Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Hair Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD
|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: Jawa&Ródian szótár |
|
|
Cejjasztok!
Egyik szép májusi napon Wicket megkérdeztem, mi lenne ha ö egy ródiani és én meg szeretem a jawákat, mindketten csinálnánk egy szótára? Wick remekelte ezt az ötletet. Wick engedelmével nyitottam meg ezt a topicot! Kérünkszépen minden olyan javaslatot, olyan jó avagy rossz hozzászólásokat is egyaránt! Ehhez mellékelve szeretnénk megkérni titeket arra, hogy a szótárba milyen fajta szavak kerüljenek! Teszem azt ige, melléknév, főnév, kifejezések ...
Elöre is köszönöm!
by:Hair |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 8:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jó felőlem legyen ,de a beszéd gyakorlása ne ott zajlódjon ahol sokan vannak, mivel zavarnátok másokat. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kopp látom már előre félsz a különböző nyelvjárásokban beszélő jawáktól meg ródiaiaktól  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 3:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én kérek szépen egy Tarris-i nyelvjárást a bolygómnak és családomnak.... Továbbá javaslat: a mondotok állítménya a Jawa nylvben csak melléknév lehessen főnáv ne! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 1:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a mondotok állítménya a Jawa nylvben csak melléknév lehessen főnáv ne!
Ez az akart lenni h:
A mondatok állítmánya a Jawa nyelvben csak melléknév lehessen főnév ne! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja én azt hittem ez már jawaul van  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 4:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát.
Jó. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kiva írta: | ja én azt hittem ez már jawaul van  |
amugymeg a Bumcsapak az első szó ...asszem, nem igy van?Legalábbis más nem jut eszembe.A jawa szavak kreálásánál sztem rakni kell bele R betüt mert az olyan gyors hogy mondjam szal a jawák mindig gyorsan beszélnek és sztem az r betü miatt olyan gyorsnak tünik a szo jo lehet hülye vok mert már negyed 11 van lassan....ááá hagyjuk, megyek inkább TV-zni holnap meg elkezdem a filmet vagdosni  _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 11:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kiva az ródiaiul akart lenni... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hair Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 9:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Megint cejjasztok!
Wickkel megbeszéltük, hogy fog müködni a szótár. Egy bizonyos szótár-készítő programmal csináljuk meg, az ABC-sorrendbe szedi, stb...
Ha a szótár-állomány kész van, a mentett fájlt Wick felteszi, vagy felteteti Koppánnyal a webre, amit le lehet majd tölteni! Magát a programot a következő címről tölthetitek le! Akit érdekel az megteszi, akit nem az nem
http://www.jomagam.hu/programok/jgl_szotar_letoltes.htm
Ebből vagy csak a szótár programot, vay a szotar_full_setup (ebbe beletartozik az egész szótár) !
by:Hair |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hair sokkal jobb ebben, mert megjegyezhető kifejezéseket talál ki.
Már 4 napja nem játszottam, de a Nyuki Valarme, és a Bumcsapak kedves szavak, és még mindig az agyamban vannak (ami szinte elképesztő, de tényleg).
A Jawák szerintem nyomathatnák gyorsan a szöveget, és Hair szerintem nézd meg az SW filmeket ötletnek, szal szerintem "hangzásilag" arra hasonlítson. Ha kész lehet Jawa rap számokat írni, ami talán még a franciánál, lengyelnél is borzalmasabb lesz! Sok sikert  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:28 am Hozzászólás témája: |
|
|
Huutakaa |hutáká| !!!! Ez a kedvenc kitalált Jawa szavam már régóta ezt mondogatom amikor jawa-nak képzelem magam.
Jelentése körülbelül annyi hogy: SZASZ! _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:34 am Hozzászólás témája: Szótár |
|
|
Most a világ legnagyobb idiótájának fogok tűnni de énis kitaláltam egy szót! Rejikoromarianarkoprodietrot! (Redzsikoromáriánárkóprodájetrot)
Megszentséghetetlensgeskedéseitekért!     
Na re varrjatok gombot! LOLLL!!!!!    _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:49 am Hozzászólás témája: Re: |
|
|
Lol Jawául: Digadom Kiejtése: Digádom
Lol Rodiaiul: Kurikotes Kiejtése: Kurikotesz
Lol Gunganül: Maxi nagyon vicces
Lol Hutt -ul: Gooki de Naaba Kiejtése: Góóki de Náábá
Lol Wookie -ul: Hööéeeee (valójában csak nyögés)
Lol R2D2 -ul: *fütyül-füty-füty-fütyül-füty;fütyül-füty)
Szeretlek:
Jawául: Hurori Kiejtése: Hurori
Rodiaiul: Vibano Kiejtése: Vííbáánó
Gunganul: (a neved, pl) Jar Jar Maxi nagyon oda van érted
Hutt -ul: Mino paara Kiejtése: Mííno páárá
Wookie -ul: Höe, Heiiööö (2 nagy nyögés mint mikor a WC- n vergőcc )
R2D2 -ul: *füty-fütyül*
na kb.ezek mellesleg a füty az fütty kis helyesírási hiba. Belefér...
Jó ez ide falura!  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|