Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jawa&Ródian szótár
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás...
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Hair
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:46 pm    Hozzászólás témája: Jawa&Ródian szótár Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cejjasztok!
Egyik szép májusi napon Wicket megkérdeztem, mi lenne ha ö egy ródiani és én meg szeretem a jawákat, mindketten csinálnánk egy szótára? Wick remekelte ezt az ötletet. Wick engedelmével nyitottam meg ezt a topicot! Kérünkszépen minden olyan javaslatot, olyan jó avagy rossz hozzászólásokat is egyaránt! Ehhez mellékelve szeretnénk megkérni titeket arra, hogy a szótárba milyen fajta szavak kerüljenek! Teszem azt ige, melléknév, főnév, kifejezések ...
Elöre is köszönöm!
by:Hair
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 8:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó felőlem legyen ,de a beszéd gyakorlása ne ott zajlódjon ahol sokan vannak, mivel zavarnátok másokat.
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 12:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Razz Razz Razz
Kopp látom már előre félsz a különböző nyelvjárásokban beszélő jawáktól meg ródiaiaktól Wink
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 3:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én kérek szépen egy Tarris-i nyelvjárást a bolygómnak és családomnak.... Továbbá javaslat: a mondotok állítménya a Jawa nylvben csak melléknév lehessen főnáv ne!
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 6:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez egy igazán szép hozzászólás volt, Terros! Razz Razz Razz
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 1:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a mondotok állítménya a Jawa nylvben csak melléknév lehessen főnáv ne!
Ez az akart lenni h:
A mondatok állítmánya a Jawa nyelvben csak melléknév lehessen főnév ne!
kiva
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 2:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja én azt hittem ez már jawaul van Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 4:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát.
Jó.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kiva írta:
ja én azt hittem ez már jawaul van Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing

amugymeg a Bumcsapak az első szó ...asszem, nem igy van?Legalábbis más nem jut eszembe.A jawa szavak kreálásánál sztem rakni kell bele R betüt mert az olyan gyors Very Happy hogy mondjam Very Happy szal a jawák mindig gyorsan beszélnek és sztem az r betü miatt olyan gyorsnak tünik a szo Laughing Laughing jo lehet hülye vok mert már negyed 11 van lassan....ááá hagyjuk, megyek inkább TV-zni holnap meg elkezdem a filmet vagdosni Wink

MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem kiva az ródiaiul akart lenni...
Hair
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Megint cejjasztok!
Wickkel megbeszéltük, hogy fog müködni a szótár. Egy bizonyos szótár-készítő programmal csináljuk meg, az ABC-sorrendbe szedi, stb...
Ha a szótár-állomány kész van, a mentett fájlt Wick felteszi, vagy felteteti Koppánnyal a webre, amit le lehet majd tölteni! Magát a programot a következő címről tölthetitek le! Akit érdekel az megteszi, akit nem az nem Smile
http://www.jomagam.hu/programok/jgl_szotar_letoltes.htm
Ebből vagy csak a szótár programot, vay a szotar_full_setup (ebbe beletartozik az egész szótár) !

by:Hair
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hair sokkal jobb ebben, mert megjegyezhető kifejezéseket talál ki.
Már 4 napja nem játszottam, de a Nyuki Valarme, és a Bumcsapak kedves szavak, és még mindig az agyamban vannak (ami szinte elképesztő, de tényleg).

A Jawák szerintem nyomathatnák gyorsan a szöveget, és Hair szerintem nézd meg az SW filmeket ötletnek, szal szerintem "hangzásilag" arra hasonlítson. Ha kész lehet Jawa rap számokat írni, ami talán még a franciánál, lengyelnél is borzalmasabb lesz! Sok sikert Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Huutakaa |hutáká| !!!! Ez a kedvenc kitalált Jawa szavam Embarassed már régóta ezt mondogatom amikor jawa-nak képzelem magam. Very Happy
Jelentése körülbelül annyi hogy: SZASZ!
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:34 am    Hozzászólás témája: Szótár Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most a világ legnagyobb idiótájának fogok tűnni de énis kitaláltam egy szót!Very HappyVery Happy Rejikoromarianarkoprodietrot! Very Happy (Redzsikoromáriánárkóprodájetrot)Very Happy

Megszentséghetetlensgeskedéseitekért! Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Na re varrjatok gombot! LOLLL!!!!!Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:49 am    Hozzászólás témája: Re: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lol Jawául: Digadom Kiejtése: Digádom Very Happy
Lol Rodiaiul: Kurikotes Kiejtése: Kurikotesz
Lol Gunganül: Maxi nagyon vicces Very Happy
Lol Hutt -ul: Gooki de Naaba Kiejtése: Góóki de Náábá Very Happy
Lol Wookie -ul: Hööéeeee Very Happy (valójában csak nyögés)
Lol R2D2 -ul: *fütyül-füty-füty-fütyül-füty;fütyül-füty) Very Happy

Szeretlek:

Jawául: Hurori Kiejtése: Hurori
Rodiaiul: Vibano Kiejtése: Vííbáánó
Gunganul: (a neved, pl) Jar Jar Maxi nagyon oda van érted Very Happy
Hutt -ul: Mino paara Kiejtése: Mííno páárá
Wookie -ul: Höe, Heiiööö (2 nagy nyögés mint mikor a WC- n vergőcc Very Happy)
R2D2 -ul: *füty-fütyül*

na kb.ezek Very Happy mellesleg a füty az fütty Very Happy kis helyesírási hiba. Belefér...
Jó ez ide falura! Very Happy
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás... Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban