Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 8:54 am Hozzászólás témája: Technikai problémák! :? |
|
|
Sziasztok!
Aszem az én gépe is a végét járja! Állandóan újra indul! Nagyon felmelekszik az alaplaptól elkezdve minden!
Szal nagyon ritkán leszek sztem! Vagy nem tom!
Csak ennyi!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 8:24 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ezt szomoruan hallom.Mostanában mindenki gépe meghal????
Csak hozzátenném ez a 1o7. hozzászólásom.Na erre warrjatok gombot!!!  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
moontar
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Fekete Mamba írta: | Hát ezt szomoruan hallom.Mostanában mindenki gépe meghal????
Csak hozzátenném ez a 1o7. hozzászólásom.Na erre warrjatok gombot!!!  |
aza baj hogy nemtok warrni :S
jahh hát és nekem is megadta magát a múltkor a gépem... alaplap+ procicsere és ment
de lehet hogy ha nekeg túlmelegszik akkor 1 új hűtő is lól jönne az meg nemsok 1 jó hűtő oan:max.3000ft-ből kijön de ha elviszed szervízbe ott többet mondanak ... _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 10:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
A ventillátort ajánlatos tisztítgatni, ha már nagyon zörög a gép indításkor, ezzel sok bajt meg lehet előzni... AZ enyém is zörög már naon, de garanciális, szóval nem nyitogatom a házat, szervizbe meg nincs időm elvinni... Majdcsak tönkremegy egyszer a gép
Az újraindulásos dolog Mommi nem lehet vmi vírus? _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hmmm....nekem az illesztöprogramom bénázik, elég idegesitö.De nemgáz hamarosan veszek uj kártyát, plusz memoriát, lesz egy jo nagy format C és szájonárá vírusok.Aztán félév mulva megint ugyanez,legalábbis a formázás biztos  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 2:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No amberek....
Én úgy jártam, hogy a mai napig nem tom, hogy mi a fene volt a PC-mmel.
Biztos, hogy a XP volt a ludas, mert a Win'98 is fent van egy másik partición és azzal nem volt gondom.
Az alapprogramok most már rajta vannak, és csináltam egy merevlemezmentést is. (még ilyet nem csináltam)
Kiváncsi vagyok, hogy meddig tart...  _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/
Legutóbb Silkie szerkesztette (Pént. Jún. 09, 2006 8:09 am), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 7:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Most egy hirtelen megoldás volt! Az egész gépet kipakoltam! Most frankon mükszik minden, de amikor a gép franko, akkro a netem szar, szal tök jó! Nem tom mér ver az isten! De már kezdem nagyon unni!
Cer! Az ujraindulást nem virus csinálja, mert a verseny elött egy nappal a gépem ujra indult egymás után vagy 5x és a végén már be se kapcsolt!
Tod ha tulmelegszik az alaplap, akkor automatikusan leállitja az egész gépet, nehogy leégjen! Szla marhára örültem neki! Most jó minden! Remélem igy is marad! Én már komolyan mondom a tápra gyanakszok! Lehet azzal van gáz!
Nem tom! Majd kiderül! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na én kitaláltam! Mosta nettel kapcsolatban!
Mivel hogy mi itt az aksin tök szeretjük egymást, és nem akarjuk, hogy akárki is hiányozzon ilyen meg olyan okokból kifolyolag! at találtam ki, hogy nem csak megfigyelő csoportot kell létrehozni, hanem verő csoportot is! Pl. azok tökéletesek lesnnének akik a lámákat verték G3cc0 vezetésével!
Na szal! Most azonnal üljetek kocsiba lécci és gyertek Iregbe és pakoljátok meg ezeket a neteseket, mert ami itt van az már türhetetlen! Jáccani egyáltalán nem tok, mert elmegy a net! De lehet hogy lassan már forumozni se
Lécci, lécci! Segitsetek! Vagy a második lehetőség! Engem nem fogtok látni pár évig! Nm tom mennyi jár ember ölésért!
Hát ha igy folytatják tutko hogy repülni fog egy modem és ki tudja hol áll meg ki tudja kit és hogy talál el!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Repül a modem ki tudja hol áll meg XDDDD
Mommi részletezd a panaszaidat!Mert igy sokat nem tudunk segiteni. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na szal nem a modemmel van baj, hanem az egész net szolgáltatással! Én nem tom mi van, dekomolyan mondom elkezdett esni az eső, aztán nálam, malarnál meg sensorynál nncs net azota, vagy ha van az édes kevés! Olyan netem van per pillanat, hogy 2 percig van aztán megszakad egy olyan 5 percre aztán megint 1-2 perc net! És igy tovább!
Most mi van?! beázik valahol vagy mi az isten?!
Malar már felakart menni hajszáritoval az oszlopra!
Ahhh kész! Ez már komolyan mondom nevetséges ami itt van!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 11:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Esik az eső, szar a net! Fuj a szél szar a net! Süt a nap szar a net! Na mi ez?! IREGSZEMCSE!
Nem hiszem el! Itt van a hosszú hétvége, és vagy a gépem rossz, vagy a netem szar egész hétvégén!
Én nem tom kit vágtam le aki ennyire elátkozott!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez melyik szolgáltató? Csakhogy, ne is nézzek feléjük
Ez a Monornet nálunk tök korrekt, jobb, mitnt még Pesten volt az Axelero... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
MI chellosok vagyunk és semmi bajunk nincs a letöltés gyors csak a tűzfalat nem birom kezelni de az nem a szolgáltató hibája _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 5:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
LoL!
Kiderült, hogy nem a szolgáltató a hülye, hanem itt Iregben van egy kis k....ög! És amikor a netesek nincsenek Iregben, akkor szándékosan valami szarral zavarja a jelet! Már be is mérték, hogy honnan csak még bizonyitani nem tudják! De ebben tényleg lehet valami mert tényleg csak akkr nincs net ha a afiuk máshol vannak! Pl: most az egyik Babodon volt a másik meg mittoménhol! Na egyből nem volt net! Amint megjöttek egyből volt! A franc esen az ilyen f..ba! Hogy vágnáma fejéhez a modemet! Ennek sincs jobb szorakozása! Én meg nem tok jáccani basszus!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 6:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Routerezik a szemét... Elvesz, elolvassa a neted egy részét...Nem kedves dolog nekünk ötször lassabb volt qa gép amig nem volt norm. tűzfal ajánlom a ZoneAlarmot könnyen kezelhető egyszerű progi viszont vigyázz amikor JK-zol a pROGRAM CONTROLT ÁLLITSAD A LEGKISABB SZINTRE... különben nem enged be egyik szerverre sem _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|