Tartalomjegyzék Akadémia
fórum
 
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Egy dolog a sok közül,ami mélyen elszomorít.
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tények.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fekete Mamba
Site Admin


Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42
Hozzászólások: 171
Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:01 pm    Hozzászólás témája: Egy dolog a sok közül,ami mélyen elszomorít. Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azt hiszem,ez egy olyan téma,amelyről nagyon,nagyon nehéz beszélni.Én mégis megpróbálom szavakba önteni,azt amit a videó láttán éreztem.Mérhetetlen nagy fájdalom,szomorúság,elkeseredés,majd végül könnyek lettek az eredménye.Lehet,hogy sokan közületek látták már,vagy egy részletet láttak már belőle ( én csak 1 percet láttam) őszintén szólva,azóta is sokat gondolkodom ezen a dolgon.Ez jut eszembe,ha a kutyánkra nézek,ha meglátom az edényben a húst,és még sorolhatnám.....Hair volt az,aki igazából felnyitotta a szemem,ő beszélt nekem először erről a dologról,ő mutatta meg nekem azt a bizonyos videót.Elmondom amit láttam.Huhh nem is birom elmondani olyan szörnyü volt.Kegyetlen az ember.Az első szavam mikor megláttam az volt,ISTENEM!!!!!!!!! Szerintem az emberi fajnál nincs kegyetlenebb,ostobább,brutálisabb.Remegő kezekkel írom most-e sorokat,mert nagyon,nagyon megviselt mindaz,amit ott láttam.Azóta is szenvedek.Tulajdonképpen olyan képsorok voltak,ahol a szőrükért élve nyúzzák meg az állatokat.Nehéz erről beszélni.Sokszor jut eszembe mit éreznék én,ha elfognának,bezárnának egy ketrecbe,majd egy idő után kicibálnának,néhányszor a földnek csapkodnának persze úgy,hogy a fejemre kapjam az ütést,majd nemhogy megölnének,hogy ne szenvedjek,fellógatnak a lábaimnál fogva,belevágnák a kést a gerincem mellé,kitépnék egy részét,majd egy jó erős rántással elkezdenék lehuzni rólam a bőröm.Mindezt még úgy,hogy kapálózok a fájdalomtól,mert a lustaság,vagy a kegyetlenség olyan mértéket ölt a gyilkosomban,hogy nem veszi a fáradtságot megölésemre mindezek előtt.Hát azt hiszem nem sok faj veheti fel a versenyt az emberi gonoszsággal,brutalitással és sok sok dolgot sorolhatnák még.Azt tudom mondani mindenkinek,aki esetleg bundát szeretne venni,vagy kapni,hogy gondolja bele magát abba a helyzetbe,amit itt most leirtam.Remélem nagyon nagyon remélem,hogy senki nem akar sem bundát kapni,sem adni.Ha valaki sétál az utcán ugy,hogy annak a szerencsétlennek,vagy szerencsétleneknek a bőrét hordozza magán,köpjétek le!!!! Gondolom nem hordtok festéket ti sem a zsebetekben.Azt mondom,ha máshogy nem is,de így lélekben legyünk mindazokkal az érző,lélegző lényekkel,akiket nap mint nap brutálisan megölnek,hogy majd egy ember(akit nem tartok annak) felhuzhassa magára,és villogjon benne.Remélem mindannyian átérzitek,és megértitek a dolog komolyságát.Tudom,hogy rengeteg ilyen dolog van amit az emberi faj butasága vezérel,és a vége az lesz,hogy a világ fajai kipusztulnak, a fák elfogynak és rengeteg rengeteg dolog van még...Úgy vélem ti minnd vagytok annyira értelmesek,hogy nem tartoztok a világpusztítók közé.Érezzetek ti is,legyen szivetek,szeressétek az állatokat,mert ők sem bántanak benneteket.Könnyes szemekkel búcsúzik tőletek egy olyan ember,akinek bűntudata van mások borzalmas tettei miatt.Az erő legyen veletek és velük is.
_________________
„Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hair
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:20
Hozzászólások: 7
Tartózkodási hely: Ráckeresztúr:DD

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cejjasztok!
igaza van Mambának, ez a dolog valóban szörnyű. Kegyetlenség, borzalom, kínzás amik történnek. S mind mi miatt ??? A pénz miatt. A pénzért bármit képes megtenni az ember. És ezt is megtette! Szörnyű, nagyon, fájdalmas, hogy ök éltek, s egy nap életükért meghaltak. Felhivom mindenki figyelmét, hogy a következő linken a videot csak erős idegzetüek nézzék meg, végig! igen, ilyenek is vannak..csak annyit kéne tenni, hogy nem venni szőrmét!!!

http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf

hát mást mit mondjak... nem tudom. S valoban ez a dolog elkeserít mindnekit, akinek van szive...
Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05
Hozzászólások: 275
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 09, 2006 7:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Drága Mamba ne te érezz bűntudatot mert azzal csak magadat roncsolod, de igazad van, szerintem minden álllatbarát bűntudatot érze aki látta ezt a filmet. De van némi reménysugár az emberiségben legalábbis bizonyos körökben, mivel igen elindítottak egy igen terjedelmes körlevelet egyes honlapokon és amikor én megkaptam akkor már majdnem 500-an aláírták.
Hogy megoldást jelentene ez erre a hatalmas problémára? Sajnos nemleges választ kell adnom, mivel hihetetlen pénzek forognak és néhány 1000 vagy 100000 aláírás még nem lesz elég ahhoz hogy leálljanak mert az emberek azon faja csinál ilyen brutál dolgot akit a pénz hajt, ha nem az akkor egyszerűen elmebeteg.
_________________
Banderas
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég






HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 6:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ejjj, de azért nem kell felejteni az összes állatot, amit mi mind megeszünk és a gyártósoron ölik őket. (multkor balhéztak is mert több ezer csirkét daráltak le élve) A kutyát -macskát -tengerimalacot ugyanúgy megeszik keleten, mint mi a disznót. Ugyanakkor kérdezz meg egy arabot a malacevésről...(a terroristák elleni védekezés egyik lehetséges verziója volt, hogy sertészsírral kenik be a buszokat, mert talán így nem robbantják fel magukat benne...)
Szóval én szintén sajnálom őket, a nyúzásról nem is beszélve (bár van ahol élve főznek néhány állatot pl rák), de hiszem,hogy mi kicsit mind képmutatók vagyunk, amikor felveszünk egy bőrcipőt, megeszünk egy pörköltet, vagy épp a tescoban napokig szendvedő pontyot...

bandi voltam uff
Vissza az elejére
Vendég






HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Band akik így tesznek igen,azok! Rám oly mértékkel hatott a film,hogy nem eszem húst azóta. by:Mamba
Vissza az elejére
4C/DC
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41
Hozzászólások: 408
Tartózkodási hely: Debrecen

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 9:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szörnyű az hogy a pénz mire képes.Minimum elaltathatták volna szegény állatot.Hihetetlen hogy ezeknek az embereknek semmi lelkük nincs.Sőt inkább gépek.
De ilyen az ember.A saját fennmaradásához valaminek meg kell halnia.Jó most nem a bundára gondolok mert az egyáltalán nem életfeltétel.Hanem a kajára.Akár húst eszünk akár növényt.A növények is élnek.Nem is értem hogy miért lenne felsőbb rendű az ember az állatoknál.Csak azért mert tudunk beszélni?Vagy mert b*szott nagy betondzsungeleket építünk tele füsttel, amit mi civilizációnak nevezünk?
Néha kezdem úgy érezni hogy az ember csak egy parazita ezen a bolygón Confused Kimerítjük a bolygónkat, aztán tovább állunk.Legalábbis ha annyit fejlődik a technológia akkor tuti így lesz.Persze csak a pénzeszsákok élik túl.
Be kéne tiltani az állatkínzásokat.Elvileg be van de ilyenekkel mégsem törödnek. Evil or Very Mad
_________________




MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ceremony
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22
Hozzászólások: 246
Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 2:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem ezzel a videóval az egyedüli baj, hogy élve nyúzzák azokat a szerencsétlen állatokat... Nemtudom mért nem lehet előbb megölni őket. Azellen meg senki ne emeljen hangot, hogy állatokat ölnek, hiszen a párizsitól kezdve a szendvicsben, egészen a babgulyásig, akármilyen kajáig ott van ennek a nyoma minden ember életében.
Mindenki szíve joga nem enni húst, vagy nem venni szőrmét, vagy mezítláb járni, de attól még azokkal az állatokkal ugyanazt fogják tenni, amit eddig tettek.
Én továbbra is eszem húst, mert szeretem. Nekünk is van csirkénk, meg nyulunk, és bizony levágjuk őket; azért, mert erre tenyésztjük őket. Aki meg csak növényket eszik, az is képmutató, nem hinném, hogy egy növénynek jobban tetszik, ha megeszik, mint egy állatnak...
Szal télleg csak az a baj, hogy ne élve mááár.... Confused Shocked
_________________
Ceremony
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vendég






HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 4:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csatlakozom Ceremony -véleményéhez. Feltétlen kell a hús, és itt csakis az állatkínzás rökönyödtetett meg mindenkit aki látta a filmet /én nem/.
Szeretem az állatokat, de éppugy megeszem a csirkét, halat, stb. Ami meg a fejlődést illeti, hát sajna az ember elkényelmesedett...és bevallom, nem tudnék-talán nem akarnék sem áram, sem számítógép, sem csapvíz, sem fűtés,sem pedig mobil nélkül élni...pedig ezek vonzata az atom és más erőművek, gyárak gyártósorok, amik szennyezik a környezetünket. Valjuk be öszintén, senki sem mondana le ezekről...2006-ot írunk...tetszik vagy sem... Ja, DARKTOUCH voltam, sziasztok.
Remélem nem bántottam meg senkit, ez csak az én személyes véleményem volt.
Vissza az elejére
Banderas
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05
Hozzászólások: 275
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 7:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én amióta csak vannak fogaim mindig ettem húst, akárki akármit mond és most ne sértődjön meg senki, én továbbra is enni fogok húst mert szeretem és ízletes, és ezen az étkezési rendemen nem fog változást hozzni. Láttam én már ennél szörnyűbb felvételeket is ahol bébifokákat nyuztak, vagy mikor a nyesteket kínók közepette választják meg szörméjüktől, szóval rengeteg ilyen tiltakozást kíváltó film létezik de ha jól belegondoltok, és ne csak a ti szemszögetekből vizsgálodjatok, akkor rájöttök hogy ezektől a videóktól semmi sem változik.
_________________
Banderas
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41
Hozzászólások: 408
Tartózkodási hely: Debrecen

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is eszem húst, nehogy félreértsetek, és én is szeretek gépezni, meg az elektromos gitárhoz is áram kell Smile
De kicsit rossz belegondolni hogy csak életek árán maradhatunk élve Confused
Viszont ilyen az élet, igy lett "kitalálva", elég sz*r de ez van.
Ami az állatkínzókat illeti, még mindig kedvem lenne legalább olyan erővel fejbevágni őket mint ahogy ők tették az állatokkal. Evil or Very Mad Vagy szilánkosra törni a kezüket, hogy többet ne tudjanak állatokat bántani Evil or Very Mad És még sok minden.Sajnos amíg a bunda ilyen kapós cucc, addig nem nagyon tudunk mit csinálni ilyen dolgok ellen. Sad
_________________




MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég






HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Hát Band akik így tesznek igen,azok! Rám oly mértékkel hatott a film,hogy nem eszem húst azóta. by:Mamba


Grat! Remélem sokáig kitart ez a lelkesedés. Szerintem belénk van táplálva a hús fogyasztás, ahogy a ragadozókba is, csak mi gépiesítettük. Ennyi... Sajna ez van. Egyszer kipróbáltam húsanyag nélkül 1 hétig...hááát rosszab mint a cigi... Embarassed
Meg ugye ott van még minden ami állati eredetű... bőrcipő, öv, bőrszalag, bőrlabda, bőrkabát, stb.stb. ez van sajna... Viszont az respect, hogy megpróbálod redukálni állati vonatkozású fogyasztásaidat! sok sikert hozzá!
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52
Hozzászólások: 297
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 9:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mamba, nyugodtan egyél húst, mert az embernek szüksége van rá. A csirkét meg mindenképp levágják, max megromlik és kidobják, akkor meg tényleg értelmetlen volt a halála.

A videón lévő tuskók nem úgy viszonyulnak az állatokhoz, mint mi, és az ember pedig erőszakos, kegyetlen teremtmény. A felvételen abszolút kitűnik ez. Talán még TV-jük sincs, amiben agresszíót bámulhatnának, talán naponta 1000 ilyet csinálnak, és már mindegy nekik előtte vagy utána ölnek e, talán vmi barbár szokás, vagy talán a faszok még élvezik is az egész jelenetet.

Ezért mondom én azt, hogy humanizmus ide, felvilágosodás oda, még mindig ugyanazok a vérszomjas majomfaj vagyunk, mint 2000 éve. Szerintetek ha az RTL klub leadna egy valódi római stílusú gladiátor viadalt, nem néznék az emberek? Ugyanúgy megnéznék. Márcsak a szörnyűlködés kedvéért is.

Nem tudom megérteni ezeket az embereket, pedig a helyükbe éltem magam. Jó, ebből élnek, ebből tartják el a családot. Reggel felkelnek, és hozzáfognak, és csak megy a mészárlás egésznap, aztán annyira megunják már, hogy maguknak egy kis változatosság kedvéért előbb nyúznak, aztán ölnek? Meg sem ölték azt az első állatot, csak úgyhagyták. Állatholocaust.
Fizessenek ezerszeres szenvedéssel érte, és dögöljenek meg a legszörnyűbb nyomorban, betegségben, a saját szarjukban vergődve.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
4C/DC
Ítélőszék


Csatlakozott: 2006.04.07., Péntek, 18:41
Hozzászólások: 408
Tartózkodási hely: Debrecen

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

lehet rosszul hallottam, de mintha nevetés is lett volna a videoban.El sem tom képzelni hogy milyen depressziós pszichopata tud ilyenkor röhögni.Az orrát törtem volna be annak a parasztnak megélés meg munkahely ide vagy oda.Tanulni kellett volna vmi normális szakmát.Sztem még a 8 általánosa sincs meg.Eltörtem volna a lábát amikor a nagy patáival rálépett szegény kutya torkára Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad a francba is de semmit nem ér hogy itt szörnyülködök meg hogy mittomén hány ezer ember irta alá azt a izét, még sem fognak semmit se tenni.A pénzes banyák továbbra is a legdrágább bundákat fogják vásárolni.

Megyek és beállok kannibálnak és megkeresem az állatkínzókat Twisted Evil Twisted Evil
_________________




MSN: dg_messenger@hotmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fekete Mamba
Site Admin


Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42
Hozzászólások: 171
Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 6:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Huhh látom felborítottam a nyugalmat.Bocsánat érte.Arra megkérek mindenkit nagyon csúnya részleteket ne irjon le!!! Nem csak én vagyok aki nem birja,és főleg,ha olyan van aki nem nézte meg.Jesszusom ahogy itt olvasom soraitokat elönt a düh!!!!!!!!!Meg ujra a fájdalom.Összeszorul a torkom az ilyen dolgoktól ujra és ujra.Nem tudok átlépni ez felett.Sajnos úgy gondolom ezeknek a barbároknak ez az egész (amitől nekem nincs nyugtom napok óta) csak szórakozás,és olyan nyugodtan,mint én mondjuk azt mondom a vendégnek foglaljon helyet.Valóban az rázott meg olyan rettenetesen,hogy nem halt meg az a szerencsétlen.Szerintem azért,mert van egy olyan hülye szokásom,beleképzelem magam minden helyzetbe,hogy tudjam milyen....De ez barátaim ez egyszerüen...nincs rá szó.Az,hogy nem eszem húst azóta azért is van,mert magam előtt látom ezt az egészet.Nem bírok beletenni egy darabot sem a számba.Nekem könnyebbség,hogy már többször gondoltam erre,hogy nem eszem,nem érzem szükségét.Lehet pótolni mással a hiányzó dolgokat ami a húsban van állítólag.Jobb nekem anélkül.Nem nehéz,talán egy kicsit kevesebb a bűntudat,hogy miattam megölnek valakit,hát én inkább nem eszem.Persze tőlem ti aztán azt tesztek amit akartok,értitek,nem fogok heves tiltakozásba kezdeni,ha folytatjátok az életstílusotokat.Smile
Szóval egyenlőre ennyi.Továbbra is azt mondom szőrmét stb stb NE!!!!!!!!!!!!!Az erő legyen velük. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ti meg vigyázzatok magatokra,akármilyen nehéz is az élet,legyen bármilyen fájdalmas örüljetek az életnek.Az élet a legnagyobb kincs(nekem Kopp után) Smile
_________________
„Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vendég






HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 7:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az ember fáj a földnek...- Vörösmarty


Silkie voltam...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tények. Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
1 / 7 oldal

 
Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
BlackAndWhite style created by feather injuMagyar fordítás © 2003. Andai Szilárd