Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Razor Vendég
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 5:25 pm Hozzászólás témája: Akadémiára jelentkeznék |
|
|
Üdvözletem!Szeretnék jelentkezni az akadémiára
elérhetöségem:razor.93@freemail.hu
Köszönöm R@ZoR |
|
Vissza az elejére |
|
 |
t0x!c Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
KZS Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 21:06 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv. Nem értem miért kell mindig új topicot nyitni, mikor ott van a jelentkezés topic...  _________________ „Gondolataid olyanok legyenek, mint egy hibátlan vágás a pengével: tiszta és egyenes.” |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát hja... _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slave Vendég
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 8:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretnék jelentkezni de bannolva vok a szerveren:D(ez most komoly)
Koppánynak megvan msn-je szval enm adom meg:D!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 5:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Egyszer már kibanoltunk?Nahát..... elmeséled milyen néven voltál és miért banoltunk? _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hair Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 6:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Cejjasztok! Itt is leírom azt mit már elöbb megtettem. Igaz most éppen számtechen vagyok csak a témának mivoltját tudatnám! Ma próbám lesz, de déltuán lenni! Kérek minden akadémiás tagot, lesse meg a Krónikás c. rovat, Jawa&Ródian szótár nevű témáját! Elöre is megköszönöm nektek na cejjasztok! Bumcsapak! Nie empowé itane dryn! AELVeletek!
by: Hair |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Anakin Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:16 am Hozzászólás témája: jelentkezés |
|
|
Hi all!!!
Destiny néven nyomom, csak valamiért nemtudom beírni nicknambe szal itt írtam bele. Academybem még nem vok ismert, de egy régi jk2es vagyok, szal nem lenne nekem új a game, de mégis most kezdem, és úgytudom ez a társaság a legalkalmasabb abba, hogy vezessék az utamat:P
Nemtudom pontosan, hogy is kell jelentkezni, meg mi az a négy kérdés amire válaszolni kell, hogyha valakit érdekel a jelentkezésem, akkor pls help!!!
msn címem: lordenkidu@hotmail.com
Köcce bye... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szioka Destiny!
Az a négy kérdés a regisztrációban van.pl e-mail elérhetőség. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
EmiX Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tiszteletem Akadémiára jelentkeznék
MSN:faqanalka@hotmail.com
AELV!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 10:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
császtok Windu jelentkezni szeretne az Akadémiára,nem tudom kell -e a msn címem de meg adom kicsiandor@citroamil.hu remélem fel vesztek
üdvözlettel Windu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztk!
Na most megnéztem a taglistát a megfigyelteket is és egy ifju jk-t akarok hogy megfigyeljetek! Matthew! Aszem igy irja a nevét de majd még tárgyalok vele! Valami van áma neve elött! Nem sürün van és msn je sincs még neki! Egyenlőre ennyi!
Majd még irok, ja és bocsi, hogy én irtam! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
moontar
|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 3:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ide is beírom akkor a kommentemet!
Én szeretnék jelentkezni! kevesebb mint 1 hete kezdtem és nézegettem a többi játékost spectator-ból és hát ellestem 1-2 dolgot... de hallottam aerről az akadémiáról és szeretnék én is ide járni mert azért még indenki megver , de a játéknak van 1 kis feelingje és teccik csak úgy meg nemjó hogy mindenki megver tehát: jelentkeznék! nevem : moontar
és e-m@il címem:moontar@freemail.hu és MSn címem is ez...
remélem hamar kapok választ és felvesztek  _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Razor Vendég
|
Elküldve: Vas. Jún. 04, 2006 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most nem tok felmenni mert vmi baj van a monitorommal
Addigis üdv! |