Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Javaslatok, ötletek a filmhez
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 08, 2006 7:32 pm    Hozzászólás témája: Javaslatok, ötletek a filmhez Hozzászólás, az előzmény idézésével

Minden ötlet és probléma és minden ami ehhez a témakörhöz tartozik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv
Elöször is szeretnék mindenkitől elnézést kérin aki a film készítésében részt vesz, mivel az én hanyagságom miatt rájuk több feladat hárul. Bocsánat.

Lenne egy olyan ötletem hogy körbe kéne kérdezni a tagokat hogy melyik 3 szóval jellemezné az akadémiát. A 3 számára legjellemzőbb tulajdonságot mondja el, én felírom....
Ez a statisztika azért kéne hogy a filmbe ne csak üres szavakat írjunk hanem tényleg azt, amit a tagok számára az Akadémia jelent.
Várom a Vezetőség véleményét.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 3:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát sok akadálya nincs csak ne ugy zajlódjon hogy most 1 szavas irományok jönnek.
az én 3 om szavam akkor:

-Barátság
-Béke
-Rend
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 7:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nekem többet jelent az Akadémia 3 szónál.... Embarassed
Szeretek ott lenni még ha csak ülünk is és nem beszélünk.....
Legfőképp az ott lévő embereket szeretem,a hangulatot azt, hogy mindenki mindenkivel jo viszonyban van mondhatni barátságban.Mindent tudunk egyásról,a problémákat megbeszéljük,aggodunk egymásért mégha ez néha nem is látszik mert ha beindulnak a poénok...... Laughing Laughing
Ezt is birom bent ...a hülye poénokat néha olyan idióták vagyunk,de ez a móka benne.Birom,hogy nekem jönnek panaszkodni,hogy ez vagy az a szabály felesleges...és mindeig azok jönnek,akik nincsenek sokat fent csak néha(akik bentvannak tudják ezeket eddig is betartottuk kivéve bind)azt is birom,hogy sokan nem szeretnek engem ezért...én vok a "Fekete" a szigoru..... Laughing Laughing Azt is szeretem,hogy mindenkinek van egyéni kis élete bent játéknak játék,de elég komolyan kialakitottuk már az Rpg-t.Jó hogy mindenki tesz ezért valamit.Szóval egy szónak is száz a vége SZERETLEK TITEKET Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Kicsit sokat irtam bocsi Embarassed Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 8:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Fekete Mamba írta:
...Birom,hogy nekem jönnek panaszkodni,hogy ez vagy az a szabály felesleges...és mindeig azok jönnek,akik nincsenek sokat fent csak néha(akik bentvannak tudják ezeket eddig is betartottuk kivéve bind)azt is birom,hogy sokan nem szeretnek engem ezért...én vok a "Fekete" a szigoru..... Laughing Laughing

Oks, vettem a lapot...de te is vedd, hogy jót akarok Wink és nem mindig voltam távol, csak pár hete kóborlok Cool
Amúgy én is pecsezek mindenkit Very Happy Téged is, Mambinátor Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 10:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igyekezzünk a Filmre koncentrálni ebben a topicban.
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!

Azt nem tudom, hogy mit, hogyan akartok felvenni, de emberkék (szereplők) biztosan lesznek benne. Szerintem úgy kellene összehozni, hogy mindenki, de legalábbis majdnem mindenki szerepeljen, mégha egyik jelenetben egyszer valaki, másikban másvalaki, de benne legyen. Így mindenki hozzátenne, és látszana, hogy ide tartozik. Na most, az igaz, hogy ez elég nehéz, merthát igencsak sokan vagyunk, de ez csak egy ötlet. Wink
Vissza az elejére
KZS
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hoppá, az előző én voltam, elfelejtettem bejelntkezni, bocsi Confused
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi Koppány hogy megkaptam a 3 szavamat Smile
Mamba: kérlek emeld ki azt a 3 szót ami a legjellemzőbb az aksira!
Mindenkitől kérném ez ügyben hogy kövesse Koppány példáját és ne kisregényt írjon Razz Very Happy
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 10:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

társaság Cool
tanulás
szigor Very Happy
Vissza az elejére
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 09, 2006 11:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bandaror írta:
társaság Cool
tanulás
szigor Very Happy

Köszi Smile
társaságot azonosítom Kopp barátságával
szigort azonosítom a rendel

tehát:

barátság: 2
rend: 2
tanulás: 1
béke: 1
bandaror
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 2:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pedig az utóbbit nem annak szántam Wink Very Happy
Vissza az elejére
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 4:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

most már mind1 Very Happy
[OD]Renamon

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 5:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha nem bánjátok és is hozzátenném a véleményem. Wink

Tisztelet
Becsület
Béke
Vissza az elejére
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 7:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tisztelt Nagykövet Úr!
Nagyon köszönjük a hozzászólást!

Most lekellene írnom a 3 szavast Question Question
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
1. Barátság.
2. Nyugalom.
3. Tisztelet.
Ez az első 3 Laughing Laughing A következő 3:

1.Segítőkészség
2.Humor Harrrrrrrrrrrrrrr:)
3.Szórakozás

Jujj de majdnem kifelejtettem a 3 legjobbat:
1. Rend!!
2. Szigor!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Laughing Laughing Laughing
3. Ban!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Na asszem most válogathattok a 3 szavasokból Laughing Laughing Laughing
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Akadémia Film Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő
1 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban