam kétkardra, kihívtam duelre az egyik gyereket a szerveren. felszúrásssal ért véget a meccs. Erre ő azt mondta: "Lanil megint csittel nyert." Very Happy Mondtam neki hogy ez nem csit, hanem felszúrás. Huh erre: "Felszúrás a legújabb csit" Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy looooooooooooooool Rohadtul felidegesített, de inkább nevettem rajta. Ezután elmeséltem malarnak a MAB-on, aztán neki köszönhetően egyből jobb kedvem lett. Szal sztem ez csak pillanatnyi felindulás volt, Maljd elmúlik.
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 3:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na szal!
Az elöbb Banoltattam magam a mabról!
Amiket mondtam Mamba a felét nem komolyan gondoltam csak már felhúztam magam, hogy iylenek miatt kapok bizonyos jelzőket:S Meg azon, hogy a Jk-hoz hogy jön a magánéletem:S látom malaral erről csámcsogtok de nem érdekel már:S
Annyit szeretnék mondani!
Hogy ugye ezt már megbeszélni normálisan nem igazán tudnánk vagy nem tudom!
Egyezünk meg annyiba, hogy én se mondok semmit a hátatok mögött rólatok meg ti se rólam!
És ennyi!
köszi
Vissza az elejére
moltom
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 7:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hü basszus! Milyen gyilok van itt! Ez nem kene hogy igy legyen, ez egy jätek, vagy nem???? :S
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 9:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na ma este beszéltem Malarral!
Megbeszéltük NORMÁLISAN hogy este már kicsit eldurvult a helyzet!
Meg azt is hogy amíg nem tér észhez mind a kettőnk addig hadjuk az egészet mert ebből jó nem sül ki!
Szal részemről ez a téma lezárva!
Én békén hagylak titeket nem mondok semmi rólatok ezt ugyanúgy elvárnám tőletek is!

Igen Moltom én is úgy gondolom hogy ez egy játék és nem keverendő a valósággal és mások magánéletével!
Ha lámulok vagy akármi hibát vétek a JK-ban azt nyugodtan a szememre vethetik és szidhatnak érte, nem érdekel! De mikor már arról volt szó, hogy nekem éppen mennyi faxim volt eddig akkor már kicsit besokaltam! Ugy gondolom ez messze nem jk! Én se kezdek el senkit szapulni, vagy faggatózni a magánéletéről! Mert nem rám tartozik és nem is érdekel! Maradjunk csak a jk keretein belül ha lehet! Elnézést kérek Mambától azzal kapcsolatban amit mondtam neki, ő tudja miről van szó! De nem én kezdtem feszegetni a témát! És soha nem akartam ezt mondani, most igy jött ki! Bocsánat! Malartól is azért amiért azt mondtam hogy nyal Mambának! És én itt be is fejeztem! Elfogadom szabályaitok!
Bettával megbeszéltem ezt az egészet! De arról hogy most mi van arról már nem tehetek és érte se semmit! Mért szólt bele olyan dologba amihez sztem semmi köze!
Na csak ennyi!
Előre is köszi a megértéseteket!
Vissza az elejére
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 10:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hűűű haj
no itt se jártam má 1ooo éve . ma mondták ,hogy áll a bál és ahogy olvasgatok itten látom áll .

ŐŐŐŐ most itt mi vót ? hogy mommi meg a fél jk ? Smile
hááát ha én fiatalabb lennék azé a másikfelét is megkörnyékezném Smile np Mommi legalám nem vagytok buzik Smile vicc vót .

Oha malar bátyó most kakiba nyúltál ... :S
egy szerveren nem szíp dolog égetni barátainkat, de hát ez egy jks sztori
szal nem a K.V. és H.GY. haragszik egymásra hanem Mommi és Malar
Így én azt mondom hogy az életbe legyetek barátok továbbra is mint rég. lécci lécci lécci Smile

koszorús költőnk zsombi szavaival élve : "menjetek ki már egy kicsit a levegőre"

ja aksi szerver meg nicsen már egy jó ideje. ... hmmm... mit ne mondjak aksi sincs szal most jelenleg senki se aksis Very HappyVery HappyVery Happy

Mommi a God al meg nincs semmi bajunk ( nekem legalábbis )

na? milyen ? jót írtam ? ja
mikrofon kikapcs.
HARRRRRRRRRRRR
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

meg mi lesz ????
Aksi megbeszélés ? no ezt se tudtam hmmm lehet meg kéne néznem má az msnem is.

még a végén lemaradok valamirű.
mi lenne ha új aksi helyet inkább valami békítő sót csinálnánk a régi aksisoknak Smile

mommi azé ha lesz ilyen banzáj akkor szeretettel várunk téged is. nem kell féni nem fog fájni Smile
de hol van cono ? conO coNO cONO CONOOOOOO !
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 5:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jogos.Igazad van Mommi beleszóltam.Ezért,meg a többi butaságért amit mondtam bocsánatot kérek.Hát jah eléggé elfajult a dolog.Bocs bocs bocs bocs nem akartalak megbántani,szóval tényleg ne haragudj.Most rajtad csattant a méreg meg minden ami nem téged illet.Huhh eléggé ideges vagyok mostanság,de ez hosszu történet majd ha minden ok lesz egyszer elmesélem.Szóval ne haragudj.
(magyarázatképp mondom,Koppánynak nincs köze az indulataimhoz)

Remélem megoldódnak a dolgok,a gyűlésre pedig ha meggondolod magad *aksis* ügyben ,szeretettel várunk.
Mégegyszer bocsánat mindenért amit mondtam épp mint te én sem akartam.

Az erő legyen veletek.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 7:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ööö nemtom én tartom azt az álláspontom, hogy a JK meg a magánélet ha egymástól távol is áll, azért annyira mégsem, ha egy bizonyos szemszögből nézzük.
Ott van pl az aksi. Baráti társaság. Engem igenis érdekel, hogy mi van az ottani arcokkal, és szerintem mindenkit. Érdekel pl, hogy Mamba és Koppány jól meg vannak e, Terrosnak milyen hangszerei vannak, AC/DC hány smile-t rak egy üzenetbe, Banderasnak hány fokos a vére, Hair mi helyett ír Jawa szótárat, úgy általában Gecco mgánélete is érdekel, stb stb.
Szerintem tök természetes. Mommi szerintem téged is érdekel, régebben legalábbis biztos érdekelt, ha más nem, akkor rajtam keresztül. Ezzel nincs semmi gond.
Sok minden van itt a háttérben, mindenki okkal (vélt vagy valós) ítél. Mindennek vannak mozgatórugói, sejtem Malarét, tudom a tiéd, értem Mambáét, ismerem Koppányét stb. Ha olyan nagyon mélyen belegondolsz Mommi, te is így vagy ezzel.
Te is, Malar is pont olyan vagy, mint én, vagy akárki más, akiknak azt szokták mondani: a harag rossz tanácsadó. Szerintem legyél ott a tanácskozáson.

Gondolom a nyár nemcsak engem ébresztett rá az aksi hiányára, és nemcsak bennem fogalmazódtak meg az egyszerű érzelmek: a honvágy, a hiány, a változtatni akarás, a nosztalgia, stb. Jó lesz az a megbeszélés, és ha maradt valami - márpedig maradt - a régi aksis szellemből, akkor nem fogjuk otrombán eldobni a magyar JK legfigyelemreméltóbbját.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 7:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már elnézést hogy beleszolok de olyan szép, mindenki mindenkitől bocsánatot kér. Ez olyan megható, de ha már itt tartunk, akkor ha már bocsánatot kértek egymástól, akkor mi itt a probléma? Mert ahogy elnézem mindenki sajnálja, mindenki megtette az első lépést a béke felé.
Így tovább. Egyszer csak összejönn.

További szép napot.
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 10:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem lehetne törölni ezt a topic-ot és elfelejteni az egészet?
Szerintem nem minden ügy tartozik a nyilvánosságra, mert a gyengébbek csak megerősíteni látják azt a pletykát, hogy az aksi nincs többé és nem is lesz!!! (ami hülyeség, ugye Question Question Question )

Nem véletlen a régi jedi mondás: A harag rossz tanácsadó. Mennyire igaz!!!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő
1 / 12 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban