|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 12:31 pm Hozzászólás témája: GMC duel-Triatlon |
|
|
Üdv Mindenkinek!
Többször volt már olyan, hogy egy-két tagjelöltet azért nem vettünk fel, mert még nem érte el a minimum korhatárt.
Mivel volt közöttük egy-két elég normális srác, ezért úgy döntöttünk G3cc0val, hogy EGYETLEN alkalommal kivételt teszünk.
Ennek lényege,hogy a 16-on aluliaknak is lehetőséget biztosítsunk a klánba való bekerülésre.
Természetesen csak egy srác kerülhet be:)
A legjobb,aki megnyeri a bajnokságot.
Meghirdetünk egy úgynevezett Duel-Triatlont.
Itt nem csak azt bizonyíthatjátok,hogy jól ismeritek a kardotokat-magatokat,de megmutathatjátok,mennyire vagytok rátermettek,leleményesek,becsületesek:)
Mostantól kezdve kb 2 hét áll a rendelkezésetekre,hogy jelentkezzetek.
Mivel a szerver befogadóképessége véges,ezért maximum 16 jelentkezést tudunk elfogadni.
Ez elsősorban regisztrálási sorrendben fog menni,de fenntartjuk magunknak a válogatás jogát! Klántagok,lámák jelentkezését nem várjuk.
Senkit nem akarunk meglévő klánjából kiszakítani.
A lámák meg nekünk nem hiányoznak:D
Tehát ami fontos!
Négyfős csoportok lesznek.
Csoporton belül mindenki játszik mindenkivel.
Pontozás alapján a legjobb 4 jut tovább a döntőre, ahol végül csak egy maradhat(Ő Duncan Mcleod,a hegylakó .
A nyertes jutalma egyszerű:beléphet a GMC-be.
Nos !
Egyelőre ennyit tudok elmondani.
A részletekről tájékoztatunk mindenkit!
Mostantól lehet jelentkezni,névvel,jk-múlt nagyjábóli leírásával,E-MAIL-címmel!!!
Az e-mail fontos,mert minden információt névre szólóan fogunk majd elküldeni.
Arra felhívnám mindenki figyelmét,hogy aki jelentkezik és vmeik előre egyeztetett meccsre nem tud eljönni,annak az a meccse elveszett.
Sajnos nincs lehetőség azt megismételni,így sem lesz egyszerű mindent öszzehozni.
De elég már
Majd megtudtok mindent:)
Minden jót!!!
és hajrá!
Az Erő legyen Mindannyiunkkal!
by SAM
A verseny részletein dolgozunk. Úgy mint helyszínek, időpontok, szabályok stb. Amikor ezek biztosság válnak a GMC új kísérleti webjén elérhetővé teszem őket. addig is az új webcím :
www.gmc2.atw.hu
és a régi webcím: www.gmc.atw.hu
Jelentkezni lehet a GMC saját forumán, melyet mindkét webes portálunkról elérhetsz. _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 10:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó ötlet!
A fiataloké a jövő...
Kiváncsian várom, hogy mikor rendez valamelyik klán bajnokságot a 16 év FELETTIEK bekerüléséért.  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 1:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na a tornának vége de én sajnos nem kerültem be.a részvétel kritikán aluli.sokan nem jöttek el behívtam vikkot csak neki külső okok miatt távozni kellett.én rekordot döntöttem 1 pontommal.  _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|