Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: Biológusoknak! |
|
|
Ide írjon mindenki aki szeret a tudományokról vitatkozni! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Első általam létrehozott téma életem során! Ha nem teccik senkinek töröld Mamba!
Nos akkor kezdésnek. Ki járatja a National Geographicot? Mert abban van egy megtekintésre érdemes cikk a légyről. Azt írja, hogy a légy a legjobb aviátor a világon tekintve h minden irányba képes repülni. Továbbá azt is írja h nem mert ez a közönséges lény ugyan tud egy helyben állni de ugyanoda visszatérni nem, mégpedig a zengődarázs képes erre. Szerintem a légy azért képes ennyiféle mozgásra mert (mint a cikk is írja) korán kelt szárazföldre és az egyik (ha nem az első) első repülő élőlény volt a Földön. Ebből kifolyólag semmihez sem kellett alkalmazkodnia, ezért egyszerre alkalmazkodott az összes mozgáshoz. Lehet, hogy óriási baromság volt amit írtam de vitaindítónak egy hibás hozzászólás is tökéletes. Viszont azt nem tudom, hogy a zengődarázs mér képes a fent leirtakra. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv na szóval ilyen mélységekbe sajnos nem tudom a léggyel kapcsolatos dolgokat se a zengődarázzsal, de mivel minden állatokkal kapcsolatos dolog érdekel legalább tudom hogy mikről van szó és ez már haladás. ha jól tudom a zengődarázs azért képes visszatérni úgyan arra a helyre visszatérni mivel képmemoriája van ha jól tudom, visszont ha a helyszínt megváltoztatod míg a darázs elvan akor kétségbe esik és nem találja meg a helyét, ha jól tudom de javítsatok ki ha nem jól tudom. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 8:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csíkosfejű nádiposzáta??  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én elvi okokból nem fizetek elő a NatGeo-ra, mert a TV műsoraival mindent elárul magáról: egy szenzációhajhász, hatásvadász, műgagyi. Egy időben minden nap 8 órán keresztül vagy a krokodilokról, vagy a múmiákról volt szó, az is szar volt, de most mégszarabb a repülőgép-lezuhanzós, viharok-tönkretesznek-emberi-életeket, épületrobbantgatós, gonosz-félelmetes-terrorista mutogatós kalapszar filmeket sugároznak. Ja meg néha megnézhetsz egy filmet a népszerű állatokról, mint az oroszlán. Egy ilyen szennyet nem támogatok még az újságján keresztül is.
DAVID ATTENBOROUGH FOREVA!
Egyébként a kolibrik is képesek megállni a levegőben, meg visszatérni ugyanoda, de a legjobbak a fecskék, szinte helyből megfordulnak, gyorsak, pontosak, kis vadászgépek. És megeszik a legyeidet Terros  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én hülye zengődarázs helyett zengőlégy _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 10:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor közlöm: A Natgeo szerkesztője és műsörigazgatója nem egy és ugyanazon ember és ha jól tudom pont ezért rühellik egymást...Igazad van a Tv-műsörokat én se szeretem de az ujságcikkeik olvasmányosak nem túl részletesek de olvasni jó és amugy is legalább tájékozodsz valamennyire a világról. Én szeretem. Ettől persze simán lehetnek eltérő emberek viszontaz hezzel a szar Tvt támogatom nem érdekel az senkit se zavar. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nemtom, én az Élet és Tudományt jobban szeretem, ott minden szép részletes, nem kell utána még neten is kutatni, és gyakrabban jelenik meg, és mindenről van benne szó, és olcsó.
Persze csak nekem van ilyen hülye elvem, hogyha szar a TV akkor a cég újságját se, meghát a TV is csak a tömegízlést elégíti ki. Semmi gond, csak én semmi pénzzel nem támogatom, főleg hogy az Élet és Tudomány jobb, bár nincsenek benne olyan szép képek, meg a papírminőség is gagyibb, meg az elszaródott tudományos akadémia folyóirata, de jó.
Azaz nincs is igényem NatGeo magazinra  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Persze emellett apám járatja Geo-t és a NAture-t is azokat is szoktam lapozgatni. Én magam ezt meg az IPM-et járatom. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
YODA/MALAR Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 7:37 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: IREGSZEMCSE
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mi az a zengő légy? Bár ha elnézem wick skinjét akkor sejtem Remélrm wick nem haragszol meg ez nem sértés ,de nem tudtam jkihagyni  _________________ Én vagyok a sötétség szíve. Nem ismerek félelmet,de félelmet okozok az ellenségeimnek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
YODA/MALAR Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 7:37 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: IREGSZEMCSE
|
Elküldve: Pént. Jún. 09, 2006 11:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és a helyesirásommal is baj van iugyanis van bennem néhány sör nézzétek el nekem:D _________________ Én vagyok a sötétség szíve. Nem ismerek félelmet,de félelmet okozok az ellenségeimnek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 6:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Söröztél Malar?! Nélkülem?! háá milyen dolog ez!
Nem baj! Én tegnap este 6 órakor lefeküdtem pihizni azt ma reggel ébredtem fel! Hát már jól esett egy kis szunya naaa!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az Élet és Tudomány nekem már kicsit sok néha
Olyan csendes csodálattal olvasgattam még régebben, de aztán leálltam vele, mert a fülem kettéállt
Nomeg a biológiai érdeklődésem irodalmiba csapott át  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy szerintem a NAtgeo-n nagyon faszák a viharos-tornádós filmek, én imádom személy szerint a tornádókat... Kellő távolságból, de megnéznék egyszer egyet élőben... És a Megastructures se rossz; a repcsis-lezuhanós télleg elég lapos, meg az oroszlánok nemi élete is a havi egy Oroszlán-héten  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|