|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
moontar
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 6:26 pm Hozzászólás témája: Skin csinálás! |
|
|
Üdv. mindenkinek!Engem nagyon érdekel , hogy hogy tudnék magamnak csinálni skineket! Értek photoshop-hoz más még mi kell hozzá? azt szeretném kérni valakitől , hogy vezessen be a skin csinálás rejtelmeibe!ngyaon szépen kérek mindenkit!!Aki tud az lécives segítene? És ha mást is érdekel a téma itt lehet la beszélni , esetleg mutogatni az általunk csinált új skineket! szal Hajrá emberek! JóJátékot és mindenkivel legen az erő! _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már csinálásnál tartunk egyedi kombót nem lehet csinálni? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
moontar
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Rena írta: | Ha már csinálásnál tartunk egyedi kombót nem lehet csinálni? |
engem a skinek jobban érdekelnek  _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az se rossz!  _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 6:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros!
Az összes kombót csinálod egymás után és tádáááámm ott egy új figura Variáljj próbálgass előbb utóbb egy újat fogsz megcsinálni,aztán begyakorlod,aztán duel közben is bedobod 1x 2 x aztán már simán menni fog.Minden csak gyakorlás kérdése. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
De nem így hanem mongyuk duallal olyan hárítás h balkéz véd jobb kéz döf. Ilyet nem lehet csinálni? amugy olyat már csináltam pillangó alacsony ugrás és felvágás az leblokkol majd gugolva érkezés és twirl
csak néha bejön a gurulás sajna _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát elméletileg lehet mozgásokat editálni benne, skin csináláshoz meg egy nemtom hogyishíjják progi kell, az meg jk3files.com-on fenn van. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hogyan Wick( már mozgásokat editálni...)? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
moontar
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 6:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
WiCK írta: | Hát elméletileg lehet mozgásokat editálni benne, skin csináláshoz meg egy nemtom hogyishíjják progi kell, az meg jk3files.com-on fenn van. |
őőő és ha esetleg emgtalálnám akkor még mindíg nemtom , hogy kezdjek hozzé  _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A skinátalakításhoz nem kell spec. program...elég egy jó képszerkesztő, jegyzettömb és a total commander. Szükség van még egy alapskinre, ami tetszik, de nem eléggé...valamint egy kis képzelőerőre, hogy milyenné formáljuk később.
Önálló, vadonatúj skin készítése már keményebb dió, ahhoz (még) nem értek.
Modellezni én sem tudok, de a skinátalakitás már megyeget...
Ha valakit komolyabban érdekelnek a tapasztalataim, akkor az msn címemet megtalálja a fórumtagok névsorában.
 _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/
Legutóbb Silkie szerkesztette (Szer. Júl. 26, 2006 5:06 pm), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vágásszerkesztésről senkise tud semmit se? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
moontar
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Silkie írta: | A skinátalakításhoz nem kell spec. program...elég egy jó képszerkesztő, jegyzettömb és a total commander. Szükség van még egy alapskinre, ami tetszik, de nem eléggé...valamint egy kis képzelőerőre, hogy milyenné formáljuk később.
Önálló, vadonatúj skin készítése már keményebb dió, ahhoz (még) nem értek.
Elkészültem a második skinemmel, és mondanom se kell, hogy sokkal jobb lett mint az első.
Az első skinem lépéseit leírtam a honlapomon (a képszerkesztési részre gondolok)amit meg találhatsz itt:
http://gportal.hu/portal/silkie/
Ez már persze nem aktuális, de még nem volt időm az újat is felrakni.
Ez alapján még nem igazán tudna senki skint alakítani, aki teljesen kezdő a témában, de elsőre megteszi.
Modellezni én sem tudok, de a skinátalakitás már megyeget...
Ha valakit komolyabban érdekelnek a tapasztalataim, akkor az msn címemet megtalálja a fórumtagok névsorában.
 |
Kösz felnézek az oldalra
 _________________ Moontar |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
2006-jún-10-16:24 -szeretném megtududni Miért kaptam a kicket az előbb említett napon amikor ugyanis a MAB serveren duel verseny volt
és számos embertől azt hallottam hogy nem tudnék viselkedni
kifagyasztanám a servert stb. stb.. de kérem hisz nem si tudok
fagyasztani viselkedni mikor úgy hozza kedvem vagy épp csak muszáj
tudok,tehát kérlek válaszolj! m i é r t ??
-ezt az üzenetet több helyre beteszem hogy negyobb esély
legyen Mamba "válaszára"... _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
4C/DC Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 1:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros!Az elég macerás lenne hogy új kombókat rakj a játékba.Ha meg is csinálnád, ahhoz hogy mindenki lássa, és érezze is a hatását (sebződjön) fel kell tennie a módosítást a gépére.Amúgy ha jól tom a JK-s modellek csontváz as megoldással mozognak, az új kombókhoz meg kell találnod a fájlt ami ezt a csontvázat tárolja,meg az animációkat, és újakat adni hozzá.Le kell animálnod a kombód minden kis mozdulatát.MEGJEGYZÉS: még soha nem próbáltam, ez csak egy elmélet ami akkor született amikor skin készités közben nézegettem a models mappa tartalmát.Találtam egy humanoid nevű mappát amiben található pár fájl ami sztem a csontvázat és az animációkat tartalmazza.Sztem a saját készítésű kombókról inkább mondj le.Vagy ha nagyon elszánt vagy akkor készíts egy modot és tedd fel a jk3 files-ra. _________________
MSN: dg_messenger@hotmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|